obrovske stl modely - konverze do solidworks/inventor

ruzne programy,konverze dat, digitalizace, atd...

Re: obrovske stl modely - konverze do solidworks/inventor

Příspěvekod robokop » 26 bře 2018, 13:59

kterymu?
nemel bych to davat z ruky
RoBoKop
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Uživatelský avatar
robokop
Site Admin
 
Příspěvky: 14852
Registrován: 10 črc 2006, 12:12
Bydliště: Praha

Re: obrovske stl modely - konverze do solidworks/inventor

Příspěvekod fmodel » 26 bře 2018, 17:21

V Solidvision v tom zámečku .
Uživatelský avatar
fmodel
 
Příspěvky: 4049
Registrován: 26 říj 2011, 22:37

Reklama

Průmyslové snímače tlaku, hustoty, teploty, průtoku a výšky hladiny.
Staňte se partnerem jednoho z předních výrobců prumyslových snímačů v Evropě
www.aplisenscz.cz Jičín, Jaselská 636, PSČ 506 01 tel. 737 423 730

Re: obrovske stl modely - konverze do solidworks/inventor

Příspěvekod robokop » 26 bře 2018, 17:22

tam jsem posilal zakaznika
ale nevim jak dopadla komunikace
porad to chtel po programatorovi kterymu s tim pomaham
RoBoKop
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Uživatelský avatar
robokop
Site Admin
 
Příspěvky: 14852
Registrován: 10 črc 2006, 12:12
Bydliště: Praha

Re: obrovske stl modely - konverze do solidworks/inventor

Příspěvekod r4cv » 27 bře 2018, 19:45

nedávno som dával znova skenovať, tak sme pokecali aj o inom. origo soft na konvert z 3-uholníkov na plochy funguje super, stojí od 20.000eur nahor. potom to ná výstup v plochách s ktorými sa dá pracovať.
Od toho istého výrobcu je aj nejaká nadstavba pre SW a tá je na 30 dní zadarmo (údajne). možno by to stačilo. Inak uvažujem, že im to dám preložiť. Chalan to spraví za pár chvíľ, rádovo 100-200eur, ja by som sa trápil a na to nemám čas.

Dúfam, že to pomohlo.
r4cv
 
Příspěvky: 970
Registrován: 08 pro 2009, 21:32
Bydliště: Topoľčany

Re: obrovske stl modely - konverze do solidworks/inventor

Příspěvekod robokop » 27 bře 2018, 20:02

jj to oni nabizeji jako sluzbu
prve jsme to nevzali
protoze jsem netusil ze ty softy maji takovyhle umely limit pri importu
RoBoKop
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Uživatelský avatar
robokop
Site Admin
 
Příspěvky: 14852
Registrován: 10 črc 2006, 12:12
Bydliště: Praha

Reklama

Průmyslové snímače tlaku, hustoty, teploty, průtoku a výšky hladiny.
Staňte se partnerem jednoho z předních výrobců prumyslových snímačů v Evropě
www.aplisenscz.cz Jičín, Jaselská 636, PSČ 506 01 tel. 737 423 730

Re: obrovske stl modely - konverze do solidworks/inventor

Příspěvekod r4cv » 28 bře 2018, 20:22

a oni už tie data teraz nemajú?

koľko MB má ten skenovaný súbor? teraz mám najväčší cca 100MB a v Inventore to ide načítať.
blatník.png
r4cv
 
Příspěvky: 970
Registrován: 08 pro 2009, 21:32
Bydliště: Topoľčany

Re: obrovske stl modely - konverze do solidworks/inventor

Příspěvekod robokop » 28 bře 2018, 20:33

nevim nejak se nedohodli

ma to asi 30 mega
RoBoKop
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Uživatelský avatar
robokop
Site Admin
 
Příspěvky: 14852
Registrován: 10 črc 2006, 12:12
Bydliště: Praha

Re: obrovske stl modely - konverze do solidworks/inventor

Příspěvekod r4cv » 28 bře 2018, 20:42

ak si to pamätám dobre, tak import so toho špec softu sa robí z STL siete, ktorú by ste mali mať. V prípade potreby dám kontakt do TN, s kým som hovoril. Ja to mám predjednané do budúcna, tiež to nechcem prekreslovať.
r4cv
 
Příspěvky: 970
Registrován: 08 pro 2009, 21:32
Bydliště: Topoľčany

Reklama

Re: obrovske stl modely - konverze do solidworks/inventor

Příspěvekod robokop » 28 bře 2018, 20:53

slo o tento jeden kus
pristi scany pry objednaji vcetne premodelovani do parametrickych ploch
uz je to tudiz kompletne vyresene
RoBoKop
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Uživatelský avatar
robokop
Site Admin
 
Příspěvky: 14852
Registrován: 10 črc 2006, 12:12
Bydliště: Praha

Re: obrovske stl modely - konverze do solidworks/inventor

Příspěvekod r4cv » 28 bře 2018, 20:59

46MB mám načítané asi za 1min. tak tam bude problém s nastavením vstupných hodnôt toho importu - platí pre Inventor 2017 profesional
r4cv
 
Příspěvky: 970
Registrován: 08 pro 2009, 21:32
Bydliště: Topoľčany

Re: obrovske stl modely - konverze do solidworks/inventor

Příspěvekod robokop » 28 bře 2018, 21:03

ja to v tom inventoru neresil
to ma jejich externi programator
pry se s tim den pral a neslo to

treba to bylo neznalosti
RoBoKop
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Uživatelský avatar
robokop
Site Admin
 
Příspěvky: 14852
Registrován: 10 črc 2006, 12:12
Bydliště: Praha

Re: obrovske stl modely - konverze do solidworks/inventor

Příspěvekod r4cv » 28 bře 2018, 21:48

jj, u mňa to tiež nebolo na prvý krát.
r4cv
 
Příspěvky: 970
Registrován: 08 pro 2009, 21:32
Bydliště: Topoľčany

Předchozí

Zpět na Ostatní software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

smishek.com