Promiňte mi prosím amatérský dotaz.
Mám pákové nůžky, nějaká Proma. Jsou docela dlouhé a tak nebyly úplně levné.
Potřeboval bych stříhat nějakou nerez. Celkem tenké plechy, 1-1.5mm. Přesný typ nerezi nevím, nevěděl to ani ten, od koho mám ty zbytky. Ale je to z nějaké výroby pro zdravotnictví, tak to bude asi nějaká ta potravinářská verze.
Mám se o ty nůžky bát a raději to nedělat, nebo jsou to zbytečné obavy? Nemám představu, jak moc to těm nůžkám dá zabrat.
Poradíte prosím?
Díky.
Nerez a pákové nůžky
1,5 je dost i pro černý plech ,1 bych se tolik nebál je to o citu ,pokud nejsi trhač
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Padačky v pohodě. Jde o to, jaký ty pákovky máš. Nůž to přežije, pokud je teda dobrej, spíš abys to utáhl. Já mám takový https://f.aukro.cz/images/sk6924140493/ ... d0b56addb1 , a tam je to jak když prdne, nějaká 1,5...., možná kdybych našel štítek, tak tam bude něco o 5-6timm. Nakonec Nebude to napsaný u tý Promy co snese? Jestli dáš 2mm černýho, tak 1,5 nerez dáš taky.
TOS H 63, Strigon GH 560, KFD 250, Berco HON 200, Stanko 16K20, TOS 4C, ZMM NK 203, FUS SMC-8B
Tééda jestli to jsou co jsem na netu našel tak píšou ,,kapacita 6mm " to už chce pořádnýho chlapa
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Je to model Proma HS-10. Píšou přímo na nich: kapacita 70x6mm.
Jsou fakt dobré, tak bych jim nerad ublížil. Běžně na nich stříhám třeba mikrotenové sáčky, s čím mají občas problém i běžné kacelářské nůžky.
Tak to s tou nerezí risknu.
Díky všem.
Jsou fakt dobré, tak bych jim nerad ublížil. Běžně na nich stříhám třeba mikrotenové sáčky, s čím mají občas problém i běžné kacelářské nůžky.
Tak to s tou nerezí risknu.
Díky všem.
-
- Příspěvky: 1227
- Registrován: 21. 11. 2017, 9:16
Mohu se zeptat, jak to tenkrát dopadlo?