Krokový motor vs encoder

radbaslim
Příspěvky: 13
Registrován: 6. 8. 2018, 1:57

8. 8. 2018, 6:50

Asi mi na té stránce něco chybí ne?
Přílohy
Screen Shot 2018-08-08 at 07.49.03.png
lubbez
Příspěvky: 1187
Registrován: 21. 6. 2012, 9:26
Bydliště: Praha

8. 8. 2018, 11:07

Možná by to chtělo chytřejší stránky.
Uživatelský avatar
fmodel
Příspěvky: 5524
Registrován: 26. 10. 2011, 10:37
Kontaktovat uživatele:

8. 8. 2018, 11:16

lubbez píše:
8. 8. 2018, 11:07
Možná by to chtělo chytřejší stránky.
asi tak.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
radbaslim
Příspěvky: 13
Registrován: 6. 8. 2018, 1:57

9. 8. 2018, 6:26

kutil_tim píše:
8. 8. 2018, 8:07
a pokud ti to prohlížeč neřekne tak potřebuješ i chytřejší prohlížeč
Používám Chrome, zkoušel jsem i Safari :lol:
Uživatelský avatar
filla
Příspěvky: 2028
Registrován: 1. 12. 2013, 12:55
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

9. 8. 2018, 7:00

v dobe html5 mi pouziti swf pripada trochu morbidni
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Uživatelský avatar
filla
Příspěvky: 2028
Registrován: 1. 12. 2013, 12:55
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

9. 8. 2018, 8:27

ie5 je proste nesmrtelny
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
lubbez
Příspěvky: 1187
Registrován: 21. 6. 2012, 9:26
Bydliště: Praha

9. 8. 2018, 10:26

kutil_tim píše:
9. 8. 2018, 7:50
Jak jsem psal kdysi někomu šlo o velikost a o obsah, možnost připsat něco do videa,
je mi u .... jestli nějaký pravděpodobně počmáraný(moderní) ,i-ntoš s online zprávou o hnědém v i-trenkách s nejmodernějším chytrým i-železem nemůže swf zobrazit .
Ještě čekám ve vláknu krokový motor vs enkoder vyjádření nějakého estéta-JaziKobYjce
a že si to někdo vezme osobně a potrefený zahýká.
Nemohl bys prosím používat češtinu? Nějak ti nerozumím. :-(
Odpovědět

Zpět na „krokové“