Jj ta zubatost je tam proti vyskočení. Do oblouku to je jen kvůli snazší výrobě. Materiál je z kovošrotu, tak to celé bylo v duchu levně-rychle.
Co jste dneska bastlili?
pafik> davej si majzla, myslim ze nektere tyhle zelene breakout boardy mely nejaky problem s napajenim oddelovacich hradel vstupu. Pak se to chovalo zmatene, nekdy se to parazitne napaji ze samotnych vstupu a funguje to i dlouhodobe a pak zniceho nic to prestane nektere vstupy registrovat.
TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
Díky za upozornění; nejhorší jsou závady "občas ano a občas ne" .Dawe píše: ↑20. 5. 2024, 5:06 pafik> davej si majzla, myslim ze nektere tyhle zelene breakout boardy mely nejaky problem s napajenim oddelovacich hradel vstupu. Pak se to chovalo zmatene, nekdy se to parazitne napaji ze samotnych vstupu a funguje to i dlouhodobe a pak zniceho nic to prestane nektere vstupy registrovat.
Slušná stopážhastroha píše: ↑21. 5. 2024, 5:22 výroba pouzder do nápravy traktůrku ze Zedexu
https://www.youtube.com/watch?v=1Znn6Fs1g_Q
Copa je to za motherboard a procesor, jaké to má latence, prosím?
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Deska Intel, chipset H61, i3, 8 GB RAM, latence s SSD diskem cca 11500. S točivým diskem cca 12500.
Hezké! Intel® Desktop Board DH61WW? Koupils ho teď někdy (kde?) nebo to byla nějaká uloženka? Dík, T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Úplně přesně DH61CR.Thomeeque píše: ↑23. 5. 2024, 9:09 Hezké! Intel® Desktop Board DH61WW? Koupils ho teď někdy (kde?) nebo to byla nějaká uloženka? Dík, T.
Nic jsem nekupoval, šel jsem do serverovny a vzal jednu ze starých registračních pokladen .
šel jsem do serverovny a vzal jednu ze starých registračních pokladen
Ideální Dík za upřesnění typu. Při lovu na dobrou latency je každý detail důležitý
Ideální Dík za upřesnění typu. Při lovu na dobrou latency je každý detail důležitý
On do toho kecá i disk a paměť, takže se dá experimentovat. Naopak do toho nekecá počet jader procesoru; když jsem zkoušel vypnout v biosu jádra, tak latence byla plus mínus stejná. Ani zapnutá/vypnutá virtualizace do toho nekecá
Ještě upřesním - latence na LinuxCNC v. 2.7.14. Ve verzi 2.9.2, kde to jede jako aplikace, jsem to zkoušel a je zhruba dvojnásobná.
- LukasGunther