Bauhaus - ČR/AT
Čauko,
Zháňam niekoho kto pracuje v Čechách/Rakúsku prípadne hocikde inde kde majú Bauhaus a bol by ochotný za nejakú úplatu doniesť na Slovnesko (podľa dohody, západ TN + stred MT) 25kg/50kg vrecko piesku.
Ak by niekto, bol som by veľmi vďačný
Zháňam niekoho kto pracuje v Čechách/Rakúsku prípadne hocikde inde kde majú Bauhaus a bol by ochotný za nejakú úplatu doniesť na Slovnesko (podľa dohody, západ TN + stred MT) 25kg/50kg vrecko piesku.
Ak by niekto, bol som by veľmi vďačný
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Bauhaus mám za rohem a na Slovensko jezdím, takže jestli TN znamená Trnavu tak ti to klidně vezmu
Ale proč tak složitě? Slyšel jsem už, že se běžně vozí písek na Saharu, ale že by se vozil z Česka na Slovensko, to bych fakt nečekal
Ale proč tak složitě? Slyšel jsem už, že se běžně vozí písek na Saharu, ale že by se vozil z Česka na Slovensko, to bych fakt nečekal
Aleš Procháska
Ahoj, TN znamená Trenčín, ak sa smiem spýtať kam jazdíš na Slovnesko že by sme sa dohodli? Prípadne SZ.prochaska píše:Bauhaus mám za rohem a na Slovensko jezdím, takže jestli TN znamená Trnavu tak ti to klidně vezmu
A neviem ako jednoduhšie, nakoľko som fakt nikde inde nezohnal čadičovú drť frakcie 0-2mm.
pan Google ,první odkaz http://www.svetzviratek.cz/sterk-cedico ... -2kg-c1-2/" onclick="window.open(this.href);return false;
E-shop . Osobně mám jiný zdroj-kamený obchod.
E-shop . Osobně mám jiný zdroj-kamený obchod.
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
Čadičová drť to síce je, ale vôbec nie správnej frakcie. Frakciu C1 síce tiež potrebujem (dokonca už mám) ale to je 2-4mm a toto vyzerá byť dokonca C1-2 (?). Rovnako obrázok, pokiaľ zodpovedá produktu ukazuje trochu väčšie kamenivo ako 0-2mm. Každopádne ďakujem, no google som skúšal ako prvé
oki...jinak v aqva shopech hledej toto určené pro krevety ...teď jsem měřil a jsem cca od 1 do 1,8mm větší sem neobjevil... bohužel obaly vyhazuji
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Ono by nevadilo že to je do 1,8mm, skôr tá spodná hranica je limitujúca. Inak ten väčší (2-4mm) mám tiež z Aquashopu, no keď som ich dopytoval pre menší tak 0 bodov. To čo hľadám je v Bauhause ako "Fugensand" tj. škárovací piesok pre väčšie škáry - 25kg cca 3,5€, takže tiež oveľa prijatelnejšia cena ako v aqua shopoch.
Zdravím,
Nakoľko sa p. Procháska momentálne neozýva a mne sa blíži čas využitia zháňaného piesku, znova prosím ak by bol niekto kto má Bauhaus poblízku a chodí niekde smerom Z. Slovensko (možno niekto z Moravy - TN, NmnV...), prípadne vie kde inde by som vedel zohnať čadičovú drť 0-2mm, ozvite sa
Ďakujem,
Ľ.
Nakoľko sa p. Procháska momentálne neozýva a mne sa blíži čas využitia zháňaného piesku, znova prosím ak by bol niekto kto má Bauhaus poblízku a chodí niekde smerom Z. Slovensko (možno niekto z Moravy - TN, NmnV...), prípadne vie kde inde by som vedel zohnať čadičovú drť 0-2mm, ozvite sa
Ďakujem,
Ľ.