Potravinársky nerez
Soustruh: S-28 Žebrák
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
Asi bych sáhl po EN 1.4305. Je to automatovka (není svařitelná), která by dle výrobce měla být "ještě" použitelná v potravinářství. Radost soustružit
Klasická EN 1.4301 je sice nejpoužívanější nerez, svařitelná, ale závity už bych do ní dělat nechtěl.
Klasická EN 1.4301 je sice nejpoužívanější nerez, svařitelná, ale závity už bych do ní dělat nechtěl.
Něco podobného ještě mám z dob cca před 35 lety. 3 nerezové kolíky přivařené na kruhové základně z nerez plechu cca tl. 5mm. Postavilo se to na plynový vařič a nechalo se to ohřát, pak už se jen nastrkovaly rohlíky. Je pravda, že jsme to použili maximálně pětkrát, dostali jsme to od tchána, který to stvořil - k nerezu měl přístup protože tenkrát dělal ve fabrice kde se dělalo chladírenské zařízení (Frigera)
Soustruh: S-28 Žebrák
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
-
- Sponzor fora
- Příspěvky: 8163
- Registrován: 16. 7. 2006, 12:33
- Bydliště: Praha Bohnice + Roudnice nad Labem
- Kontaktovat uživatele:
Profi rozpékač na rohlíky má v těch kolíkách topnou spirálu namotanou na keramickém jádru. Viděl jsem sice jen jeden, ale ostatní výrobci to nejspíš budou mít dělané podobně.
Aleš Procháska
normalne som dostal chut na hotdog ked som to tu cital,
ale za takuto cenu by ma nikto neprinutil vyrabat to v garazi
https://www.hej.sk/varenie-a-vyprazanie/hotdogovace/
ale za takuto cenu by ma nikto neprinutil vyrabat to v garazi
https://www.hej.sk/varenie-a-vyprazanie/hotdogovace/