Editace postprocesoru

Editace postprocesoru

Příspěvekod Tony33 » 05 kvě 2015, 11:04

Zdravim,
potřeboval bych upravit jeden postprocesor s koncovkou .pst, jenom nějaké odjezdy, ale po spuštění např. v poznámkovém bloku se zobrazí hatmatilka (něco takového: vmTÔlTÔŻvë <=@<lě@ ě!  <ChNůmTŐ@jNűmTŘ<BŻNvmTŮ@iNúmT×> lTŃhNůmTŐ@lTÓj) v jakém editoru se dá spustit aby se zobrazil zdrojový kód? přejmenování koncovky na .txt nepomohlo. Děkuji
Tony33
 
Příspěvky: 8
Registrován: 06 bře 2013, 17:25

Re: Editace postprocesoru

Příspěvekod martasg1 » 05 kvě 2015, 13:19

Zřejmě je to již zkompilovaný postprocesor.
Editovat se dá pouze zdrojový kód.
A hlavně je to pro různé programy různé :)
Protože to co popisuji platí pro GibsCAM a nemusí to platit jinde.

Co máš za soft?
HSC centrum Schaublin 43-CNC - 4 osy H/V, Mazak FJV 25, Maho MH800C, Index GE42
Uživatelský avatar
martasg1
Sponzor fora
 
Příspěvky: 1404
Registrován: 17 pro 2010, 16:42

Re: Editace postprocesoru

Příspěvekod Tony33 » 05 kvě 2015, 13:50

Právě gibscam to jsem zapomněl poznamenat, takže tam zbývá si akorat vyžádat od programatora co psal postprocesor aby zaslal i zdroják.
Tony33
 
Příspěvky: 8
Registrován: 06 bře 2013, 17:25

Re: Editace postprocesoru

Příspěvekod martasg1 » 05 kvě 2015, 13:55

No a pak mít ještě překladač :)

Jinak pokud ten Gibs máš legálně tak ti to určitě T-support (dodavatel Gibsu) upraví zdarma nebo pošle zdroják i překladač.

Pokud máš pirátskou kopii tak ti asi programátor zdroják nepošle... a budeš se muset spokojit s nějakým univerzálním postprocesorem.
HSC centrum Schaublin 43-CNC - 4 osy H/V, Mazak FJV 25, Maho MH800C, Index GE42
Uživatelský avatar
martasg1
Sponzor fora
 
Příspěvky: 1404
Registrován: 17 pro 2010, 16:42

Reklama

Průmyslové snímače tlaku, hustoty, teploty, průtoku a výšky hladiny.
Staňte se partnerem jednoho z předních výrobců prumyslových snímačů v Evropě
www.aplisenscz.cz Jičín, Jaselská 636, PSČ 506 01 tel. 737 423 730

Re: Editace postprocesoru

Příspěvekod Tony33 » 05 kvě 2015, 14:01

Jo mame to legálně od t-supportu. Dik napíšu jim ať mi to pošlou.
Tony33
 
Příspěvky: 8
Registrován: 06 bře 2013, 17:25

Re: Editace postprocesoru

Příspěvekod kutilak » 05 kvě 2015, 16:26

najde se tu někdo komu když pošlu postproces v texťáku tak že mi odemkne čtvrtou osu ?.. je tam nějak definovaná co jsem se koukal ale postproces mi vůbec nepřekládá data pro čtvrtou osu ..
kutilak
 
Příspěvky: 107
Registrován: 20 čer 2013, 23:57

Reklama

Průmyslové snímače tlaku, hustoty, teploty, průtoku a výšky hladiny.
Staňte se partnerem jednoho z předních výrobců prumyslových snímačů v Evropě
www.aplisenscz.cz Jičín, Jaselská 636, PSČ 506 01 tel. 737 423 730

Zpět na postprocesory

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

smishek.com