Krokový motor vs encoder

lubbez
Příspěvky: 1062
Registrován: 21. 6. 2012, 9:26
Bydliště: Praha

7. 8. 2018, 12:08

Dovolím si vrátit se od teorie zpět do praxe. Ten odkaz z Alíka je na krokáč s enkodérem, který kontroluje kroky versus otočení motoru a pokud nějaký krok vypadne, tak to dožene. Protože je to uzavřený systém tak tam samozřejmě nic nedoprogramuješ. Výhodou těhle hraček je větší rychlost, perfektní spolehlivost a paradoxne jsou tišší než krokáč a další "výhoda" je čistě digitální driver, který detekuje nadproud a tak jsou třeba koncáky úplně zbytečné. Plně rozjetej krokáč o doraz jenom ťukne a stojí. Jakmile to vypneš jsou všechny data v pr....li a musíš referovat. Nepíšu nějaké dohady, jsou to zkušenosti z dvouletého používání.
radbaslim
Příspěvky: 13
Registrován: 6. 8. 2018, 1:57

8. 8. 2018, 6:50

Asi mi na té stránce něco chybí ne?
Přílohy
Screen Shot 2018-08-08 at 07.49.03.png
Uživatelský avatar
kutil_tim
Příspěvky: 1420
Registrován: 11. 1. 2010, 1:23
Bydliště: Vsetín

8. 8. 2018, 8:07

stránky jsem dělal před několika lety v swf aby šlo dopsat nějaké další akce
třeba tady vysvětlení ve videu
http://www.jedna.net/kousky_php/csv_fla ... php?page=4
a zabralo to minimum místa

potřebuješ
swf player
a pokud ti to prohlížeč neřekne tak potřebuješ i chytřejší prohlížeč
http://katalog.tuny.cz [url]http://katalog.tuny.cz[/url]
lubbez
Příspěvky: 1062
Registrován: 21. 6. 2012, 9:26
Bydliště: Praha

8. 8. 2018, 11:07

Možná by to chtělo chytřejší stránky.
Uživatelský avatar
fmodel
Příspěvky: 4513
Registrován: 26. 10. 2011, 10:37
Kontaktovat uživatele:

8. 8. 2018, 11:16

lubbez píše:
8. 8. 2018, 11:07
Možná by to chtělo chytřejší stránky.
asi tak.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Uživatelský avatar
kutil_tim
Příspěvky: 1420
Registrován: 11. 1. 2010, 1:23
Bydliště: Vsetín

8. 8. 2018, 1:55

chytřejší stránky i pro ty s těma extra telefonama mám tu
http://katalog.tuny.cz
věřím že se to všem nelíbí a mám to u ...... <-- podle cítění si tu může každý dopsat co chce
pro mě je důležité že tam nasypu obsah ze seznamu co mám na jeden klik
a mám čas pak na hraní a odepisování na kritiku
http://katalog.tuny.cz [url]http://katalog.tuny.cz[/url]
radbaslim
Příspěvky: 13
Registrován: 6. 8. 2018, 1:57

9. 8. 2018, 6:26

kutil_tim píše:
8. 8. 2018, 8:07
a pokud ti to prohlížeč neřekne tak potřebuješ i chytřejší prohlížeč
Používám Chrome, zkoušel jsem i Safari :lol:
Uživatelský avatar
filla
Příspěvky: 1808
Registrován: 1. 12. 2013, 12:55
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

9. 8. 2018, 7:00

v dobe html5 mi pouziti swf pripada trochu morbidni
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Uživatelský avatar
kutil_tim
Příspěvky: 1420
Registrován: 11. 1. 2010, 1:23
Bydliště: Vsetín

9. 8. 2018, 7:50

Jak jsem psal kdysi někomu šlo o velikost a o obsah, možnost připsat něco do videa,
je mi u .... jestli nějaký pravděpodobně počmáraný(moderní) ,i-ntoš s online zprávou o hnědém v i-trenkách s nejmodernějším chytrým i-železem nemůže swf zobrazit .
Ještě čekám ve vláknu krokový motor vs enkoder vyjádření nějakého estéta-JaziKobYjce
a že si to někdo vezme osobně a potrefený zahýká.
http://katalog.tuny.cz [url]http://katalog.tuny.cz[/url]
Uživatelský avatar
filla
Příspěvky: 1808
Registrován: 1. 12. 2013, 12:55
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

9. 8. 2018, 8:27

ie5 je proste nesmrtelny
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
lubbez
Příspěvky: 1062
Registrován: 21. 6. 2012, 9:26
Bydliště: Praha

9. 8. 2018, 10:26

kutil_tim píše:
9. 8. 2018, 7:50
Jak jsem psal kdysi někomu šlo o velikost a o obsah, možnost připsat něco do videa,
je mi u .... jestli nějaký pravděpodobně počmáraný(moderní) ,i-ntoš s online zprávou o hnědém v i-trenkách s nejmodernějším chytrým i-železem nemůže swf zobrazit .
Ještě čekám ve vláknu krokový motor vs enkoder vyjádření nějakého estéta-JaziKobYjce
a že si to někdo vezme osobně a potrefený zahýká.
Nemohl bys prosím používat češtinu? Nějak ti nerozumím. :-(
Odpovědět

Zpět na „krokové“