Já na smradocuc znásilnil ramínko od te černé lampičky
Co jste dneska bastlili? Vytvareli....
jen pro info, kolik to zabralo času?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Odměřování na mém novém mazlíkovi. Zatím jen osa X, Y pravítko je někde v letadle. Použil jsem SINO KA500 a KA300, mikronová pravítka a nechci už nic jiného. Mechanické provedení výborné. To, že je rozlišení 1 mikron je paráda - dává to jednomu lepší citlivost při nastavování. Oni měli páni profesoři pravdu - chceš-li nějakou přesnost, musíš mít měřidlo desetkrát lepší.
Škoda času,asi nevíš co s ním. Ale práce slušná.
Jsi tady řešil i natírání oken, pokud se dobře pamatuji. Taky čas.
To 20ročné auto si ten čas zaslúži
Ja som kedysi kúpil náhradný obal z číny a potom som to ešte hodinu po kúskoch frézoval na fréze aby som tam dostal to vnútro
-
Sancho Panza
Přesně - taky když na displayi to ukazuje ty tisícíny (0.001 mm), tak ty pravítka a ty jezdce mají čínští soudruzi vyrobený s přesností na desetitisiciny (0.0001 mm)
Minimálně.
Ynternet snese všechno, pokrok
Díky všem za slova chvály!
Dobrou, T.
Hledal jsem někoho, kdo by to byl ochoten udělat. Shodou okolností to sfoulk soused tento pátek a sobotu, ještě to schne. Chtěl za to tisícovku, vnutili jsme mu tři, udělal to skvěle.
Dobrou, T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino