cnc jeřábek 1250x4000

RaS
Příspěvky: 7910
Registrován: 26. 3. 2009, 9:12
Bydliště: Úvaly

14. 3. 2019, 1:10

ukaž kus Gkodu jestli je složenej z "milionu" G01 nebo inteligentněji z G03, čím to camuješ?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
dvoracek.a
Příspěvky: 26
Registrován: 4. 12. 2017, 3:07
Bydliště: Libeř

14. 3. 2019, 2:18

vroubky jsou rovnoměrně kolem dokola je to z milionu G1 a občas G3 a G2 to bude nejspíš zavrtávání po spirále
jen mě trochu mate že když sem objížděl na konec to finále celou hloubkou tak sem byl opřený o osy abych je našponoval k jedné straně(vim je to barbarství) a vrouby to okopírovalo úplně stejné i na stejných místech a nebylo cejtit že by se to chvělo
jinak je to z solidcam
nahled kodu.txt
(2.26 KiB) Staženo 18 x
edit ten je blbej tam to není vidět
tady je vnitřní
dokoncenizoboustran.txt
(5.68 KiB) Staženo 13 x
Naposledy upravil(a) dvoracek.a dne 14. 3. 2019, 2:24, celkem upraveno 1 x.
Mex
Příspěvky: 5399
Registrován: 6. 2. 2014, 10:29

14. 3. 2019, 2:24

Aspoň je vidět, že máš pěknou tuhou mašinu, když Ti kopíruje schody pořád stejně i když se opřeš o osy.
A taky je vidět, že máš pěkně blbý CAM nebo postprocesor.
dvoracek.a
Příspěvky: 26
Registrován: 4. 12. 2017, 3:07
Bydliště: Libeř

14. 3. 2019, 2:27

no tak ty schody jsou téměř stejně tuhé to zase tak není (je to čína) a post je pro mach na syntec sem nenašel
ono se snažím naučit v fusionu tam je i post pro syntec ale ta angličtina mě zabíjí :D
prochaska
Příspěvky: 5576
Registrován: 16. 7. 2006, 12:33
Bydliště: Praha Bohnice + Roudnice nad Labem
Kontaktovat uživatele:

14. 3. 2019, 2:31

V solidcamu se myslim da nastavit, ze se ma vyuzivat kruhova interpolace, pripadne chyba tecny v linearni. Ale uz si nepamatuju kde, davno ho nepouzivam.
Aleš Procháska
Odpovědět

Zpět na „CNC frézky“