postprocesor pro TNC 530

postprocesor pro TNC 530

Příspěvekod hoboj » 18 bře 2010, 20:26

Ahoj,
prosím Vás, má někdo postprocesor TNC 530, kteý by mohl uploadnout?

Děkuji :D
Vojtěch Visingr
hoboj
 
Příspěvky: 17
Registrován: 04 bře 2009, 15:40

Příspěvekod jcerki » 19 bře 2010, 15:09

Ale musis uviest , na aky CAM chces ten PP .
Uživatelský avatar
jcerki
 
Příspěvky: 109
Registrován: 24 říj 2008, 12:47
Bydliště: Bratislava , Slovakia , jcerki@gmail.com

Příspěvekod hoboj » 19 bře 2010, 15:28

Pardón, omlouvám se.

V rychlosti jsem zapomněl. Potřeboval bych ho na EdgeCAM.

Díky za upozornění :)
Vojtěch Visingr
hoboj
 
Příspěvky: 17
Registrován: 04 bře 2009, 15:40

Příspěvekod jcerki » 20 bře 2010, 13:03

Tak ten nemam , mam iba na CATIA-u
Uživatelský avatar
jcerki
 
Příspěvky: 109
Registrován: 24 říj 2008, 12:47
Bydliště: Bratislava , Slovakia , jcerki@gmail.com

Re: postprocesor pro TNC 530

Příspěvekod hospital » 01 kvě 2011, 13:25

Zdravím Vás, zháňam Postprocesor Heidenhain tcn530 pre CATIU , mohol by ho niekto niekam upnúť ?dakujem moc
# ♫ CAD/CAM , NX CAM, NX CAM postprocesory ♫ #
hospital
 
Příspěvky: 4
Registrován: 01 kvě 2011, 10:42

Re: postprocesor pro TNC 530

Příspěvekod jcerki » 01 kvě 2011, 14:54

hospital píše:Zdravím Vás, zháňam Postprocesor Heidenhain tcn530 pre CATIU , mohol by ho niekto niekam upnúť ?dakujem moc

poslal som ti mail...
Uživatelský avatar
jcerki
 
Příspěvky: 109
Registrován: 24 říj 2008, 12:47
Bydliště: Bratislava , Slovakia , jcerki@gmail.com

Re: postprocesor pro TNC 530

Příspěvekod Robert4590 » 04 lis 2011, 14:11

Ja zhanam na Esprit. Ma niekto?
Robert4590
 
Příspěvky: 3
Registrován: 04 lis 2011, 13:21

Reklama

Průmyslové snímače tlaku, hustoty, teploty, průtoku a výšky hladiny.
Staňte se partnerem jednoho z předních výrobců prumyslových snímačů v Evropě
www.aplisenscz.cz Jičín, Jaselská 636, PSČ 506 01 tel. 737 423 730

Re: postprocesor pro TNC 530

Příspěvekod TOMAX » 12 led 2012, 07:43

serus, este potrebujes tem postprocesor pre edgecam na Heidenhain. ak ano daj mi tvoj mail alebo mi napiš na korpast@boto.sk
mam pre 4os aj pre 5os
SolidWORKS 2012 + SolidCAM 2012
-
CNC sustruh pohánanými nástrojmi
5oska DMU eVo 40
a nejaké tie 3osé mašinky :)
TOMAX
 
Příspěvky: 116
Registrován: 25 kvě 2010, 20:34
Bydliště: Nové Zámky

Re: postprocesor pro TNC 530

Příspěvekod heid » 29 led 2013, 09:45

jcerki píše:
hospital píše:Zdravím Vás, zháňam Postprocesor Heidenhain tcn530 pre CATIU , mohol by ho niekto niekam upnúť ?dakujem moc

poslal som ti mail...



Dobrý den, jsem tu nový a všecny Vás zdravím.

Několik let pracuji se systémem Heidenhain. Nyní s iTNC 530. Můžu také poprosit o postprocesor pro CATIA V5? Stačilo by pro tříosý stroj. Mockrát děkuji. :)
heid
 
Příspěvky: 1
Registrován: 29 led 2013, 08:47

Re: postprocesor pro TNC 530

Příspěvekod jcerki » 29 led 2013, 15:48

poslal som ti mail ...
Uživatelský avatar
jcerki
 
Příspěvky: 109
Registrován: 24 říj 2008, 12:47
Bydliště: Bratislava , Slovakia , jcerki@gmail.com

Re: postprocesor pro TNC 530

Příspěvekod Hoyas » 29 led 2013, 17:45

Ahoj jcerki, prosimtě nemáš postprocesor na Catiu i pro jiný CAM? Konkrétně EMC2 (3 osy) nebo nevíš jak upravit nějaký stávající aby to šlapalo? Díky za odpověď Hoyas
Hoyas
 
Příspěvky: 61
Registrován: 01 pro 2012, 20:45
Bydliště: Podivín (Břeclav)

Reklama

Re: postprocesor pro TNC 530

Příspěvekod jcerki » 29 led 2013, 17:49

Bohuzial ... iny nemam ... a upravovat neviem ...
Uživatelský avatar
jcerki
 
Příspěvky: 109
Registrován: 24 říj 2008, 12:47
Bydliště: Bratislava , Slovakia , jcerki@gmail.com

Re: postprocesor pro TNC 530

Příspěvekod BillVapno » 06 zář 2016, 09:57

Ahoj všichni,
Sháním postprocesor pro iTNC 530 na catii v5.
Děkuji moc za jakoukoliv pomoc.
BillVapno
 
Příspěvky: 1
Registrován: 06 zář 2016, 09:53

Re: postprocesor pro TNC 530

Příspěvekod jcerki » 11 zář 2016, 11:28

Posli mi tvoj e-mail na moj ....
Uživatelský avatar
jcerki
 
Příspěvky: 109
Registrován: 24 říj 2008, 12:47
Bydliště: Bratislava , Slovakia , jcerki@gmail.com

Reklama

Re: postprocesor pro TNC 530

Příspěvekod Majkl25 » 02 říj 2016, 19:32

Ahoj, zabivam se tvorbou postprocesoru pro Edgecam. Dokazu prispusobit postprocesor do jakekoliv formy.
Majkl25
 
Příspěvky: 4
Registrován: 02 říj 2016, 19:19

Reklama

Průmyslové snímače tlaku, hustoty, teploty, průtoku a výšky hladiny.
Staňte se partnerem jednoho z předních výrobců prumyslových snímačů v Evropě
www.aplisenscz.cz Jičín, Jaselská 636, PSČ 506 01 tel. 737 423 730

Zpět na postprocesory

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

smishek.com