Problém s nastavením?

obecna diskuze na tema mach3, dotazy poznatky atd...
Odpovědět
Lukas.22
Příspěvky: 12
Registrován: 1. 5. 2019, 7:43

2. 6. 2019, 7:53

Dobrý den. mám problém s Pc a Mach3.
Vymenil som notebook za pc. V Pc mám Windows 7. Pc je čisté bez akýchkolvek programov ,Je tam iba Mach3. Všetko mám nastavené ako v notebooku ale nechce my to nájsť drivery. Pričom v notebooku mi to nájde a funguje len to sekalo. V Pc po zapnutí machu a pri pohybe klávesnicou motory nereaguje. Poprosím vás o radu
Ďakujem
kiko01
Příspěvky: 480
Registrován: 27. 10. 2008, 9:06
Bydliště: Martin,Slovakia
Kontaktovat uživatele:

2. 6. 2019, 7:55

Zase prebytok informacii...
Pepa Žhář
Příspěvky: 289
Registrován: 23. 1. 2011, 5:16

2. 6. 2019, 8:39

ahoj, mas win7 32bit nebo 64bit, mas pouze LPT port nebo nejaky iterpolator?
pokud win7 64 tak na LPT nebude fungovat..
instaloval jsi macha nebo jen prekopiroval?
je nutna istalace i s driverem a pak nasledne restartovani, pak by melo slapat vse jak ma..
Lukas.22
Příspěvky: 12
Registrován: 1. 5. 2019, 7:43

2. 6. 2019, 8:51

Mám 64 bit. LPT a usb inštaloval som to.
chb
Příspěvky: 2446
Registrován: 12. 3. 2013, 7:24
Bydliště: Havl. Brod

2. 6. 2019, 9:13

tipnu si (proč do dotazu neuvedeš hned základní údaje a typ karty/způsob připojení stroje)
Mach + Win7-64bit a LPT nebude nikdy fungovat, to USB je tam jen pro napájení 5 V
Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů
Lukas.22
Příspěvky: 12
Registrován: 1. 5. 2019, 7:43

3. 6. 2019, 2:06

Ak do Pc dám Windows 32bit. Mohlo by to ísť ?
Pepa Žhář
Příspěvky: 289
Registrován: 23. 1. 2011, 5:16

3. 6. 2019, 2:12

Ano mělo..
Lukas.22
Příspěvky: 12
Registrován: 1. 5. 2019, 7:43

4. 6. 2019, 1:51

Dal som tam Windows 32 bit spojazdnil som to všetko bežalo vporiadku. Po vypnutí a zapnutí PC mi jedna os strajkuje zasekava sa. Chytím zavitovu tyč a zastaví spravil som niečo zle?
Ďakujem za radu s windowsom.
Odpovědět

Zpět na „Mach3“