Fanuc přenos velkého programu

ruzne programy,konverze dat, digitalizace, atd...

Fanuc přenos velkého programu

Příspěvekod LukasGunther » 20 lis 2017, 06:34

Zdravím,

Pánové jak mám dostat do Fanucu větší program když nám to háže chybu málo místa? A nebo jak se to děla přes paměťovou kartu? Nemůžeme na to přijít.

Děkuji.
LukasGunther
 
Příspěvky: 78
Registrován: 14 bře 2017, 16:53
Bydliště: Vizovice

Re: Fanuc přenos velkého programu

Příspěvekod LukasGunther » 30 lis 2017, 10:57

To opravdu nikdo neví jak pouštět přes kartu program? Furt nám to hlásí chybu není aktivovaná karta.
LukasGunther
 
Příspěvky: 78
Registrován: 14 bře 2017, 16:53
Bydliště: Vizovice

Reklama

Průmyslové snímače tlaku, hustoty, teploty, průtoku a výšky hladiny.
Staňte se partnerem jednoho z předních výrobců prumyslových snímačů v Evropě
www.aplisenscz.cz Jičín, Jaselská 636, PSČ 506 01 tel. 737 423 730

Re: Fanuc přenos velkého programu

Příspěvekod atlan » 30 lis 2017, 12:11

atlan
 
Příspěvky: 1134
Registrován: 07 úno 2011, 10:12

Re: Fanuc přenos velkého programu

Příspěvekod LukasGunther » 17 led 2018, 16:06

Pořád to nefunguje.. A hlavně masina koupena od Vason Vsetin nam nepomuze jak to zprovoznit.
LukasGunther
 
Příspěvky: 78
Registrován: 14 bře 2017, 16:53
Bydliště: Vizovice

Re: Fanuc přenos velkého programu

Příspěvekod milan584 » 17 led 2018, 18:30

LukasGunther píše:Pořád to nefunguje.. A hlavně masina koupena od Vason Vsetin nam nepomuze jak to zprovoznit.

Asi se někde stala chyba - nejspíš to ještě nezačalo :mrgreen: :mrgreen:
http://www.vason.cz/sites/all/themes/va ... ges/hl.jpg
Mj, co to je za mašinu?
milan584
 
Příspěvky: 748
Registrován: 12 kvě 2009, 14:17
Bydliště: na jihu

Re: Fanuc přenos velkého programu

Příspěvekod fmodel » 17 led 2018, 18:38

Heč a já mám taky CNC soustruh co prodali, a nepomohli ani minulému majiteli ani mě .Ještě že je pár jinejch lidí co něco uměj.
Uživatelský avatar
fmodel
 
Příspěvky: 3867
Registrován: 26 říj 2011, 22:37

Re: Fanuc přenos velkého programu

Příspěvekod LukasGunther » 18 led 2018, 05:42

milan584 píše:
LukasGunther píše:Pořád to nefunguje.. A hlavně masina koupena od Vason Vsetin nam nepomuze jak to zprovoznit.

Asi se někde stala chyba - nejspíš to ještě nezačalo :mrgreen: :mrgreen:
http://www.vason.cz/sites/all/themes/va ... ges/hl.jpg
Mj, co to je za mašinu?


Tak ty jsi me rozesmal :lol: :lol: :lol: :lol:

masina je to rok stara NXV 1230a

fmodel:

sef ji prave kupoval skrz to ze jsou kousek od nas takze kdyz jsi nebudem vedet rady tak nam poradi a nebo zajedou a ono prd :?
LukasGunther
 
Příspěvky: 78
Registrován: 14 bře 2017, 16:53
Bydliště: Vizovice

Re: Fanuc přenos velkého programu

Příspěvekod LukasGunther » 18 led 2018, 12:47

Takže už to jede. Byla spatne naformatovana karta a upraveny PP v cam. Konecne :)
LukasGunther
 
Příspěvky: 78
Registrován: 14 bře 2017, 16:53
Bydliště: Vizovice

Re: Fanuc přenos velkého programu

Příspěvekod atlan » 18 led 2018, 16:48

To asi dalsim nepomoze ako zle nafotrmatovana? Co ste s nou urobili any isla? A ake upravy pp v cam?
atlan
 
Příspěvky: 1134
Registrován: 07 úno 2011, 10:12

Re: Fanuc přenos velkého programu

Příspěvekod LukasGunther » 19 led 2018, 07:40

atlan píše:To asi dalsim nepomoze ako zle nafotrmatovana? Co ste s nou urobili any isla? A ake upravy pp v cam?


Musel ji naformatovat na masine dokonce dvakrát to ani on neví proč. A v PP musel změnit hlavičku programu a vymazat prý řádkováni jak to dobehlo na řádek 9999 tak mu to pak psalo pořád 9999 až do konce programu a mašina to neprekousla.
LukasGunther
 
Příspěvky: 78
Registrován: 14 bře 2017, 16:53
Bydliště: Vizovice

Re: Fanuc přenos velkého programu

Příspěvekod Nemoo » 20 led 2018, 07:57

jo jo, Vason. Taky jsem slyšel samou chválu :D
Nemoo
 
Příspěvky: 108
Registrován: 22 úno 2014, 21:27

Re: Fanuc přenos velkého programu

Příspěvekod Hardmesr » 20 led 2018, 12:46

LukasGunther. Počet míst čísel řádků i čísla programu na 4 místa (9999), byl nepřekročitelný snad ve většině starších ŘS. Počet řádků delších programů se dal opravdu řešit zmenšením přírůstku N, opakováním stejných N-čísel, nebo zrušením číslování. Řešení čísla programu většího než 9999 ani neznám. My jsme číslovaly programy součástí s nárůstem deset, kde jsme další čísla programu stejné součásti zvětšovaly po jednom. Např. 100, 101, 102 atd. Za pár let jsme narazili na strop a musely vkládat čísla programů mezi jednotlivé desítky (pokud to šlo). Např. 105, 115, 985 atp. Dnes se označení programů již mnohde řeší alfanumaricky a to s velkým počtem znaků (20 a asi i více). Například Sinumerik 840D. Když jsme začínali, nedovedli jsme si představit číslo programu 9990. Jak to řešili jiní?
NC soustruhy s ŘS Sinumerik 810T a 840D, YASNAC LX3. CAM KOVOPROG 2.7 až 4.13
Hardmesr
 
Příspěvky: 399
Registrován: 12 úno 2009, 22:05
Bydliště: Jižní Morava


Zpět na Ostatní software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

smishek.com