EdgeCam-Mach3

EdgeCam-Mach3

Příspěvekod vwq » 05 úno 2009, 16:58

Ahoj,stavím frézku která mí 3osy a řeším postprocesor pro EdgeCam na Mach3.Nemáte už někdo tenhle postprocesor?Předem děkuji.
d-design@centrum.cz
vwq
 
Příspěvky: 52
Registrován: 05 úno 2009, 16:52

Příspěvekod ferguson » 05 úno 2009, 19:44

ak mate niekto, aj mne by sa zisiel
majostopka@centrum.sk
dakujem
Uživatelský avatar
ferguson
 
Příspěvky: 468
Registrován: 20 srp 2008, 19:51
Bydliště: Žilina

Příspěvekod vwq » 08 úno 2009, 20:37

Tak jsem ho tedy radši udělal :D
vwq
 
Příspěvky: 52
Registrován: 05 úno 2009, 16:52

Příspěvekod ferguson » 09 úno 2009, 10:11

ja to robit neviem. nemohol by si mi to poslat prosim ta?
Uživatelský avatar
ferguson
 
Příspěvky: 468
Registrován: 20 srp 2008, 19:51
Bydliště: Žilina

Příspěvekod vwq » 09 úno 2009, 10:20

A potřebuješ to jen na tvarové části nebo i na vrtání a podobně?
vwq
 
Příspěvky: 52
Registrován: 05 úno 2009, 16:52

Příspěvekod ferguson » 09 úno 2009, 14:13

prakticky len gravirovanie (cize zrejme frezovanie). v kazdom pripade budem rad, ak budem mat cokolvek
Uživatelský avatar
ferguson
 
Příspěvky: 468
Registrován: 20 srp 2008, 19:51
Bydliště: Žilina

Příspěvekod vwq » 09 úno 2009, 14:17

Tak už ti ho posílám :idea:
vwq
 
Příspěvky: 52
Registrován: 05 úno 2009, 16:52

Re: EdgeCam-Mach3

Příspěvekod mupro » 05 úno 2013, 19:29

Potreboval by som Mach3 postprocesor pre EdgeCam...pomohol by mi s tym niekto :?:
mupro
 
Příspěvky: 3
Registrován: 05 úno 2013, 19:12

Re: EdgeCam-Mach3

Příspěvekod biftek 88 » 30 led 2014, 08:00

Ahoj ,sehnal si už postprocessor na edgecam ať se sním nemusím trápit jestli už existuje dík
biftek 88
 
Příspěvky: 17
Registrován: 22 led 2014, 07:34

Re: EdgeCam-Mach3

Příspěvekod Mara2000 » 31 říj 2017, 12:40

Ahoj, otvírám toto vlákno, pokud má někdo funkční Edgecam postprocesor pro Mach3 prosím o zaslání:


mbelusa.mail@gmail.com


Díky.


Mara.
Mara2000
 
Příspěvky: 45
Registrován: 22 kvě 2012, 21:29

Re: EdgeCam-Mach3

Příspěvekod Mara2000 » 31 říj 2017, 18:27

Tohle je první co funguje, sice 5 osá verze ale jede na tom i 3 osa zdá se OK , pokud má někdo nativně 3 osy post pro MACH3 sem stim :D
Přílohy
Mach3 BC 5-Axis.rar
(2.77 MiB) 46 krát
Mara2000
 
Příspěvky: 45
Registrován: 22 kvě 2012, 21:29

Re: EdgeCam-Mach3

Příspěvekod Cvero » 16 bře 2018, 14:51

Zdravím, vytvoril som postprocesor v EdgeCam 2016 pre 3osy, je tam aj grafika stroja, mne to funguje, ak by ste mali s tým niekto problém skúste napísať a pozriem sa na to, poprípade ak by ste nevedeli nahrať vlastnú grafiku.
Přílohy
3axis MCK PP 07.03.2018.rar
(3.34 MiB) 20 krát
Cvero
 
Příspěvky: 1
Registrován: 05 lis 2017, 18:15


Zpět na postprocesory

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

smishek.com