Tříleté dítě vyvine sílu kolik? 10W?lapa píše: ↑18. 7. 2025, 10:39 Asi bych se zatim bal davat nekam, kde na tom zavisi zdravi/zivot, veci tistene na hobby tiskarnach.
Prece jenom jen rozdil mezi litym materialem a materialem, kde jsou jednotlive vrstvy.
Takze na sveho bike mam tistene ruzne drzaky/udelatka, ale na silove namahane veci bych to nedal ani nahodou ...
Zrovna u pedalu bych se bal, ze se oddeli vrstvy trebas na ose pedalu a pedal se rozpuli/rozstipne - pokud to nevyztuzis nejakou vlozenou podlozkou ci dratenym rameckem vlozenym behem tisku apod.
A co udela najednou uvolnena sila na jedne strane slapani (noha promachla plne k zemi a telo se sklopilo za ni), jsem jako teenager zazil, kdyz mi v plnem zaberu prasknul retez na galuskaci/favoritu ...
Ovsem trikolka je trikolka- psal jsem to obecne ...

Nicméně to mě nenapadlo, že by se tištěná věc mohla rozseparovat. Myslel jsem si, že technologie 3D tisku je spolehlivá. Ale je fakt, že jako začínající tiskař (jestli teda budu) s tím můžu bojovat rok, než to vychytám.
Kamarádovi kdysi praskla titanová středová osa, při jízdě do kopce. Šel dolů a dva za ním taky.