UNI-MAX jaké máte zkušenosti s nákupem?

kdyz nebudes vedet kam to dat tak to napis sem, admin to za tebe umisti nebo vytvori novou sekci
Grad

15. 11. 2014, 2:27

Přijali objednávku - vše OK
Přijali peníze - á nic
Reakce následovala až po upozornění, že se nic neděje a žádosti aby sdělili termín dodání - odpověď - NĚKDY ZA 3 MĚSÍCE :o :x

Copak jsem banka, abych jim jako zákazník financoval jejich business?! :twisted:
Mex

15. 11. 2014, 2:57

Uni-max má u každého výrobku poznámku, jestli je skladem.
Ty jsi koupil něco u čeho bylo napsáno "Skladem" a oni ti to chtějí dodat za 3 měsíce? Pokud ano, tak to jsou docela syčáci.
Pokud tam nebylo "Skladem" a tys to koupil na blind, bez dotazu na temín dodání, tak je to asi dost i tvoje chyba.

Já tam nakupoval jenom jednou. Teď nedávno rychloupínák nožů pro malý soustruh. Došlo to včas a ve slušné kvalitě.
Ale jako dárek mi k tomu přidali ocelové pravítko. No a musí tam mít skvělé baliče, protože mi to pravítko přidali do balíčku s několikakilogramovým kusem oceli bez jakékoli ochrany, takže pravítko přišlo dvakrát zlomené.
Takže poučení - nikdy bych si od nich neobjednal na jedné objednávce např. svěrák a mikrometr. Dovedu si docela dobře představit, jak by to dopadlo.
RaS

15. 11. 2014, 3:10

předpokládám že peníze ti ale vrátěj pokud nechceš čekat ne?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Grad

15. 11. 2014, 3:44

No právě že to bylo akční zboží a samozřejmě i s poznámkou "Skladem" :twisted:
Až když jsem chtěl vysvětlení a termín dodání tak pak se teprve vymlouvaly, že to systém omylem zobrazoval jako skladem dostupnou položku a bláblá...

Prej pokud počkám tak ihned po naskladnění ... a cosi kdesi :-( ale o nějaké kompenzaci pokud bych počkal nic, ticho po pěšině, jako když dostali peníze a neměli co poslat, drželi basu až dokud jsem se neozval ...

ČEKAT TŘI MĚSÍCE v dnešní době na zboží kdesi z číny!?
To si tam za tu dobu mohu dojít pěšky a s využitím stopu budu i za 1/2 té doby zpátky a zboží budu mít za 1/5 jejích ceny :-(

Jak mohu mít důvěru, když pokaždé komunikují z jiného mailu
- potvrzení objednávky z domény uni-max.cz
- pak cosi jako proforma zas z domény khnet.cz
a za tři měsíce budu firmu hledat kde, kdyžbych nechtěl vrátit peníze a čekal až možná něco dodají?

Zmiňují se, že pokud nebudu chtít čekat tak zruší objednávku (voni mne!) a vystaví dobropis, ale jak když fakturu jsem žádnou nedostal, tak nevím co chtěji dobropisovat.

Přímo o vrácení peněz ani písmeno :twisted:
Proto ten dotaz na zkušenosti...
Mex

15. 11. 2014, 4:21

Tak to je fakt docela blbé.
To už by si zasloužilo nějaký dopis dopis na vedení firmy.
Ať si tam ty lidi srovnaj.
lubos
Sponzor fora

15. 11. 2014, 5:20

Skoro lepší vše poslat na ČOIku
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
SO 545

15. 11. 2014, 5:27

Mal som s nimi podobnu skusenost.
Tiez svietilo SKLADOM po objednavke som sa nevedel dopatrat za 2tyzdne co a ako.

