3D Zeiss C 400

3D Zeiss C 400

Příspěvekod jafi » 18 zář 2017, 12:00

Zdravim vospolok,

co poviete na toto 3D?
Ist do toho?

Obrázek
jafi
 
Příspěvky: 87
Registrován: 25 dub 2017, 18:54

Reklama

Průmyslové snímače tlaku, hustoty, teploty, průtoku a výšky hladiny.
Staňte se partnerem jednoho z předních výrobců prumyslových snímačů v Evropě
www.aplisenscz.cz Jičín, Jaselská 636, PSČ 506 01 tel. 737 423 730

Re: 3D Zeiss C 400

Příspěvekod QNX » 18 zář 2017, 18:22

nesmyslná otázka
QNX
 
Příspěvky: 2704
Registrován: 20 pro 2006, 10:59

Reklama

Průmyslové snímače tlaku, hustoty, teploty, průtoku a výšky hladiny.
Staňte se partnerem jednoho z předních výrobců prumyslových snímačů v Evropě
www.aplisenscz.cz Jičín, Jaselská 636, PSČ 506 01 tel. 737 423 730

Re: 3D Zeiss C 400

Příspěvekod packa » 18 zář 2017, 19:41

tak rozhodující je cena ,stav a jestly to uživíš a budeš s tím umět . ?
Uživatelský avatar
packa
 
Příspěvky: 4783
Registrován: 07 úno 2007, 19:42
Bydliště: Královehradecký kraj

Re: 3D Zeiss C 400

Příspěvekod robokop » 18 zář 2017, 19:43

over si zda je k tomu dostupna podpora
paklize ne
budes si to muset vse vyresit sam
zadna dokumentace, zadne dily
a taky jestli ti to pak nekdo overi a da ti na to papir
RoBoKop
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Uživatelský avatar
robokop
Site Admin
 
Příspěvky: 14644
Registrován: 10 črc 2006, 12:12
Bydliště: Praha

Re: 3D Zeiss C 400

Příspěvekod semancko » 28 zář 2017, 16:11

Pozor tento stroj uz nema podporu. Aspon oficialnu uz nie. Preto je ich aj s vacsim bratom na trhu celkom dost. Ak uz 3D tak nieco ako preraba Robokop, tam je este stale podpora, uz sice v obmedzenom rezime ale stale sme schopny dodat nahradne diely. Ale pozor, toto su neskutocne palky za diely. Co sa tyka overenia, ak to ma k sebe aj SW, vie to okrem oficialneho zastupenia firmy urobit aj par dalsich subjektov, otazka ja aky sw k tomu je a ci s nim vedia robit.
semancko
 
Příspěvky: 46
Registrován: 27 říj 2010, 19:18

Re: 3D Zeiss C 400

Příspěvekod semancko » 28 zář 2017, 16:14

Doplnim, ten stroj co je ciastocne vidiet vpravo som mal na mysli ako este podporovanu volbu. Cena bude potom zavisiet od toho ci to budete chciet prerobit podla vyrobcu (cca 50tis EUR a viac podla stavu a opcii) alebo to prerobite vo vlastnej rezii na nieco ine. Potom nastava to na co upozornil Robokop.
semancko
 
Příspěvky: 46
Registrován: 27 říj 2010, 19:18

Re: 3D Zeiss C 400

Příspěvekod jafi » 30 led 2018, 13:53

Stroj bol prerobený v roku 2011 na novsi system.
jafi
 
Příspěvky: 87
Registrován: 25 dub 2017, 18:54

Reklama

Re: 3D Zeiss C 400

Příspěvekod semancko » 08 úno 2018, 18:04

2 jafi, na aky system je to prerobene?
semancko
 
Příspěvky: 46
Registrován: 27 říj 2010, 19:18

Reklama

Průmyslové snímače tlaku, hustoty, teploty, průtoku a výšky hladiny.
Staňte se partnerem jednoho z předních výrobců prumyslových snímačů v Evropě
www.aplisenscz.cz Jičín, Jaselská 636, PSČ 506 01 tel. 737 423 730

Zpět na roboti a manipulatory

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

smishek.com