Prodám mini cnc soustruh HMV 16S CNC
Popis:
- demontovaný, kompletně otryskaný a vyčištěný
- revolverová hlava otestovaná, zakreslené el. zapojení, elektrický koník
- mechanika v perfektním stavu, má to najeto pár desítek hodin ve škole. Vše je zkontrolované, kuličkové šrouby bez vůle alespoň co jsem schopen změřit.
- uložení na tyčích, vložky vedení z něčeho jako je turcit, taky není patrná vůle.
- vyrobené nové osazení pro pohon vřetene servem.
- celkově připravené pro výrazné vyztužení, nakoupen cca 100kg materiálu pro zpevnění konstrukce. Část již připravena ke svaření.
- původní elektro výbava je pryč, v dnešní době prakticky nepoužitelná
- nakoupeny přesná kosoúhlá ložiska do domků kul. šroubů a vřetene.
- demontáž jsem kompletně nafotil a udělal z toho papírový katalog
- kryt pracovní části má el. pohon
- váha v originále cca 150kg + počítáno se 100kg na zpevnění.
KOMPLETNÍ FOTKY NA TOMTO ODKAZU:
https://photos.google.com/share/AF1QipP ... JYMnRKSF9B
Pro někoho kdo si s tím poradí. Rozdělával jsem to tak budu schopen i dát radu.
Cena 60 000,- . Je to cena za pořízení + co jsme do toho zatím dali. Stůl pod soustruhem je dělaný na míru a je velmi robusní. Pokud by ho někdo chtěl a + 8tis. Taky je k mání dotykový displej 16,5 za 6000,-
Prodám mini cnc soustruh HMV 16S CNC
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Co je to zamluvit ?
Problém je trochu v tom že se někdo ozve, chce to , pak dlouho nereaguje, potom za pár dní se ozve že někdy jak to vyjde ať mu ještě po neděli já zavolám.
No budu upřímný . Já když něco chci tak volám a domluvím pevný termín ideálně max. do týdne. A když jsem rozhodnutý tak většinou jedu druhý den.
Tak já fakt nevím , kdo to chce ať mi volá a že už je na cestě jak se nemůže dočkat....
722969235
Problém je trochu v tom že se někdo ozve, chce to , pak dlouho nereaguje, potom za pár dní se ozve že někdy jak to vyjde ať mu ještě po neděli já zavolám.
No budu upřímný . Já když něco chci tak volám a domluvím pevný termín ideálně max. do týdne. A když jsem rozhodnutý tak většinou jedu druhý den.
Tak já fakt nevím , kdo to chce ať mi volá a že už je na cestě jak se nemůže dočkat....