Víťo měl jsem od Tebe zprávu to jo ale psalo mi to ..... zpráva byla dříve smazána uživatelem ..... "dříve" než jsem ji přečetl
A nic se mi nezobrazilo.
---
Budu už lépe prohlížet/hlídat CNC forum - fakt čestný pionýrský
půlden po dílnách
jo, v okamžiku, kdy to bylo už prošlé a nepřečtené - tak jsem to smazal.
Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů
- Caltapavel
- Příspěvky: 64
- Registrován: 29. 8. 2018, 8:18
- Bydliště: Horní Krupá
- Kontaktovat uživatele:
bylo to moc fajn. Kdo byl z blízkého okolí pozván a nebyl, může litovat .
....Domácí chlebíček.. Nesmát se mi, že pečení je ženská záležitost .
....Domácí chlebíček.. Nesmát se mi, že pečení je ženská záležitost .
soustruh CZ1224G, frézka ZAY7045A/1, vrtačka Dačice V20, Průša MK3S
- Caltapavel
- Příspěvky: 64
- Registrován: 29. 8. 2018, 8:18
- Bydliště: Horní Krupá
- Kontaktovat uživatele:
Pravda, že díky 3D tiskárně se nechá docílit klidně atypického tvaru ošatky . Aneb podpis na chleba. (Šablona)
Už teď kombinuji 3D tisk a pečení:
soustruh CZ1224G, frézka ZAY7045A/1, vrtačka Dačice V20, Průša MK3S
čerstvě upečenej chleba z naší mouky miluje paní ubytovatelka z Chorvatska, oni tam mají chleba spíš jako naše veka a tak se ptá jestli upeče manželka chleba .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Caltapavel
- Příspěvky: 64
- Registrován: 29. 8. 2018, 8:18
- Bydliště: Horní Krupá
- Kontaktovat uživatele:
Já dělám navíc chleba z žitného kvásku, tedy bez kvasnic. Z kvásku je to náročnější, ale třeba pro mě je rozdíl, že mě z něj nepálí žáha.
Kdo by to chtěl zkusit také, tak kvásek rád poskytnu, ale pozor, pak už koupený chleba moc nechutná, když si párkrát uděláte svůj
Pak si řeknete, že i rohlíky by mohly být dobré ty domácí
Kdo by to chtěl zkusit také, tak kvásek rád poskytnu, ale pozor, pak už koupený chleba moc nechutná, když si párkrát uděláte svůj
Pak si řeknete, že i rohlíky by mohly být dobré ty domácí
soustruh CZ1224G, frézka ZAY7045A/1, vrtačka Dačice V20, Průša MK3S
No dej to dohromady s Britt viewtopic.php?t=12886&start=6315 je od nás kousek, a bude to super akce ,ještě to chce vařiče piva a na hospodu se můžem vy.....t
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Já dělal jenom samožitný kváskový. Mouka, voda, sůl, kmín. Měl bych se k tomu vrátit, už jsem to po těch letech zapomněl.Caltapavel píše: ↑23. 11. 2020, 4:41 Já dělám navíc chleba z žitného kvásku, tedy bez kvasnic. Z kvásku je to náročnější, ale třeba pro mě je rozdíl, že mě z něj nepálí žáha.
Jinak s pšenicí mám taky problémy (je mi po tom šoufl), tak se jí pokud můžu vyhybám. Vůbec nejhorší kombinace je bílá mouka, cukr a tuk - takové koláče a jiné sladké pečivo, to je úplný zabiják
Sieg SX4, Interkrenn IKD-400, Vernier Minishape 28