Potom som ich poslal slusne do kelu a nikdy viac.
ivčo
Sponzor fora

15. 11. 2014, 6:19

po několika podobných zkušenostech s délkou dodávky a se špatným spaním z toho, že peníze byly u obchodníka a tento mě měl na háku, nemluvě o tom, že jsem kupovaný předmět koupil z důvodu potřebnosti a né na koukání jsem našel recepis na podobné vykuky:
nikdy neplatím dopředu, ta platba dobírkou za 0-30 Kč není nijak závratná a za klidný spánek určitě stojí. Nemluvě o tom, že když borci otálejí s dodávkou objednávám jinde a nezbedu škrtám z databáze dodavatelů :) a nezbeda si cvičně zabalí a rozbalí balík na své náklady
Taky se mi občas stalo, že jsem zaplatil 5000,- za dvacet položek a pět zrovna nebylo skladem, dostat ty peníze zpátky bylo docela časově náročné a komplikované.
zkrátka, dobírka to jistí
Grad

15. 11. 2014, 6:21

SO 545 píše:Mal som s nimi podobnu skusenost.
Tiez svietilo SKLADOM po objednavke som sa nevedel dopatrat za 2tyzdne co a ako.

Potom som ich poslal slusne do kelu a nikdy viac.
Asi tak :D :-(
Tiež ich tam pošlem, hneď ako z nich vytrieskam prachy... ak sa to podarí :(
Prečítal som si "unitechnic.cz s.r.o. – Všeobecné obchodní podmínky" a tak jednostranne písanú zmluvu som už dlho nečítal, bohužiaľ neskoro :-(
O možnosti odstúpenia od objednávky z mojej strany - NIČ. :twisted:

Ale zato o termínoch dodania okrem iného toto:
6.3. Dobu dodání určuje Prodávající. Doba dodání uváděná v nabídce (čl. 3.1) či ve Smlouvě je
pouze orientační a unitechnic.cz s.r.o. není odpovědná za škody vzniklé z důvodu zpoždění dodání
oproti předpokládané době dodání. V případě, že se dodání zpozdí oproti předpokládané době
dodání o více než 12 měsíců, postupuje se přiměřeně dle čl. 8.2.

Pane bože 12 mesiacov na dodanie tovaru ! Takže skutočne si zo zákazníkouv ako som ja, urobyli legálne banku na bezúročné financovanie ich podnikania :twisted: :twisted: :twisted:

Mám již jasno UNI-MAX ---> již NIKDY VÍCE ! Ono fakt cena není vše...
markus

15. 11. 2014, 7:24

To já si zase stěžovat nemůžu. Co jsem objednal, tak přišlo. Také neplatím dopředu. Jediné, co se mi nezamlouvá je termín dodání věcí(i 3měsíce), které nejsou skladem :oops: . Pravidelně mi od nich chodí na email leták s akčním zbožím, kde ty ceny jsou opravdu bezkonkurenční, ale některé nemají skladem. A zase čekat. Je to asi o trpělivosti.
Cjuz
Kontaktovat uživatele:

15. 11. 2014, 9:13

No já taky jen dobré zkušenosti, a asi jsem měl štěstí nikdy dlouhé čekání nebylo.
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
elbarto

15. 11. 2014, 10:13

Zkusenosti s objednavanim tez dobre. Kdyz zbozi nebylo volali s dotazem zda pockam nebo zda chci vratti penize. Bohuzel kvalita zbozi obecne me vubec nenadchla.
Grad

16. 11. 2014, 5:21

elbarto píše:Zkusenosti s objednavanim tez dobre. Kdyz zbozi nebylo volali s dotazem zda pockam nebo zda chci vratti penize. Bohuzel kvalita zbozi obecne me vubec nenadchla.
Tak mne bohužel nikdo nevolal a ani maily od nich neobsahovali žádný telefonický kontakt :-(
Chápu dobře že s vrácením peněz nebyl u nikoho z vás problém?
Grad

18. 11. 2014, 10:13

Tak dorazilo alespoň cosi jako daňový doklad, tj. možná se k penězům dostanu :-)
Ale i tak ta výše popsaná zkušenost stačila... :twisted:
Možná to někomu dalšímu pomůže při rozhodování ;-)
lubos
Sponzor fora

19. 11. 2014, 7:11

Co to vlastně bylo? jakou tam mají uvedenou dostupnost teď?
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
Odpovědět

Zpět na „kdyz nebudes vedet kam“