Zato tato práce je parádní. Mimochodem, když mi nejde příčný suport až do konce asi o 4 cm, tak se musí udělat co? Stačí zaškrabat nebo to bude na složitější zásah?
Co jste dneska bastlili? Vytvareli....
40mm je hodně to bude dost projeté, bude to chtít celé přerovnat strojně ,přeškrábnout dát nový klín nebo ho podlepit a rovnou nový šroub a matici
sv18ra, KSU250, 2N118, SH-700A, FA3AU, tos 1U, gh450, R5, FN40, HJ8, WKV63
ty tam dali v generálce, takže díky za info. Je fakt ,že jsem měl jeden otevřenej a je už pekně vypálenej.atlan píše: ↑11. 12. 2022, 8:16Tie dva stykace v lavo su odkial? Lebo po par rokoch zvyklo sa rozsypat ovladanie od jadra, a stykac potom nezopinal. Neviem ci mas imu verziu.servis4sp píše: ↑9. 12. 2022, 10:01 dnes jsem nabastlil softstart na osmnáctku a je to paráda.
elektrikáři buďte hodní
https://youtu.be/1AwvNWZb_MM
sv18ra, KSU250, 2N118, SH-700A, FA3AU, tos 1U, gh450, R5, FN40, HJ8, WKV63
Jardo to je paráda! Slintám
Taky hezké svátky a podrbej za mě za ouškama svojí smečku
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Moje dnešní dílo teda není k jídlu
Dopáchal jsem redukci na středící mikroskop, co jsem koupil pro kamaráda a nakonec mi zůstal
No už po výměně avie za fenku nelituju, sice nevím že bych dělal tak přesně
ale proč ne, že. Nesehnal jsem vtahovací vajglík s m16/m12, všude mají jen m16/m16 tak jsem si ho musel krouhnout z toho polotovaru
Redukce co jsem měl a i od Pavla půjčil po vsazení trnu mikroskopu šmajdala o desetinu, nevím kde je chyba... Nová i s krčkem naprosto bezchybná, musel jsem ji teda o krček připravit, aby šel přišroubovat do vřetena ( nemám šroub s ozazením 16/12 ) a paráda, je krásně v nule a vidím přes něj krásně.
Všem krásné svátky!

Dopáchal jsem redukci na středící mikroskop, co jsem koupil pro kamaráda a nakonec mi zůstal

Redukce co jsem měl a i od Pavla půjčil po vsazení trnu mikroskopu šmajdala o desetinu, nevím kde je chyba... Nová i s krčkem naprosto bezchybná, musel jsem ji teda o krček připravit, aby šel přišroubovat do vřetena ( nemám šroub s ozazením 16/12 ) a paráda, je krásně v nule a vidím přes něj krásně.
Všem krásné svátky!
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
dneska jsem se umazal
přetěsnil jsem paleťák no zabralo to asi 5 hodin pak jsem dal nový olej OTHP32 a jo funguje neteče zevedá a nepadá.
Jsem ho koupil lono v kovošrotě za 1000,- kolečka i rám byly ok první jsem vyměnil ložiska aby se dal používat a po skoro roce občasného používání spouštěl stále víc a přestal zvedat nic hrozného na práci, ale neměl jsem vyražeče na pojistné pérové kolíky no nakonec jsem je jaksi dostal ven. Něco jsem rozebral zbytečně tak jsem si přidal práci no hlavně že výsledek je dobrý. Takže to celé vyšlo na 1500,- a kdybych počítal práci tak je to o 1000kč levnější jak nový paleťák haha

Jsem ho koupil lono v kovošrotě za 1000,- kolečka i rám byly ok první jsem vyměnil ložiska aby se dal používat a po skoro roce občasného používání spouštěl stále víc a přestal zvedat nic hrozného na práci, ale neměl jsem vyražeče na pojistné pérové kolíky no nakonec jsem je jaksi dostal ven. Něco jsem rozebral zbytečně tak jsem si přidal práci no hlavně že výsledek je dobrý. Takže to celé vyšlo na 1500,- a kdybych počítal práci tak je to o 1000kč levnější jak nový paleťák haha

Gdyž sa chce, tak ide fšecko...