NEZNÁMÝ PŘÍPRAVEK
Ahoj kluci
Dik Mirku za odkaz . Ten tvůj je mk4 a asi tam bude o něco málo větší možnost vyosení .Ten můj je mk3
Psali jste mi psali SZ dekuji
Tak jako , je to zajimavé pro SOUSTRUŽENÍ v hrotech
Tento pevný vyoseny hrot bych dal do vřetena a nastavil ho v dost omezeném rozsahu o požadovanou hodnotu na druhém konci, do koníku dal klasicky otočný hrot a mohl dělat bez vyosení koníku , což je také z jedna možností kužel .Samo kuželové pravítko je úplně jiná liga
Ale je to zajimavé
Děkuji kluci
Dik Mirku za odkaz . Ten tvůj je mk4 a asi tam bude o něco málo větší možnost vyosení .Ten můj je mk3
Psali jste mi psali SZ dekuji
Tak jako , je to zajimavé pro SOUSTRUŽENÍ v hrotech
Tento pevný vyoseny hrot bych dal do vřetena a nastavil ho v dost omezeném rozsahu o požadovanou hodnotu na druhém konci, do koníku dal klasicky otočný hrot a mohl dělat bez vyosení koníku , což je také z jedna možností kužel .Samo kuželové pravítko je úplně jiná liga
Ale je to zajimavé
Děkuji kluci
SCHAUBLIN 53, GACK K15 , Weiler Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kluci
Dnes jsem probíral příslušenství k soustruhu a měl jsem tam tenhle přípravek
Upíná se místo sklíčidla na camlock přímo na vřeteno
Mám jen toto zbytek mi chybí . Na přípravku je nápis EROWA A SWISS Dal jsem to do vyhledávače a tady koukám na Ebay se prodává něco podobného i s příslušenstvím Tady je na to odkaz - píšou tam nástrojový systém
https://www.ebay.com/itm/143556274179
Nevíte kluci k čemu se to používá ten systém? Co se s tím vyrábí?
.Dík
Dnes jsem probíral příslušenství k soustruhu a měl jsem tam tenhle přípravek
Upíná se místo sklíčidla na camlock přímo na vřeteno
Mám jen toto zbytek mi chybí . Na přípravku je nápis EROWA A SWISS Dal jsem to do vyhledávače a tady koukám na Ebay se prodává něco podobného i s příslušenstvím Tady je na to odkaz - píšou tam nástrojový systém
https://www.ebay.com/itm/143556274179
Nevíte kluci k čemu se to používá ten systém? Co se s tím vyrábí?
.Dík
Ahoj, viděl jsem podobný systém upínaní na cnc frézce. Měl by mít velmi slušnou úroveň opakovatelnosti.
Zde máš na ten systém odkaz.
https://www.erowa.com/en/solutions/sd/e ... ing-system
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Je to na edm hloubicku
Neni to na silove upinani ale na opakovatelnou presnost.
Mel bych o to pripadne zajem.
Slouzi to k tomu ze na cnc vyrobis a na hloubicce mas uz presne v ose.
Neni to na silove upinani ale na opakovatelnou presnost.
Mel bych o to pripadne zajem.
Slouzi to k tomu ze na cnc vyrobis a na hloubicce mas uz presne v ose.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Ahoj
Já to nevyužiju
Ale potřeboval bych si z toho sundat tu přírubu s Camlock B5
Ta by se mi hodila na něco , na můj soustruh
Tak jestli by ti to nevadilo?
Ahoj skromný dotaz,nechá se někde sehnat nebo dostat ke katalogu firmy Škoda jako je vyfocený na foto?Děkuji.
-
Ahoj kluci
Dnes jsem byl na návštěvě , v dílničce , ve Strakonicích u jednoho šikovného mladého nástrojaře a měl tam na stole
úžasný starý strojek jakousi drážkovačku s děličkou. Udájně to bylo na drážkování noniusů u zbraní u kanónu apod. Dá se pohánět - točit klikou a nebo na řemenici připojit motorek. Bohužel tam nebyl žádný výrobce.
Ale nádherné
Dnes jsem byl na návštěvě , v dílničce , ve Strakonicích u jednoho šikovného mladého nástrojaře a měl tam na stole
úžasný starý strojek jakousi drážkovačku s děličkou. Udájně to bylo na drážkování noniusů u zbraní u kanónu apod. Dá se pohánět - točit klikou a nebo na řemenici připojit motorek. Bohužel tam nebyl žádný výrobce.
Ale nádherné