Starší Notebook

presne typove oznaceni celych PC nebo komponent na kterych spolehlive chodi mach
Odpovědět
Uživatelský avatar
slezak77
Příspěvky: 1033
Registrován: 1. 6. 2012, 6:45

1. 6. 2012, 8:11

Zdravím.
Jsem zde nový a chystám se pro stavbu cnc frézy na dřevo. Toto Fórum jsem prošel a nemám vcelku problém s pochopením, pouze se chci zepútat na min. konfiguraci pc. pro mach3. Mám doma starší Notebooky s LPT a to konkrétně PIII 750 Mhz 256 Mb Ram. Grafiku teď zhlavy nevím. Otázka : Stačí na Mach 3?
Díky.
Uživatelský avatar
packa
Příspěvky: 5348
Registrován: 7. 2. 2007, 6:42
Bydliště: Královehradecký kraj

1. 6. 2012, 8:26

na mach stačí , otázka je jestly to bude obstojně chodit , mach je hodně náladovej m, více méně slepá cesta
Uživatelský avatar
slezak77
Příspěvky: 1033
Registrován: 1. 6. 2012, 6:45

1. 6. 2012, 9:08

Tak mám raději postavit PC stolní? S tím problém nemám, nějaký pátek je spravuji a sestavuji, ba bych doma i něco vyhrabal. P4ky tam jsou určitě, a grafiku snad i nějakou ATI, psalo se zde někde, že se nedoporučuje n-vidia. Osobně jsem je ani já nikdy nedoporučoval.
Uživatelský avatar
packa
Příspěvky: 5348
Registrován: 7. 2. 2007, 6:42
Bydliště: Královehradecký kraj

1. 6. 2012, 9:39

klasika určitě lepší ale pohledej na stránkách machu , někde tam píšou jaký desky a procesory jsou vhodné a jaké ne , mach je nato hálkivej
Uživatelský avatar
slezak77
Příspěvky: 1033
Registrován: 1. 6. 2012, 6:45

1. 6. 2012, 9:59

Díky moc. Mrknu na to.
Zatím ještě jednou díky. Dlaší otázky určitě příjdou, ale asi na jiném tému.
JirMal
Příspěvky: 1
Registrován: 11. 3. 2013, 7:56

19. 3. 2013, 8:13

Zdravím,
nemáte někdo pozitivní zkušenost s Express Card řadičem(34) LPT. Když už USB nedoporučují.
(S Compaq 610)
Díky Čest Vaší práci.
Jura
Odpovědět

Zpět na „hardware na kterem skutecne chodi mach“