hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

2. 3. 2022, 3:38

Me a nejem me to prislo jako spousta manipulativnich bludu
V otazkach viry se nepru to je kazdeho pravo mylit se. Ale nevydavejme tu neci viru za fakta. To budu silne proti.
QNX píše: 2. 3. 2022, 1:51 robokop: "vis moc dobre ze argumenty veru kdyz to jsou argumenty a ne nejaky konspirace ktere vyvratis mrknutim oka " Předpokládám, že veru je beru. Pokládám tě za inteligentního člověka a pokud jde o technické věci, komunikuješ zcela racionálně. V otázkách víry však argumenty bereš zcela selektivně. Pokud se ti to hodí, tak argument vezmeš. Když se ti nehodí, tak je prostě odmítneš s tím, že je to nesmysl, lež, manipulace, dezinformace, konspirace. Nakonec, to byl případ i toho tvého posledního cenzurního zásahu. Vložil jsem příspěvek s citací (přesněji s přakladem citace) příspěvku Ramzana Kadirova z jeho Telegramového účtu. Jeho obsah jsem hodnotil v podstatě jenom tak, že to pro Ukrajinu není dobrá vyhlídka. Ty jsi to zcenzuroval s tím, že je to lež. Ne, nebyla to lež (pokud to tedy na jeho účet někdo nepodvrhl, ale tomu nic nenaznačuje). Byla to prostá citace, kterou inteligentní a nezaujatý člověk vezme na vědomí a vloží si ji do té složité skládačky informací. Ty upřednostňuješ popření. No a přesně to samé děláš s covidem. Vyzobáváš si informace, které potvrzují tvůj postoj a ty ostatní potlačuješ. Je to škoda pro tebe, protože takhle ti realita uniká.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Mex

2. 3. 2022, 4:00

QNX píše: 2. 3. 2022, 1:51 ...
Nakonec, to byl případ i toho tvého posledního cenzurního zásahu.
...
Hele, to máš kliku. Tos dopadl ještě dobře.

Já jsem tady kdysi napsal, že bych si přál, aby jinde volně dostupný lék (Ivermectin) byl volně dostupný i u nás.
A za to jsem byl označen za hromadného vraha, že už kvůli mně zemřela spousta lidí.

Což o to, to by mi ještě tak nevadilo.
Ale já jsem se ve slabé chvilce prokecl před manželkou, že jsem hromadný vrah, protože si chci koupit Ivermectin.
A ona od té doby se mnou nechce chrápat, a (co je mnohem horší) mi nechce ani vařit.
Že prý masového vraha podporovat nebude.
To jsem teda dopadl.

K tomu grafu o nových nákazách očko/neočko, co je o pár stránek dřív.
Škoda, že tam není uvedeno, co znamená "100 tis. lidí ve skupině".
Jestli je skupinou myšleno jen dělení podle věku, nebo podle věku a současně podle očko/neočko.
Ale ať tak nebo tak, skutečně to teď podle statistik i podle reálu skoro vypadá, jako by očko na tom byli hůř.
Ono už teda o nic moc nejde, ten omikron z toho naštěstí opravdu udělal takovou trochu horší rýmu, ale stejně.

Velmi často jsem u jednoho zákazníka, už jsem tam skoro jako jejich zaměstnanec.
A tam (jako asi i jinde) je velká skupina očko, a pak menší ale militantnější skupina neočko.
No a i když teď Covid už je na ústupu, tak tady teď každou chvíli někdo odpadne. Není to najdou, takže to nejsou vzájemné nákazy.
Zatím to loví výhradně v řadách těch očko.
A ti neočko si z nich teď docela dělají srandu.
Ale jak říkám, naštěstí o nic nejde. Největší škoda je jenom jejich týdenní výpadek z pracovního procesu.
QNX
Kontaktovat uživatele:

