Problém s mach3

Uživatelský avatar
Ferrit
Příspěvky: 377
Registrován: 6. 8. 2009, 10:08
Bydliště: Třebíč

12. 4. 2011, 8:59

oscar píše:soukromy nazor: pokud ma nekdo jenom zluty multimetr, nemel by pouzivat modrou desku s TB6xxxx.
troufam si rici ze se v elektronice trochu vyznam, nejake vybaveni mam a diky tomu mi tato deska relativne chodi.
Mám slušné vybavení (Fluke 45 a Tektronix 2465(4kan, 350Mhz)), ale zajímají mě více serva(UHU). Nicméně na velmi jednoduchou vrtačku DPS
jsem chtěl dát 3osou modrou čínskou desku s TB6560. Jak psáno výše mám s ní problém který jsem ještě neřešil. Můžeš, prosím, napsat
na co je potřeba se zaměřit a co upravit. Snad mi to urychlí zprovoznění. Dík.

Doplněno: Už jsem sice něco našel, ale za názor jak jinak, děkuji.
MN-80A, BF-20 Vario, MAHOS 22, Beiping PP-U3, Prusa i3-MK2
I cesta je cíl. - "Finis coronat opus"
b.boruvka
Příspěvky: 17
Registrován: 2. 3. 2011, 2:49
Bydliště: Manchester.UK

12. 4. 2011, 1:41

Mozna bude lepsi priplatit a koupit treba tohle:http://www.cncshop.cz/set-3osy-1-3nm za vice penez ale snad bez problemu
v elektronice se opravdu nevyznam.
Uživatelský avatar
Ferrit
Příspěvky: 377
Registrován: 6. 8. 2009, 10:08
Bydliště: Třebíč

12. 4. 2011, 5:43

b.boruvka píše:Mozna bude lepsi priplatit a koupit treba tohle:http://www.cncshop.cz/set-3osy-1-3nm za vice penez ale snad bez problemu
v elektronice se opravdu nevyznam.
Když máš ty prachy na toto volné proč ne - já bych to za to nedal.
Amatérsky to můžu mít za ta peníze v DC servomotorech.
(není to sekce prodej tak se může o penězích psát)
MN-80A, BF-20 Vario, MAHOS 22, Beiping PP-U3, Prusa i3-MK2
I cesta je cíl. - "Finis coronat opus"
b.boruvka
Příspěvky: 17
Registrován: 2. 3. 2011, 2:49
Bydliště: Manchester.UK

14. 4. 2011, 8:38

I pro me je to hromada penez,ale budu potrebovat neco co spolehlive funguje-vrtat se v elektronice fakt neni moje hobby :D
mato3
Příspěvky: 151
Registrován: 9. 11. 2010, 11:03

15. 6. 2013, 11:03

Zdravim kolegovia
nema niekto nejaki crack na mach 3 ?
oscar
Příspěvky: 994
Registrován: 2. 5. 2010, 8:50
Bydliště: Perníkovice

15. 6. 2013, 11:46

linuxcnc
Uživatelský avatar
pájač
Příspěvky: 1161
Registrován: 28. 1. 2008, 8:35
Bydliště: Levice
Kontaktovat uživatele:

16. 6. 2013, 7:14

mato3 píše:Zdravim kolegovia
nema niekto nejaki crack na mach 3 ?
Tu je jeden celkom schopný: http://www.cncshop.cz/sw-mach3" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemáš CNC - nič neznamenáš.
30.01.10 pokusne spustené CNC. Neviem, ako som mohol doteraz bez neho žiť. ><((((º>
http://www.fishpol.sk
senko
Příspěvky: 9
Registrován: 20. 4. 2010, 8:29
Bydliště: Bratislava

28. 5. 2015, 9:22

b.boruvka píše:Zdravim,pratele,jsem absolutni zacatecnik,nevim jestli mi bude Mach3,Fungovat na Win.7-Pokud vubec.dekuji moc za odpovedi.Bobek

Nazdar ,tak to skus nainštalovat a daj vedet ,mne to lita na win xp CB a aj M3 a naozaj spolahlivo. Win xp dostaneš za pietku na bazarech.
Uživatelský avatar
azamo
Příspěvky: 588
Registrován: 11. 4. 2014, 7:43
Bydliště: Zlín

28. 5. 2015, 9:38

Tak tak LINUXCNC a za ušetřené kačky kup MESU .
Odpovědět

Zpět na „podpora v mach3“