A co se teda bastlilo na te vzduchovce? To mi unika.
Co jste dneska bastlili? Vytvareli....
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Uz davno to neni vyhradne jen o vlastnich vytvorech vyrobcich. Dobre rano.
A kdyz uz tak treba ta recenze atd...
Aby to nekoho nedrazdilo rozsiril jsem nazev vlakna.
A kdyz uz tak treba ta recenze atd...
Aby to nekoho nedrazdilo rozsiril jsem nazev vlakna.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Borci, tak ja dam neco snad On Topic.
Vytvarel jse drzak pro velkou 20Ah powerbanku jako cast vetsiho projektu na prenosny bateriovy wifi online osciloskop s LA na bazi Rigolu DHO924S. A prvni nastrel sedl jak prdel na hrnec, tak mam radost.
Vytisk samotny je hnusny, tisknul jsem to z ESD safe filametu a asi to pretisknu necim tuzsim.
Konecne si muzu nejake mereni instrumentovat bez dratu, nezavisle na zasuvkach, galvanicky izolovane bez oddelovaciho trafa a sledovat i ovladat online i kdekoliv jinde nez na obrazovce scopu.
Vytvarel jse drzak pro velkou 20Ah powerbanku jako cast vetsiho projektu na prenosny bateriovy wifi online osciloskop s LA na bazi Rigolu DHO924S. A prvni nastrel sedl jak prdel na hrnec, tak mam radost.

Vytisk samotny je hnusny, tisknul jsem to z ESD safe filametu a asi to pretisknu necim tuzsim.
Konecne si muzu nejake mereni instrumentovat bez dratu, nezavisle na zasuvkach, galvanicky izolovane bez oddelovaciho trafa a sledovat i ovladat online i kdekoliv jinde nez na obrazovce scopu.

Naposledy upravil(a) Dawe dne 16. 7. 2025, 7:43, celkem upraveno 1 x.
TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
jj, je to pevne dost. Vic nez je potreba. Ale je to na hrane tuhosti. Schvalne jsem ty sloupky delal uzke, aby se snadno powerbanka dala vlozit, ale prehnal jsem to a kdyz se scopem silneji klepne, ma snahu naopak vypadavat. Bud pridam na tloustce a nebo dodelam uchyceni opaskem se suchym zipem. Jeste uvidim
TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
Za mne o důvod víc najít nebo vytvořit tomu vhodné vlákno. To se tu doporučuje běžně btw., pokud se rozjede větší už-mimo-topic diskuze (z dobrých důvodů pro obě strany). Nevim, na základě čeho píšeš, že téma není "Uz davno ... vyhradne jen o vlastnich vytvorech vyrobcich", téma má skoro 1000 stránek a většinový obsah je stále stejný (prezentace aktuální spíše volnočasové vlastní tvorby), žádný zásadní shift tu neproběhl.
T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Tak já sem si udělal radost a vytvořil sem si vyrážeče kolíků a jínýc věciček.
cca 52 HRC zbytek těla 12050 to si říkám, že lokáklě zakalím jen konec, aby se to nerozklepávalo kladivem + zkušební 3d tisk platíčka pro uložení do šuplíku.
cca 52 HRC zbytek těla 12050 to si říkám, že lokáklě zakalím jen konec, aby se to nerozklepávalo kladivem + zkušební 3d tisk platíčka pro uložení do šuplíku.
-
Jenom se opatrně a tak trochu dětinsky zeptám - a k čemuSváťa píše: ↑8. 7. 2025, 8:26 Tak jsem dnes po několika měsících dodělal upgrade svojí frézky f1s,bylo to ,,pouze" instalování plechu vysokého 130mm.Vzdálenost mezi stolem a vřetenem vzrostla z původních 200mm na 350mm.
Takže teď už nebudu nešťastný,že něco nemůžu udělat,protože mi chybí nějaký ten centimetr
Ale muselo se tam nastavovat/prodlužovat skoro vše
![]()

Protože pokud dobře vidím, tak vedení konzoly je překvapivě pořád stejně dlouhý jako u původní mašiny. Nemluvě o tom, že F1S, vycházející z tý původní pákovky trpí na nesmyslnou (pro mašiny s pohybovými šrouby) konstrukci, takže udělat na tom cokoli, co má být kolmé, přesné či dokonce pravoúhlé, bude ještě nemožnější než na té nevytuzené původní verzi - viz jak vychází poměry na vedeních.