kompresor

kdyz nebudes vedet kam to dat tak to napis sem, admin to za tebe umisti nebo vytvori novou sekci

Re: kompresor

Příspěvekod robokop » 01 čer 2018, 14:53

Neviz zda scrolly vyhovi
RoBoKop
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Uživatelský avatar
robokop
Site Admin
 
Příspěvky: 15070
Registrován: 10 črc 2006, 12:12
Bydliště: Praha

Re: kompresor

Příspěvekod r4cv » 01 čer 2018, 15:24

nemáš prosím ťa fotku toho, čo si robil?
r4cv
 
Příspěvky: 1058
Registrován: 08 pro 2009, 21:32
Bydliště: Topoľčany

Re: kompresor

Příspěvekod robokop » 01 čer 2018, 17:27

nn
uz je v panu
zapomel jsem na nej a nedolil olej
bezel radu mesicu v kuse, obcas neco dolil
a posledni dva jsem zapomel dolejvat a je v haji
RoBoKop
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Uživatelský avatar
robokop
Site Admin
 
Příspěvky: 15070
Registrován: 10 črc 2006, 12:12
Bydliště: Praha

Re: kompresor

Příspěvekod r4cv » 01 čer 2018, 20:15

hmm, to nie je ten typ podpory, čo teraz potrebujem.
r4cv
 
Příspěvky: 1058
Registrován: 08 pro 2009, 21:32
Bydliště: Topoľčany

Re: kompresor

Příspěvekod robokop » 01 čer 2018, 20:17

bez oleje se ti zadre skoro kazdy
proste zaklad starat se o ty stroje
problem tohodle byl ze es vubec nevypinal a byl zastlany v koute a natolik tichy ze o nem nebylo vedet
RoBoKop
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Uživatelský avatar
robokop
Site Admin
 
Příspěvky: 15070
Registrován: 10 črc 2006, 12:12
Bydliště: Praha

Re: kompresor

Příspěvekod packa » 01 čer 2018, 20:24

ty scroly - pokud to teda jsou scroly což vypadá že jsou -vydrží dlouho a opravdu o nich nebudeš ani vědět , ale musíš použít dobrý odlučovač oleje a hlídat olej přesně jak psal robokop.
Uživatelský avatar
packa
 
Příspěvky: 4897
Registrován: 07 úno 2007, 19:42
Bydliště: Královehradecký kraj

Re: kompresor

Příspěvekod robokop » 01 čer 2018, 20:34

musis tam mit ale zpetny ventil aby ti nesel vzduch zpet ze vzdusniku protoze scroll se ti roztoci jako turbina
RoBoKop
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Uživatelský avatar
robokop
Site Admin
 
Příspěvky: 15070
Registrován: 10 črc 2006, 12:12
Bydliště: Praha

Re: kompresor

Příspěvekod r4cv » 01 čer 2018, 20:35

starať sa o olej by asi znamenalo "ruskú" úpravu: dieru do obalu a dorobiť šróbenie na olejoznak a nalievacie hrdlo?
ten valec na boku aj asi na saní? treba to tam, alebo ho môžem odstrániť?
r4cv
 
Příspěvky: 1058
Registrován: 08 pro 2009, 21:32
Bydliště: Topoľčany

Re: kompresor

Příspěvekod r4cv » 01 čer 2018, 20:38

výbava tlakovej nádoby mi je jasná, len tieto kompresory sú pre mňa španielska dedina. keď bude čas, tak to preskúmam a potom sa uvidí.

ten odlučovač takýto, alebo niečo lepšie?
Obrázek
r4cv
 
Příspěvky: 1058
Registrován: 08 pro 2009, 21:32
Bydliště: Topoľčany

Re: kompresor

Příspěvekod packa » 01 čer 2018, 20:39

ten válec může být bud filtrdehydrátor nebo sběrač chladiva , asi by nebylo od věci ho tam nechat , ten scroll je taky náchylný na vnik vlhkosti.
ten oleoznak by asi nebyl uplně na škodu.

http://docplayer.cz/8131375-Copeland-sk ... esory.html
Uživatelský avatar
packa
 
Příspěvky: 4897
Registrován: 07 úno 2007, 19:42
Bydliště: Královehradecký kraj

Re: kompresor

Příspěvekod r4cv » 05 čer 2018, 19:50

dnes som jeden kus námatkovo vyskúšal. sanie saje, výtlak tlačí a celkom svižne.
bol to tento:
DSCF5987a.jpg


teraz mám zopár otázok.
druh oleja a použitý druh chladiva sú dôležité. na obyčajný vzduch môžem použiť olej pre skrutkové kompresory (tj. hydraulický)?
ten kompresor je rotačný.
koľko tam toho má byť? cca do výšky 1/4 objemu ?

EDIT: tak som to našiel, ide tam 500cm3 oleju. teraz už len ten druh.
r4cv
 
Příspěvky: 1058
Registrován: 08 pro 2009, 21:32
Bydliště: Topoľčany

Reklama

Předchozí

Zpět na kdyz nebudes vedet kam

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

smishek.com