2. 3. 2022, 4:14

robokop: No vidíš, přišlo ti to manipulativní a to je právě jeden z těch tvých filtrů reality. Co je manipulativního na příspěvku citujícím jednoho z velitelů armády, která se účastní konfliktu? To si fakt chceš udělat úsudek jen na základě západní propagandy? Navíc v tom příspěvku šlo jen o vyjádření jeho názoru na rychlost postupu armády a já jsem se k tomu vyjádřil v tom smyslu, že pokud chce Kadyrov postup urychlit tím, že v bojích přitvrdí, že to nevypadá pro Ukrajinu dobře. Fakt v tom nevidím žádnou lež a žádnou manipulaci.
Čert vem smazaný příspěvek, ale té cenzury mi je fakt líto. Jak tady na fóru, tak v médiích. Ono to totiž celý ten západní postoj značně znehodnocuje. To se budeme plácat po ramenou, jek je celý národ v jednom šiku proti Rusku ......... když desítky webů úplně smázneme, na další provádíme útoky, takže jsou nedostupné a kritiky umlčíme důrazným upozornění, že když nebudou hýkat se stádem, můžou jít až na tři roky do vězení ? Já jsem sice proti válce na Ukrajině, ale velice ostře jsem i proti vládě, která se uchyluje k tak totalitním praktikám.
pafik

2. 3. 2022, 4:32

Čínskej virus se chová přesně podle Murphyho zákona :) .
A varianta omicron je hrozně záludná. Pětičlenná rodina: nejstarší syn to chytnul, po třech dnech to chytnul nejmladší, prostřední nic, dcera nic, zeťák nic. Dcera, zeťák i nejstarší syn očkovaný. Syn jenom 2x (nestihnuli třetí).
Takže se dá říct akorát to, co jsem napsal na začátku.
t256

2. 3. 2022, 5:11

Mex píše: 2. 3. 2022, 4:00 ...Já jsem tady kdysi napsal, že bych si přál, aby jinde volně dostupný lék (Ivermectin) byl volně dostupný i u nás...
No jasne, tak zrusme recepty uplne a nechme idioty aby do sebe sypali vse co zrovna leti na facebooku :-)
Napad hodny genia.
Mex

2. 3. 2022, 5:22

t256 píše: 2. 3. 2022, 5:11
Mex píše: 2. 3. 2022, 4:00 ...Já jsem tady kdysi napsal, že bych si přál, aby jinde volně dostupný lék (Ivermectin) byl volně dostupný i u nás...
No jasne, tak zrusme recepty uplne a nechme idioty aby do sebe sypali vse co zrovna leti na facebooku :-)
Napad hodny genia.
Tak ještě jednou, pro jistotu pomaleji.
J-i-n-d-e v-o-l-n-ě d-o-s-t-u-p-n-ý l-é-k.

Možná bychom měli začít regulovat i prodej acyplyrinu a vitamínu B.
Češi jsou totiž nadstandardně blbí, a když vidí nějaký "bonbonek", tak ho hned musí bezmyšlenkovitě slupnout, že?
Ještě, že se o nás dobrotivá vláda dobře stará. Co bychom si jinak počali.
Zv.Petr
Kontaktovat uživatele:

2. 3. 2022, 5:36

QNX: to vše už tady bylo. Příklady táhnou... :idea:
t256

2. 3. 2022, 5:42

Mex píše: 2. 3. 2022, 5:22 Tak ještě jednou, pro jistotu pomaleji.
J-i-n-d-e v-o-l-n-ě d-o-s-t-u-p-n-ý l-é-k.
...
Nektere leky jsou "jinde" volne dostupne ve srovnani s nama, jine zase nedostupne a nekde uplne jinde jsou volne dostupne uplne vsechny leky.
Myslel jsem, ze tohle ti dojde.
Nedoslo.
Tak jsem to napsal.
Takze jeste jednou a pomalu: Kazdy lek je nekde jinde dostupny :-)
A kdyz zrovna neco jineho poleti na facebooku, budes opet psat ze je jinde dostupny a u nas ne jakykoliv lek.

