postprocesor HSMko & HAAS

postprocesor HSMko & HAAS

Příspěvekod Polesovsky » 13 dub 2017, 14:37

Pratele. Nemate nekdo funkcni postprocesor k HSM Xpres pro 3 osy HAAS.

Diky predem za pomoc
Polesovsky
 
Příspěvky: 358
Registrován: 28 kvě 2011, 09:30
Bydliště: Brno

Re: postprocesor HSMko & HAAS

Příspěvekod Hověz » 13 dub 2017, 15:27

funkcni postprocesor je primo v hsmku, zalezi co by to melo delat, ty upravy nejsou drahe.
Hověz
 
Příspěvky: 345
Registrován: 06 bře 2016, 16:00

Re: postprocesor HSMko & HAAS

Příspěvekod Polesovsky » 13 dub 2017, 19:15

Hověz píše:funkcni postprocesor je primo v hsmku, zalezi co by to melo delat, ty upravy nejsou drahe.

Bohuzel. post pro Heiden nebo sinumerik OK, ale HAAS se kouse.
Je mozne, ze ma nejake omezeni, ktere se nesmi zadavat. Sinumerik chtel precislovat nastroje, smazat vnitrni vodu u nastroju, premazat cykl 800. :roll:
Proto diky za rady,
Polesovsky
 
Příspěvky: 358
Registrován: 28 kvě 2011, 09:30
Bydliště: Brno

Reklama

Re: postprocesor HSMko & HAAS

Příspěvekod Hověz » 14 dub 2017, 19:37

jak kouse ? nemas jen spatne nastaveny stroj ?
Hověz
 
Příspěvky: 345
Registrován: 06 bře 2016, 16:00

Re: postprocesor HSMko & HAAS

Příspěvekod Polesovsky » 14 dub 2017, 19:57

Hověz píše:jak kouse ? nemas jen spatne nastaveny stroj ?

spatne nastaveny stroj???
Ja jsem jeste nazvladl postprocesorem vyzvejkat program. Nejake chyby.
Polesovsky
 
Příspěvky: 358
Registrován: 28 kvě 2011, 09:30
Bydliště: Brno

Re: postprocesor HSMko & HAAS

Příspěvekod Hověz » 15 dub 2017, 08:21

to se mi nezda. nemas tam 3d operace? ty v expresu nejdou
Hověz
 
Příspěvky: 345
Registrován: 06 bře 2016, 16:00

Reklama

Průmyslové snímače tlaku, hustoty, teploty, průtoku a výšky hladiny.
Staňte se partnerem jednoho z předních výrobců prumyslových snímačů v Evropě
www.aplisenscz.cz Jičín, Jaselská 636, PSČ 506 01 tel. 737 423 730

Re: postprocesor HSMko & HAAS

Příspěvekod Polesovsky » 17 dub 2017, 18:41

Hověz píše:to se mi nezda. nemas tam 3d operace? ty v expresu nejdou

3D operace vcetne indexovaneho nataceni za urcitych podminek jdou. :?

Mne postprocesor nechce vygenerovat ani 2D (frezovani obvodu, kapsy a vrtani). Pro system Heid 530 a sinumerik bez problemu, ale pro HAAS chyba. Nejcasteji chybi nulovy bod G54. :twisted:
Polesovsky
 
Příspěvky: 358
Registrován: 28 kvě 2011, 09:30
Bydliště: Brno

Re: postprocesor HSMko & HAAS

Příspěvekod Hověz » 21 dub 2017, 06:15

jak jsi psal ve zprave mas NELEGALNI software takze se nediv
Hověz
 
Příspěvky: 345
Registrován: 06 bře 2016, 16:00

Reklama

Průmyslové snímače tlaku, hustoty, teploty, průtoku a výšky hladiny.
Staňte se partnerem jednoho z předních výrobců prumyslových snímačů v Evropě
www.aplisenscz.cz Jičín, Jaselská 636, PSČ 506 01 tel. 737 423 730

Re: postprocesor HSMko & HAAS

Příspěvekod Polesovsky » 21 dub 2017, 18:51

Hověz píše:jak jsi psal ve zprave mas NELEGALNI software takze se nediv

Mozna nedorozumneni. Solidworks legal ten nejnovejsi a Hsm Xpres priinstaluji.
Ted provizorka na starem PC a jak bude novy ...
Polesovsky
 
Příspěvky: 358
Registrován: 28 kvě 2011, 09:30
Bydliště: Brno

Re: postprocesor HSMko & HAAS

Příspěvekod strojar12 » 23 dub 2017, 12:26

HSM Express nenabízí 3osé obrábění... Nějak si se do toho zamotal :-)

Pokud se jedná o crack, není se čemu divit že to nefunguje v pořádku. Běžně tyto cracky pocházejí přímo od programátorů, vkládají tam chyby a zjišťují pak kdo má nelegální soft
strojar12
 
Příspěvky: 17
Registrován: 25 kvě 2016, 09:50

Re: postprocesor HSMko & HAAS

Příspěvekod Polesovsky » 23 dub 2017, 19:37

strojar12 píše:HSM Express nenabízí 3osé obrábění... Nějak si se do toho zamotal :-)

Pokud se jedná o crack, není se čemu divit že to nefunguje v pořádku. Běžně tyto cracky pocházejí přímo od programátorů, vkládají tam chyby a zjišťují pak kdo má nelegální soft

HSM Xpress je 2,5 D. Ja potrebuji jen 2D - frezovani obvodu a jednoduchych kapes + vrtani. Nic zvlastniho. Pokud se jedná o 3ose frezovani - frezovani jen v ose X + Y + Z. Vic os masina nema.
Ovsem na MSV se bude asi kupovat 5X masina a s ni se koupi i plne HSMko. Jen jeste nevim jestli pod Solidworks nebo Inventor. Co jiste vim, ze se nebude kupovat HSMko u 3E Praha :wink: .

Zatim favoritem je prodejce 1C Pro s.r.o. z Prahy a CAD Studio.

PS: Crack ted nemam a ani nepotrebuji, mam zapujceno HSMko vcetne notasu. Jak si koupim vlastni notas budu instalovat Xpress.
Polesovsky
 
Příspěvky: 358
Registrován: 28 kvě 2011, 09:30
Bydliště: Brno

Re: postprocesor HSMko & HAAS

Příspěvekod Polesovsky » 24 dub 2017, 21:42

Dekuji vsem za SZ. Problem byl nakonec v cislovani nastroju. HAAS neumi T7080. Musi se precislovat :roll:
Polesovsky
 
Příspěvky: 358
Registrován: 28 kvě 2011, 09:30
Bydliště: Brno


Zpět na postprocesory

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

smishek.com