Fusion 360

CAM software
RaS
Příspěvky: 7906
Registrován: 26. 3. 2009, 9:12
Bydliště: Úvaly

22. 1. 2018, 5:30

nic ve zlém, ale proč to nezkusíš nějak a neptáš se na konkrétní detaily co ti nepůjdou?
zkus nějakej ten soubor vygenerovat a nahrát ho do stroje, jestli ti tu přípomu vůbec zkousne, jestli pobere ty vygenerované příkazy jestli třeba nebude mít s nějakým kódem problém atd.. ale něco zkus..
parametry stroje s tím postprocesorem v podstatě nesouvisej.. to jestli vygeneruješ dráhu v X od 0do 200 a stroj bude mít od 0-150ti tak to ti vyhodí chybu systém, to jestli otáčky nastavíš 20000 a stroj bude umět jen 10000 taky ničemu nevadí (jen to pojede s větším záběrem, a max otáčky omezí opět systém a nebo hodí chybu.. ale nemáto v podstatě žádný vliv.. s něčím začni a uvidíš..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Uživatelský avatar
Pepa z depa
Příspěvky: 1748
Registrován: 2. 12. 2012, 9:31
Bydliště: Hostěradice (Znojemsko)

23. 1. 2018, 6:59

.. souhlasím s RaSem, vyzkoušej to a co nepůjde doladíš, nemůžeš řešit problémy, které ještě nenastaly :D
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
Frenky
Příspěvky: 61
Registrován: 2. 2. 2015, 5:43

27. 1. 2018, 7:38

Ahoj dneska jsem poprvé frezoval vše funguje mám z toho radost děkuji Slezákovi který mi přes sz poradil.
mirenooo
Příspěvky: 1
Registrován: 28. 2. 2018, 3:14

28. 2. 2018, 3:24

Zdravíčko. Potreboval by som poradiť. Doma sa učím pracovať s CAMom (fusion na zaciatok). V CAMe mi to krásne všetko ukazuje, obrábam jedna radosť. Problém je pri generovaní kódu. Akonáhle pošlem program na pracovnú stanicu (iTNC 530), tak daný program mi odsimuluje (uplynie čas) ale blokform zmyzne po prvej špone (skúsil som aj blokform ručne zvačšiť no bez úspechu). Priemery nástrojov mám normálne v tabulke, aj toolcally tomu zodpovedajúce. Myslím si, že to bude v postprocesore. Nemal niekto náhodou podobný problém? Najlepšie už s riešením :D dakujem idem googliť ďalej
Euronymous
Příspěvky: 25
Registrován: 19. 6. 2007, 11:07
Bydliště: Blansko
Kontaktovat uživatele:

20. 3. 2018, 7:31

No nemyslím, že bude problém v postprocesoru. Dejte sem vygenerovaný NC kód.

Marek Skotak
msskotak@gmail.com
http://www.cadcam-softcz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
[u]Marek Skotak[/u]
msskotak@gmail.com
www.cadcam-softcz.cz
piskoteek
Příspěvky: 838
Registrován: 3. 12. 2013, 7:54
Bydliště: Zlínský kraj
Kontaktovat uživatele:

21. 3. 2018, 7:48

Mladej u nás testoval na tnc530 program s postem co ma fusion a moc to ideální nebylo.po menších úpravách to udělalo kus co chtěl pro svoji jako dárek,ale v porovnání se solidem pod kterým jedem,to bylo takove škrábání pravou rukou za levým uchem..ale kus z toho vypadl
Výrobní ředitel, co nadělal poctivě hodně vagónů špon do hutí.
Uživatelský avatar
grade065
Příspěvky: 786
Registrován: 9. 1. 2015, 12:45

21. 3. 2018, 7:54

A co konkrétně bylo za problém?
Pro chlupatý koule mistra Kápě pečený na vohni!!
piskoteek
Příspěvky: 838
Registrován: 3. 12. 2013, 7:54
Bydliště: Zlínský kraj
Kontaktovat uživatele:

24. 3. 2018, 5:26

Tak dle infa prej menší souboj s Rr RL,místo Mka tak gčka co tomu urcuje aby to jelo od referenci atd..ale prej zadat jen nulák a start tak rána.Pokud si někdo frčí v Hčku, tak si to upraví aby to jelo.
Preju pevný nervy,ale určitě by se ten post dal upravit,aby to šlapalo dobře
Výrobní ředitel, co nadělal poctivě hodně vagónů špon do hutí.
kuba120
Příspěvky: 24
Registrován: 12. 11. 2016, 10:26

19. 8. 2018, 12:33

Zdravím potřebují poradit proč mi chybí položky v ACTIONS viz. obrázek Jak tam přidám položku postproces
Obrázek

Děkují
Přílohy
fusion360.png
fusion360.png (11.21 KiB) Zobrazeno 674 x
Odpovědět

Zpět na „CAM“