Je pekne videt, jak hlupakum sebral putin rozpoutanim valky tema. Mezi normalnimi lidmi je dnes fandeni putinovi jez jeste nedavno prechazeli blahosklonnym potukam na celo spolecenska sebevrazda, tak oprasuji sve stare tema covid :-) Ale protoze pandemie ustupuje a ucinnost a nasledky viru s novymi mutacemi a vlivem vyssiho procenta proockovanosti klesa, vicemene nikoho jejich pindy uz nezajimaji, bude za chvili nutne oprasit migranty...
Grad

2. 3. 2022, 5:52

Ejhle, potvrzuje se stará pravda, že "na rusa platí pouze hrubá síla" té on jediné rozumí za všech okolností... :wink:
I pokud se podaří tu šílenost Ruska spáchanou teď na Ukrajině nějak takhle zažehnat, Zelensky to má spočítané, bohužel.
Či spíše právě proto, né hned, časem.
Bohužel, takový je rus...
Naposledy upravil(a) Grad dne 2. 3. 2022, 5:58, celkem upraveno 1 x.
Mex

2. 3. 2022, 5:54

t256 píše: 2. 3. 2022, 5:42 Je pekne videt, jak hlupakum sebral putin rozpoutanim valky tema. Mezi normalnimi lidmi je dnes fandeni putinovi jez jeste nedavno prechazeli blahosklonnym potukam na celo spolecenska sebevrazda, tak oprasuji sve stare tema covid :-) Ale protoze pandemie ustupuje a ucinnost viru s novymi mutacemi klesa, vicemene nikoho jejich pindy uz nezajimaji, bude za chvili nutne oprasit migranty...
Když jsme u těch léků na předpis - to tě nepoučili, že je máš brát pravidelně?
Grad

2. 3. 2022, 6:00

t256 píše: 2. 3. 2022, 5:42 ... bude za chvili nutne oprasit migranty...
To si piš, nebo jinej oblíbenej blud...
Grad

2. 3. 2022, 6:10

Konečně se češi nemusejí ve světě za sve politiky ale i sebe stydět ...
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/vlada ... f6b220ee8/
- jde o to co a hlavně jak rychle odešlo jako pomoc
- svět to už zaregistroval "Sbírka vzbudila ohlas i v zahraničí, proto její organizátoři umožnili posílat podporu také v dolarech a eurech."
fmodel
Kontaktovat uživatele:

2. 3. 2022, 6:12

Grad píše: 2. 3. 2022, 5:52 Ejhle, potvrzuje se stará pravda, že "na rusa platí pouze hrubá síla" té on jediné rozumí za všech okolností... :wink:
I pokud se podaří tu šílenost Ruska spáchanou teď na Ukrajině nějak takhle zažehnat, Zelensky to má spočítané, bohužel.
Či spíše právě proto, né hned, časem.
Bohužel, takový je rus...
To víš že ne,budou chtít návrat Janukoviče ,a hádej jak to dopadne .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
t256

2. 3. 2022, 6:15

Grad píše: 2. 3. 2022, 6:00
t256 píše: 2. 3. 2022, 5:42 ... bude za chvili nutne oprasit migranty...
To si piš, nebo jinej oblíbenej blud...
Oni jeste nejaky maji?
Ja myslim, ze timhle se seznam jejich temat vycerpa.
Nestras.
prcek

2. 3. 2022, 6:49

robokop píše: 2. 3. 2022, 3:37 Me to teda pripadlo jako soucasny argument v tom tvem prispevku. Asi jsem neco prehledl
Původní dotaz s mou dopovědí
viewtopic.php?p=445628#p445628

lapa si z toho vytáhl jednu větu a rozporoval ji
viewtopic.php?p=445636#p445636

Odpověděl jsem mu
viewtopic.php?p=445642#p445642

Přišel jsi ty, a rozporuješ mé tvrzení o experimentální vakcíně, uznávám, bez kontextu ta věta vyznívá jinak, ale vztahuje se k těm minulým příspěvkům.
viewtopic.php?p=445662#p445662

A dál už to znáš ¯\_(ツ)_/¯
viewtopic.php?p=445699#p445699
viewtopic.php?p=445702#p445702
--
Všechno je snadné, než to zkusíš sám.
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“