SolidCAM 2007 R11.2

CAM software
Odpovědět
Uživatelský avatar
LukasGunther
Příspěvky: 154
Registrován: 14. 3. 2017, 3:53
Bydliště: Vizovice

19. 2. 2018, 5:53

Zdravim,

našel jsem na flash disku klič k SolidCAM nevíte jak ho otestuji jestli je aktivni??

Děkuji
Cnc operator, 9 let praxe, vyucen obrabec kovu. Praxe na stroji Depomill, ZPS 1260, 2318, 1060, MAS 1000, 750, Hartford 1000 atd atd.. Vse iTnc 530 a 640
Uživatelský avatar
LukasGunther
Příspěvky: 154
Registrován: 14. 3. 2017, 3:53
Bydliště: Vizovice

26. 7. 2018, 6:26

Panove, programuji v solidcam neco jsem uz naprogramoval. Ale mam problem jak se rucne delaji hranice. Kdyz to reknu polopate chci hranice jen na urcite misto a nemuzu na to porad prijit.. Delaval jsem v Depocam a tam to krasne slo.. A verim ze to jde i v solidcamu.

Poradite??
Cnc operator, 9 let praxe, vyucen obrabec kovu. Praxe na stroji Depomill, ZPS 1260, 2318, 1060, MAS 1000, 750, Hartford 1000 atd atd.. Vse iTnc 530 a 640
rhinos
Příspěvky: 42
Registrován: 23. 2. 2007, 8:51

26. 7. 2018, 6:32

normalne pres skicu v cadu?
2007 nemam(aktualne 2017) ale jit by to asi mělo ne?
Uživatelský avatar
LukasGunther
Příspěvky: 154
Registrován: 14. 3. 2017, 3:53
Bydliště: Vizovice

26. 7. 2018, 8:01

Presne tohle jsem hledal parada moc ti dekuji. To me vubec nenapadlo a jaka prkotina 8)
Cnc operator, 9 let praxe, vyucen obrabec kovu. Praxe na stroji Depomill, ZPS 1260, 2318, 1060, MAS 1000, 750, Hartford 1000 atd atd.. Vse iTnc 530 a 640
Uživatelský avatar
LukasGunther
Příspěvky: 154
Registrován: 14. 3. 2017, 3:53
Bydliště: Vizovice

31. 7. 2018, 1:54

rhinos píše:
26. 7. 2018, 6:32
normalne pres skicu v cadu?
2007 nemam(aktualne 2017) ale jit by to asi mělo ne?
prosim te jde udelat skicu obvodu urcite casti??
Cnc operator, 9 let praxe, vyucen obrabec kovu. Praxe na stroji Depomill, ZPS 1260, 2318, 1060, MAS 1000, 750, Hartford 1000 atd atd.. Vse iTnc 530 a 640
Uživatelský avatar
robokop
Site Admin
Příspěvky: 16903
Registrován: 10. 7. 2006, 12:12
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

31. 7. 2018, 2:11

Urcite
Ale blbe se to popisuje
Nejlepsi bude kdyz se podivas na youtube
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Uživatelský avatar
LukasGunther
Příspěvky: 154
Registrován: 14. 3. 2017, 3:53
Bydliště: Vizovice

6. 8. 2018, 6:46

Dival jsem se 3 dny na videa na youtube a nemuzu to najit. Co jsem nasel je jen jak se tvori skica ale jak se skica vezme s modelu to jsem nenasel :oops:
Cnc operator, 9 let praxe, vyucen obrabec kovu. Praxe na stroji Depomill, ZPS 1260, 2318, 1060, MAS 1000, 750, Hartford 1000 atd atd.. Vse iTnc 530 a 640
rhinos
Příspěvky: 42
Registrován: 23. 2. 2007, 8:51

6. 8. 2018, 7:58

no popravde nevim co chces:)
muzes pouzit primo hranici kusu nebo udelat udelat treba prusecnice,plosne krivky atd.
Nevim na jakem dile chces ten obvod...
Uživatelský avatar
LukasGunther
Příspěvky: 154
Registrován: 14. 3. 2017, 3:53
Bydliště: Vizovice

7. 8. 2018, 12:44

rhinos píše:
6. 8. 2018, 7:58
no popravde nevim co chces:)
muzes pouzit primo hranici kusu nebo udelat udelat treba prusecnice,plosne krivky atd.
Nevim na jakem dile chces ten obvod...
https://www.youtube.com/watch?v=ZVIGxRGAPvg

pust si to od casu 0:20 a presne tyhle hranice bych chtel udelat v solidcamu jestli to pujde?? :wink:
Cnc operator, 9 let praxe, vyucen obrabec kovu. Praxe na stroji Depomill, ZPS 1260, 2318, 1060, MAS 1000, 750, Hartford 1000 atd atd.. Vse iTnc 530 a 640
rhinos
Příspěvky: 42
Registrován: 23. 2. 2007, 8:51

7. 8. 2018, 2:54

porad nechapu co je za problem.
Pokud ti jde o hranice toho strizneho otvoru tak v 2016 dam normalne vyber z operace a zepta se me to jestli chci pouzit celou hranu.
Musis mit asi jen zaskrtnute viz foto.
A nebo pokud to chci mit dopredu pripraveny tak v SW pouziju ve skice funkci prevest entitu.
Musim si jen vyklikat vsechny hrany
Sw.JPG
Uživatelský avatar
LukasGunther
Příspěvky: 154
Registrován: 14. 3. 2017, 3:53
Bydliště: Vizovice

24. 1. 2019, 7:31

rhinos píše:
7. 8. 2018, 2:54
SW pouziju ve skice funkci prevest entitu.
Dekuji tohle jsem potreboval :wink:

jinak jeste jedna otazka jde pouzivat SOLIDCAM bez SOLIWORKSu??

/0prava/
Naposledy upravil(a) LukasGunther dne 24. 1. 2019, 8:02, celkem upraveno 1 x.
Cnc operator, 9 let praxe, vyucen obrabec kovu. Praxe na stroji Depomill, ZPS 1260, 2318, 1060, MAS 1000, 750, Hartford 1000 atd atd.. Vse iTnc 530 a 640
Uživatelský avatar
bobik
Příspěvky: 2797
Registrován: 11. 12. 2007, 7:48
Bydliště: Okres Klatovy

24. 1. 2019, 7:50

jinak jeste jedna otazka jsem pouzivat SOLIDCAM bez SOLIWORKSu??
Tak vypadá dneska otázka?
Odpovědět

Zpět na „CAM“