gravostar hobby windows 10

CAD/CAM software
Odpovědět
dyntyd
Příspěvky: 373
Registrován: 13. 12. 2007, 1:40
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

22. 2. 2019, 4:38

Ahoj , nemáte někdo instalaci na gravostar a windows 10 ? děkuji
Uživatelský avatar
R - stick
Site Admin
Příspěvky: 645
Registrován: 9. 6. 2007, 3:45
Bydliště: Vysoké Studnice 70 58821 Velký Beranov
Kontaktovat uživatele:

22. 2. 2019, 7:06

Stáhni si to z jejich stránek - www.gravos.cz Jestli ale chceš ostrou verzi, tak si musíš koupit licenci, bez klíče ti to nepojede. Na win 10 to chodí bez jakýchkoliv problémů.
dyntyd
Příspěvky: 373
Registrován: 13. 12. 2007, 1:40
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

23. 2. 2019, 7:12

ano licenci mám koupenou , ale psal jsem do gravosu , ale ještě jsem nedostal odpověd a instalačky , tak jestli to někdo nemá zde , potrebuji akutně ...
Uživatelský avatar
R - stick
Site Admin
Příspěvky: 645
Registrován: 9. 6. 2007, 3:45
Bydliště: Vysoké Studnice 70 58821 Velký Beranov
Kontaktovat uživatele:

23. 2. 2019, 8:53

To je jednoduché - stáhni si demo, vložením licenčního klíče se s dema stává plnohodnotná aplikace.
Honza - GRAVOS
Příspěvky: 66
Registrován: 8. 2. 2011, 6:29

23. 2. 2019, 10:15

Dobrý den,

z dema Gravostaru se plná verze nestane, demo funguje s klíčem i bez pořád jen jako demo. Asi došlo k záměně sw Gravostar a Armote, který nemá HW klíč ale licenční heslo vázané na GVE jednotku.

s pozdravem
Jan Vostárek
Gravos CNC s.r.o.
Uživatelský avatar
R - stick
Site Admin
Příspěvky: 645
Registrován: 9. 6. 2007, 3:45
Bydliště: Vysoké Studnice 70 58821 Velký Beranov
Kontaktovat uživatele:

23. 2. 2019, 10:53

aha - tak z mé strany dezinformace - omlouvám se.
Odpovědět

Zpět na „Gravostar“