solidcam + emc

solidcam + emc

Příspěvekod 1mulen1 » 24 led 2012, 17:50

čaute čaute nemáte niekto nahodou postprocesor pre solicam na riadiaci soft emc2? moc by som ho potreboval
1mulen1
 
Příspěvky: 427
Registrován: 16 bře 2010, 08:34
Bydliště: Hradište pod Vrátnom

Re: solidcam + emc

Příspěvekod raduzze » 04 kvě 2012, 21:41

Ahoj, prosím Tě, jak jsi dopadl? Sháním taky postprocesor pro emc2 do solidcamu, tak kdybys to měl vyřešený, tak budu rád, když mi pomůžeš, to vyřešit.
Moc diky
raduzze
 
Příspěvky: 3
Registrován: 15 úno 2012, 01:13

Reklama

Průmyslové snímače tlaku, hustoty, teploty, průtoku a výšky hladiny.
Staňte se partnerem jednoho z předních výrobců prumyslových snímačů v Evropě
www.aplisenscz.cz Jičín, Jaselská 636, PSČ 506 01 tel. 737 423 730

Re: solidcam + emc

Příspěvekod 1mulen1 » 06 kvě 2012, 15:42

cau cau no bohuzial sa mi na to nikto neozval takze som to nevyriešil vobec
1mulen1
 
Příspěvky: 427
Registrován: 16 bře 2010, 08:34
Bydliště: Hradište pod Vrátnom

Re: solidcam + emc

Příspěvekod jerzik » 15 kvě 2012, 12:58

na to je dobre prostudovat gpp manual a pak si post. muzete napsat podle chuti
na emc nemam ale predpokladam ze prizpusobit by mel jit libovolny pos. nebude problem

odkaz je z googlu snad nebude porusovat pravidla
http://www.cadfamily.com/download/CAM/S ... %20czp.pdf
jerzik
 
Příspěvky: 9
Registrován: 24 črc 2008, 08:23

Re: solidcam + emc

Příspěvekod 1mulen1 » 15 kvě 2012, 13:00

Myslim ze v tomto pripade porušovat pravidla nebudeš a som moc vzdačny za každu užitočnu literaturu ohladne cnc :) dakujeem :wink:
1mulen1
 
Příspěvky: 427
Registrován: 16 bře 2010, 08:34
Bydliště: Hradište pod Vrátnom

Re: solidcam + emc

Příspěvekod xdj.pcm » 19 črc 2013, 11:31

Zdravím,
ozvala se Vám nějaká dobrá duše, která se podělila o postprocesor?
Teprve začínám s obráběním a mám možnost přístupu k pc se solidcamem.
Na internetu jsem našel pouze pár postprocesoru pro Mach3, ale pro solidcam žádný použitelný.
Stahnul jsem sice dva postprocesory z linuxcnc.org, ale bohužel nefungují, nemají u sebe soubor s příponou
*.prp nebo *.mac

Děkuji za pomoc s pozdravem Pavel
xdj.pcm
 
Příspěvky: 34
Registrován: 03 říj 2012, 08:38

Re: solidcam + emc

Příspěvekod NOKIAN8 » 14 zář 2013, 19:32

Ešte zhanate posprocesor?
NOKIAN8
 
Příspěvky: 19
Registrován: 10 črc 2013, 11:18

Re: solidcam + emc

Příspěvekod xdj.pcm » 15 zář 2013, 21:37

Dobrý večer,
naštěstí jsem to už rozchodil.
Když bude někdo chtít, podělím se, je to upravený postprocesor ze servru linuxcnc.
S pozdravem Pavel
xdj.pcm
 
Příspěvky: 34
Registrován: 03 říj 2012, 08:38

Re: solidcam + emc

Příspěvekod azamo » 29 bře 2015, 08:22

Nemáte někdo funkční post pro solidcam - emc ?
Díky :wink:
Uživatelský avatar
azamo
 
Příspěvky: 588
Registrován: 11 dub 2014, 19:43
Bydliště: Zlín

Re: solidcam + emc

Příspěvekod Max » 29 bře 2015, 12:36

Mrkni sem a projdi si ty příspěvky: http://linuxcnc.org/index.php/english/f ... mitstart=0
Frézka Wabeco F1210 a soustruh Wabeco D6000 na LinuxCNC. Historický soustruh Hermann & Alfred Escher.
Uživatelský avatar
Max
 
Příspěvky: 621
Registrován: 22 zář 2009, 20:02
Bydliště: Hodonín

Re: solidcam + emc

Příspěvekod piskoteek » 20 říj 2017, 22:33

Zdravím pánové, upravil jsem si fanuca,ale něco mi tam nesedí.Nema někdo funkci PP?Díky a odpověď
Technolog - Programátor CNC, co nadělal poctivě hodně vagónů špon do hutí.
Solid, Heidenhain a LinuxCNC
piskoteek
 
Příspěvky: 788
Registrován: 03 pro 2013, 20:54
Bydliště: Zlínský kraj


Zpět na postprocesory

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

smishek.com