HSMworks, Surfcam6

Odpovědět
Ezop
Příspěvky: 4
Registrován: 4. 6. 2019, 8:20

4. 6. 2019, 8:33

Zdravim, potrebuji poradit. Chci koupit stroj (3 osou frezku) ktery jede na sinumeric 810d a je propojeny s pc a programujou v solidworksu. Ja chci programovat v surfcamu6. Otazka je jestli mi to pujde na ten puvodni postprocesor? Dekuji za pripadne rady.
slobodajan
Příspěvky: 38
Registrován: 21. 11. 2017, 8:15

4. 6. 2019, 9:42

surfcam bude určite používat svoje postprocessory. Postprocessory z hsmworks pouzijes jen v programech od autodesku myslím
Ezop
Příspěvky: 4
Registrován: 4. 6. 2019, 8:20

5. 6. 2019, 7:38

Ted kdyz nad tim premyslim tak to zni i logicky :) . Diky.
Segnal jsem postprocesor pro surfcam6 ale neni to 810d ale 810m. Neni tady nekdo kdo to umi upravit nebo mi s tim konkretnim pripadem pomoci? Ani si nejsem jisty ze ten 810m je pouzitelny, pac nevim jak ma takovy postpr.vypadat.
Přílohy
IMG_20190605_083749.jpg
Zurko
Příspěvky: 54
Registrován: 10. 1. 2018, 9:03

5. 6. 2019, 9:01

Mám od autodesku fusion(to samé jako HSM) a maji k tomu veškeré postrocesory na webu. Našel jsem tam i na moje starý Hurco. Simens tam bude taky.
Postprocesor je vždy součástí toho tvého CAMu.
slobodajan
Příspěvky: 38
Registrován: 21. 11. 2017, 8:15

8. 6. 2019, 9:28

zkus si vygenerovat program s tim 810m a uvidíš, nejspíš budou jen lehké rozdíly, které nemusí vadit. :)
bobca
Příspěvky: 14
Registrován: 21. 6. 2018, 7:52

6. 9. 2019, 6:57

No není pravda že postrpocesor je vždy součástí camu :D Ano HSMWorks to tak má...postprocesory jsou univerzální, když máš štěstí tak na tvé stroji jedou :) Nic méně požadovaný tam není.
Přílohy
Výstřižek.JPG
Odpovědět

Zpět na „postprocesory“