ESTLCAM V8

CAM software
Miltech
Sponzor fora
Příspěvky: 392
Registrován: 25. 10. 2009, 7:59
Bydliště: Kostelec na Hane

11. 4. 2016, 7:27

Vypadá to na dešťovou vodu a mohlo by to fungovat, ale obecně odpady je vždy vhodnější nenapojovat pod pravým úhlem. Je lepší zvolit úhel 30 nebo 45 st. To se tak brzy neucpe, jako trubka napojená kolmo na druhou. Nevím jak Ty, ale mě by se to nechtělo po 10 (20) ti letech dělat znova.
karelsklo
Příspěvky: 1364
Registrován: 19. 4. 2013, 8:35

11. 4. 2016, 8:26

On to není pravý úhel z boku to klame.Ale 45 st. to není,nebylo na to místo.Těch 30 stupňů to ale je...Snad to bude dobré...
karelsklo
Příspěvky: 1364
Registrován: 19. 4. 2013, 8:35

10. 5. 2016, 6:32

Nevěděl by někdo jak se dělá nastavení pořadí operací?Sice se k tomu proklikám ale nechápu jakým způsobem se to zadává...Potřeboval bych to nastavit tak aby jednotlivé operace probíhali v tom pořadí jak je vytvářím...Estlcam si to řeší automaticky což málokdy vyhovuje.
Jinak spokojenost,zkoušel jsem i 3D (STL z Freecadu) a funguje jen je to omezené počtem řádků.Chci zjistit jak se platí licence a koupit ji.
karelsklo
Příspěvky: 1364
Registrován: 19. 4. 2013, 8:35

10. 5. 2016, 6:45

Zdá se že v nelicencované verzi pořadí operací nastavit nejde (nebo dělám něco blbě)...
karelsklo
Příspěvky: 1364
Registrován: 19. 4. 2013, 8:35

13. 5. 2016, 3:17

karelsklo píše:Zdá se že v nelicencované verzi pořadí operací nastavit nejde (nebo dělám něco blbě)...
Tak jde,chce to klikat na ekvidistanty a né na kontury... :)
Uživatelský avatar
Grad
Příspěvky: 908
Registrován: 13. 7. 2014, 9:32

13. 9. 2018, 6:08

Trochu to tady opráším, zůstal jste někdo u toho?
Byla vydaná čerstvá verze 11, včetně češtiny
Zajímají mne provozní rutinní zkušenosti, tj. fungují výstupy postprocesoru na GRBL, Linuc CNC či Mach...
Pochopil jsem správně, že to pro GRBL lze použít jako ovládací SW?
dzairo
Příspěvky: 102
Registrován: 17. 9. 2008, 9:33

13. 9. 2018, 6:51

Ahoj.
Ako základná doska sa používa Arduino Uno. Takže ak máš Cnc čo beží s GRBL, tak to priamo spustíš (teda napališ firmware z estlcam) a funguješ. Posledná verzia kopec vylepšení.
Odpovědět

Zpět na „CAM“