Prodej - Nové kuličkové šrouby i s maticemi. [prodáno]
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Díky jedné zrušené zakázce mám k prodeji následující trapézové šrouby včetně příslušných matic:
2 kusy Ø12mm délka 700mm, stoupání 4mm - 1ks/1000,-kč (v případě koupi obou naráz možná sleva)
2 kusy Ø12mm délka 600mm, stoupání 4mm - 1ks/900,-kč (v případě koupi obou naráz možná sleva)
1 kus Ø12mm délka 350mm, stoupání 4mm - 270,-kč
1 kus Ø16mm délka 250mm, stoupání 5mm - 550,-kč (nemá obrobené konce na ložiska a motor)
Všechny šrouby jsou včetně matic jak jsem psal a jsou nové nerozbalené. V cenách není zahrnuta cena dopravy.
Šrouby s Ø12 jsou typu SFU1204 včetně opracovaných konců pro ložiska a motory.
Šroub Ø16 je typu RM1605 bez opracovaných konců.
Na fotu jsou jen některé šrouby. Zbylé jsou zabalené nebo v krabici... Nicméně i tyto nejsou otevřeny a jsou v originálním balení.
Nabídka platí do vyprodání.
2 kusy Ø12mm délka 700mm, stoupání 4mm - 1ks/1000,-kč (v případě koupi obou naráz možná sleva)
2 kusy Ø12mm délka 600mm, stoupání 4mm - 1ks/900,-kč (v případě koupi obou naráz možná sleva)
1 kus Ø12mm délka 350mm, stoupání 4mm - 270,-kč
1 kus Ø16mm délka 250mm, stoupání 5mm - 550,-kč (nemá obrobené konce na ložiska a motor)
Všechny šrouby jsou včetně matic jak jsem psal a jsou nové nerozbalené. V cenách není zahrnuta cena dopravy.
Šrouby s Ø12 jsou typu SFU1204 včetně opracovaných konců pro ložiska a motory.
Šroub Ø16 je typu RM1605 bez opracovaných konců.
Na fotu jsou jen některé šrouby. Zbylé jsou zabalené nebo v krabici... Nicméně i tyto nejsou otevřeny a jsou v originálním balení.
Nabídka platí do vyprodání.
Naposledy upravil(a) Rellik dne 29. 1. 2019, 8:35, celkem upraveno 2 x.
Jsou to šrouby z německa a je to víceméně za nákupní ceny (max o 50,-kč víc na poštovném)
Kdyby ty nákupní ceny byly o 80% menší, tak to nebudu prodávat... O peníze opravdu nejde...
Nicméně s tvým "pohrdavým" příspěvkem trochu porušuješ pravidla tohoto tématu. Mě to ovšem nevadí...
PAVKA: myslím, že vysvětlení jak funguje kuličková matice je na webu dost. Příklad

jak funguje kuličkový šroub s kuličkovou maticí toho je na webu opravdu hodně, ale otázka byla jak funguje kuličková matice na trapézovém šroubu 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Rellik píše: ↑20. 11. 2018, 5:08
Jsou to šrouby z německa a je to víceméně za nákupní ceny (max o 50,-kč víc na poštovném)
Kdyby ty nákupní ceny byly o 80% menší, tak to nebudu prodávat... O peníze opravdu nejde...
Nicméně s tvým "pohrdavým" příspěvkem trochu porušuješ pravidla tohoto tématu. Mě to ovšem nevadí...
Cim porusuju pravidla? Chci koupit nejaky kvalitnejsi 600mm sroub a chtel jsem jen vedet jestli je to jen vycurany preprodej z ebay nebo je to neco kvalitnejsiho. Kdyby to bylo za cinskou cenu tak se ani neptam.
Nedozvedel jsem se nic takze asi cina kterou si muzu koupit na ebay za 500,- i s postou sam.
Klidně to za ty ceny vyzkoušej. Nebudu zapírat, že to není z EBAY. Nicméně ceny jsou reálnými cenami, a to některé z nich jsou kupované v akci, takže levnější je opravdu neseženeš (možná z té číny). U dvou jsem doplacel i CLO. Ode mě není dodání 14-60dnů, ale do týdne... Jinak ty pravidla viz horní červené upozornění...t256 píše: ↑20. 11. 2018, 5:23Rellik píše: ↑20. 11. 2018, 5:08
Cim porusuju pravidla? Chci koupit nejaky kvalitnejsi 600mm sroub a chtel jsem jen vedet jestli je to jen vycurany preprodej z ebay nebo je to neco kvalitnejsiho. Kdyby to bylo za cinskou cenu tak se ani neptam.
Nedozvedel jsem se nic takze asi cina kterou si muzu koupit na ebay za 500,- i s postou sam.

Proste jsem se jen ptal, stacilo napsat ano je to cina. Netreba to dal rozmazavat a jakkoliv obhajovat tvou cenu, prenecham tuto nabidku dalsim zajemcum. A mimochodem, kdyz chces nekomu bulikovat ze je zbozi z Nemecka, pak netvrd zes platil clo 

- Zdenek Valter
No já bych Ti doporučil si opravit název - prodáváš totiž šrouby kuličkové a ne trapézové 

Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
Ahoj Rellik, pokusim se Ti dat slusnou (spis realnou) nabidku:) :
Ponechme teorie o Nemecku stranou .. kdyz mi das slusne, nize uvedene E-Bay ceny (vcetne free postovneho) vezmu si od Tebe 2 x 700-ky + 2 x 600-vky, dohodnuto, muze byt ?:)
700 :
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... mm&_sop=15
600 :
https://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=s ... m&_sacat=0
Jak viis sam, realna cena SFU1204-ek je nekde vejpul, opracovane konce jsou standart, nikoli bonus navic:)
Dej mi vedet pokud mozno hned, jnez objednam z E-Bay a cekam na postaka:)
Ponechme teorie o Nemecku stranou .. kdyz mi das slusne, nize uvedene E-Bay ceny (vcetne free postovneho) vezmu si od Tebe 2 x 700-ky + 2 x 600-vky, dohodnuto, muze byt ?:)
700 :
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... mm&_sop=15
600 :
https://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=s ... m&_sacat=0
Jak viis sam, realna cena SFU1204-ek je nekde vejpul, opracovane konce jsou standart, nikoli bonus navic:)
Dej mi vedet pokud mozno hned, jnez objednam z E-Bay a cekam na postaka:)
Tak nic, objednavam na E-Bay, vypada to opravdu (aniz by jej tu chtel nekdo urazit, ci zesmesnit), ze kdyz se Rellik nepodarilo nikoho oskubat, nema zajem, uz jsem vyzkousel klasicky postup i nabidku do SZ a nic, nula:)
Sice nerad cekam na cokoli, ale Cina direct E-Bay to jisti
)
Sice nerad cekam na cokoli, ale Cina direct E-Bay to jisti