už jsi měl ten kotouč s abecedou a čísly někdy dole? Já jen, že originální příslušenství sempuca a deckely, když je otočíš, tak na druhé straně jsou písmena i čísla zrcadlově, alespoň já to tak mámaleshonsa píše:V příloze jsou ty 2 přípravky.

už jsi měl ten kotouč s abecedou a čísly někdy dole? Já jen, že originální příslušenství sempuca a deckely, když je otočíš, tak na druhé straně jsou písmena i čísla zrcadlově, alespoň já to tak mámaleshonsa píše:V příloze jsou ty 2 přípravky.
Popravdě mě to nenapadlo rozebírat. Tak se na to co nejdříve podívám.tumlik píše:už jsi měl ten kotouč s abecedou a čísly někdy dole? Já jen, že originální příslušenství sempuca a deckely, když je otočíš, tak na druhé straně jsou písmena i čísla zrcadlově, alespoň já to tak mámaleshonsa píše:V příloze jsou ty 2 přípravky.
týjo to se budu muset taky podívat to mě nenapadlo já mám na kotouči taky negativní písmo že by bylo zdruhé normální??wautumlik píše:už jsi měl ten kotouč s abecedou a čísly někdy dole? Já jen, že originální příslušenství sempuca a deckely, když je otočíš, tak na druhé straně jsou písmena i čísla zrcadlově, alespoň já to tak mámaleshonsa píše:V příloze jsou ty 2 přípravky.
aleshonsa píše:Vždyť jsem ti už o té jehle psal někde výše.
Vystouplá písmena si myslím nepotřebuješ. To bylo asi na výrobu nějakých razidel (nebo obecně negativů, to by ale musela být zrcadlová písmena) atd., prostě něčeho kde potřebuješ nikoliv, aby byla písmena vygravírovaná, ale vystouplá.
Tak jsem se koukal a bohužel tam nic nemam.tumlik píše:už jsi měl ten kotouč s abecedou a čísly někdy dole? Já jen, že originální příslušenství sempuca a deckely, když je otočíš, tak na druhé straně jsou písmena i čísla zrcadlově, alespoň já to tak mámaleshonsa píše:V příloze jsou ty 2 přípravky.