Problém s mach3

Re: Problém s mach3

Příspěvekod Ferrit » 12 dub 2011, 08:59

oscar píše:soukromy nazor: pokud ma nekdo jenom zluty multimetr, nemel by pouzivat modrou desku s TB6xxxx.
troufam si rici ze se v elektronice trochu vyznam, nejake vybaveni mam a diky tomu mi tato deska relativne chodi.


Mám slušné vybavení (Fluke 45 a Tektronix 2465(4kan, 350Mhz)), ale zajímají mě více serva(UHU). Nicméně na velmi jednoduchou vrtačku DPS
jsem chtěl dát 3osou modrou čínskou desku s TB6560. Jak psáno výše mám s ní problém který jsem ještě neřešil. Můžeš, prosím, napsat
na co je potřeba se zaměřit a co upravit. Snad mi to urychlí zprovoznění. Dík.

Doplněno: Už jsem sice něco našel, ale za názor jak jinak, děkuji.
MN-80A, BF-20 Vario,
I cesta je cíl. - "Finis coronat opus"
Uživatelský avatar
Ferrit
 
Příspěvky: 352
Registrován: 06 srp 2009, 10:08
Bydliště: Třebíč

Re: Problém s mach3

Příspěvekod b.boruvka » 12 dub 2011, 13:41

Mozna bude lepsi priplatit a koupit treba tohle:http://www.cncshop.cz/set-3osy-1-3nm za vice penez ale snad bez problemu
v elektronice se opravdu nevyznam.
b.boruvka
 
Příspěvky: 17
Registrován: 02 bře 2011, 15:49
Bydliště: Manchester.UK

Re: Problém s mach3

Příspěvekod Ferrit » 12 dub 2011, 17:43

b.boruvka píše:Mozna bude lepsi priplatit a koupit treba tohle:http://www.cncshop.cz/set-3osy-1-3nm za vice penez ale snad bez problemu
v elektronice se opravdu nevyznam.


Když máš ty prachy na toto volné proč ne - já bych to za to nedal.
Amatérsky to můžu mít za ta peníze v DC servomotorech.
(není to sekce prodej tak se může o penězích psát)
MN-80A, BF-20 Vario,
I cesta je cíl. - "Finis coronat opus"
Uživatelský avatar
Ferrit
 
Příspěvky: 352
Registrován: 06 srp 2009, 10:08
Bydliště: Třebíč

Re: Problém s mach3

Příspěvekod b.boruvka » 14 dub 2011, 20:38

I pro me je to hromada penez,ale budu potrebovat neco co spolehlive funguje-vrtat se v elektronice fakt neni moje hobby :D
b.boruvka
 
Příspěvky: 17
Registrován: 02 bře 2011, 15:49
Bydliště: Manchester.UK

Re: Problém s mach3

Příspěvekod mato3 » 15 čer 2013, 23:03

Zdravim kolegovia
nema niekto nejaki crack na mach 3 ?
mato3
 
Příspěvky: 151
Registrován: 09 lis 2010, 12:03

Re: Problém s mach3

Příspěvekod oscar » 15 čer 2013, 23:46

linuxcnc
oscar
 
Příspěvky: 957
Registrován: 02 kvě 2010, 08:50
Bydliště: Perníkovice

Reklama

Průmyslové snímače tlaku, hustoty, teploty, průtoku a výšky hladiny.
Staňte se partnerem jednoho z předních výrobců prumyslových snímačů v Evropě
www.aplisenscz.cz Jičín, Jaselská 636, PSČ 506 01 tel. 737 423 730

Re: Problém s mach3

Příspěvekod pájač » 16 čer 2013, 07:14

mato3 píše:Zdravim kolegovia
nema niekto nejaki crack na mach 3 ?

Tu je jeden celkom schopný: http://www.cncshop.cz/sw-mach3
Nemáš CNC - nič neznamenáš.
30.01.10 pokusne spustené CNC. Neviem, ako som mohol doteraz bez neho žiť. ><((((º>
http://www.fishpol.sk
Uživatelský avatar
pájač
 
Příspěvky: 1224
Registrován: 28 led 2008, 09:35
Bydliště: Levice

Re: Problém s mach3

Příspěvekod senko » 28 kvě 2015, 21:22

b.boruvka píše:Zdravim,pratele,jsem absolutni zacatecnik,nevim jestli mi bude Mach3,Fungovat na Win.7-Pokud vubec.dekuji moc za odpovedi.Bobek



Nazdar ,tak to skus nainštalovat a daj vedet ,mne to lita na win xp CB a aj M3 a naozaj spolahlivo. Win xp dostaneš za pietku na bazarech.
senko
 
Příspěvky: 9
Registrován: 20 dub 2010, 20:29
Bydliště: Bratislava

Re: Problém s mach3

Příspěvekod azamo » 28 kvě 2015, 21:38

Tak tak LINUXCNC a za ušetřené kačky kup MESU .
Uživatelský avatar
azamo
 
Příspěvky: 555
Registrován: 11 dub 2014, 19:43
Bydliště: Zlín

Předchozí

Zpět na podpora v mach3

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

smishek.com