Fanuc přenos velkého programu

ruzne programy,konverze dat, digitalizace, atd...
Odpovědět
Uživatelský avatar
LukasGunther
Příspěvky: 108
Registrován: 14. 3. 2017, 3:53
Bydliště: Vizovice

20. 11. 2017, 5:34

Zdravím,

Pánové jak mám dostat do Fanucu větší program když nám to háže chybu málo místa? A nebo jak se to děla přes paměťovou kartu? Nemůžeme na to přijít.

Děkuji.
Cnc operator, 9 let praxe, vyucen obrabec kovu. Praxe na stroji Depomill, ZPS 1260, 2318, 1060, MAS 1000, 750, Hartford 1000 atd atd.. Vse iTnc 530 a 640
Uživatelský avatar
LukasGunther
Příspěvky: 108
Registrován: 14. 3. 2017, 3:53
Bydliště: Vizovice

30. 11. 2017, 9:57

To opravdu nikdo neví jak pouštět přes kartu program? Furt nám to hlásí chybu není aktivovaná karta.
Cnc operator, 9 let praxe, vyucen obrabec kovu. Praxe na stroji Depomill, ZPS 1260, 2318, 1060, MAS 1000, 750, Hartford 1000 atd atd.. Vse iTnc 530 a 640
atlan
Příspěvky: 1339
Registrován: 7. 2. 2011, 9:12

30. 11. 2017, 11:11

http://cnctechservices.ca/images/MEMORY ... RATION.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Vsetko robis na vlastne triko.
Uživatelský avatar
LukasGunther
Příspěvky: 108
Registrován: 14. 3. 2017, 3:53
Bydliště: Vizovice

17. 1. 2018, 3:06

Pořád to nefunguje.. A hlavně masina koupena od Vason Vsetin nam nepomuze jak to zprovoznit.
Cnc operator, 9 let praxe, vyucen obrabec kovu. Praxe na stroji Depomill, ZPS 1260, 2318, 1060, MAS 1000, 750, Hartford 1000 atd atd.. Vse iTnc 530 a 640
milan584
Příspěvky: 929
Registrován: 12. 5. 2009, 2:17
Bydliště: na jihu

17. 1. 2018, 5:30

LukasGunther píše:Pořád to nefunguje.. A hlavně masina koupena od Vason Vsetin nam nepomuze jak to zprovoznit.
Asi se někde stala chyba - nejspíš to ještě nezačalo :mrgreen: :mrgreen:
http://www.vason.cz/sites/all/themes/va ... ges/hl.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mj, co to je za mašinu?
Uživatelský avatar
fmodel
Příspěvky: 4377
Registrován: 26. 10. 2011, 10:37
Kontaktovat uživatele:

17. 1. 2018, 5:38

Heč a já mám taky CNC soustruh co prodali, a nepomohli ani minulému majiteli ani mě .Ještě že je pár jinejch lidí co něco uměj.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Uživatelský avatar
LukasGunther
Příspěvky: 108
Registrován: 14. 3. 2017, 3:53
Bydliště: Vizovice

18. 1. 2018, 4:42

milan584 píše:
LukasGunther píše:Pořád to nefunguje.. A hlavně masina koupena od Vason Vsetin nam nepomuze jak to zprovoznit.
Asi se někde stala chyba - nejspíš to ještě nezačalo :mrgreen: :mrgreen:
http://www.vason.cz/sites/all/themes/va ... ges/hl.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mj, co to je za mašinu?
Tak ty jsi me rozesmal :lol: :lol: :lol: :lol:

masina je to rok stara NXV 1230a

fmodel:

sef ji prave kupoval skrz to ze jsou kousek od nas takze kdyz jsi nebudem vedet rady tak nam poradi a nebo zajedou a ono prd :?
Cnc operator, 9 let praxe, vyucen obrabec kovu. Praxe na stroji Depomill, ZPS 1260, 2318, 1060, MAS 1000, 750, Hartford 1000 atd atd.. Vse iTnc 530 a 640
Uživatelský avatar
LukasGunther
Příspěvky: 108
Registrován: 14. 3. 2017, 3:53
Bydliště: Vizovice

18. 1. 2018, 11:47

Takže už to jede. Byla spatne naformatovana karta a upraveny PP v cam. Konecne :)
Cnc operator, 9 let praxe, vyucen obrabec kovu. Praxe na stroji Depomill, ZPS 1260, 2318, 1060, MAS 1000, 750, Hartford 1000 atd atd.. Vse iTnc 530 a 640
atlan
Příspěvky: 1339
Registrován: 7. 2. 2011, 9:12

18. 1. 2018, 3:48

To asi dalsim nepomoze ako zle nafotrmatovana? Co ste s nou urobili any isla? A ake upravy pp v cam?
Uživatelský avatar
LukasGunther
Příspěvky: 108
Registrován: 14. 3. 2017, 3:53
Bydliště: Vizovice

19. 1. 2018, 6:40

atlan píše:To asi dalsim nepomoze ako zle nafotrmatovana? Co ste s nou urobili any isla? A ake upravy pp v cam?
Musel ji naformatovat na masine dokonce dvakrát to ani on neví proč. A v PP musel změnit hlavičku programu a vymazat prý řádkováni jak to dobehlo na řádek 9999 tak mu to pak psalo pořád 9999 až do konce programu a mašina to neprekousla.
Cnc operator, 9 let praxe, vyucen obrabec kovu. Praxe na stroji Depomill, ZPS 1260, 2318, 1060, MAS 1000, 750, Hartford 1000 atd atd.. Vse iTnc 530 a 640
Nemoo
Příspěvky: 119
Registrován: 22. 2. 2014, 8:27

20. 1. 2018, 6:57

jo jo, Vason. Taky jsem slyšel samou chválu :D
Hardmesr
Příspěvky: 400
Registrován: 12. 2. 2009, 9:05
Bydliště: Jižní Morava

20. 1. 2018, 11:46

LukasGunther. Počet míst čísel řádků i čísla programu na 4 místa (9999), byl nepřekročitelný snad ve většině starších ŘS. Počet řádků delších programů se dal opravdu řešit zmenšením přírůstku N, opakováním stejných N-čísel, nebo zrušením číslování. Řešení čísla programu většího než 9999 ani neznám. My jsme číslovaly programy součástí s nárůstem deset, kde jsme další čísla programu stejné součásti zvětšovaly po jednom. Např. 100, 101, 102 atd. Za pár let jsme narazili na strop a musely vkládat čísla programů mezi jednotlivé desítky (pokud to šlo). Např. 105, 115, 985 atp. Dnes se označení programů již mnohde řeší alfanumaricky a to s velkým počtem znaků (20 a asi i více). Například Sinumerik 840D. Když jsme začínali, nedovedli jsme si představit číslo programu 9990. Jak to řešili jiní?
NC soustruhy s ŘS Sinumerik 810T a 840D, YASNAC LX3. CAM KOVOPROG 2.7 až 4.13
Odpovědět

Zpět na „Ostatní software“