vygenerovat si muzes prez AI jakykoli obrazek
Co jste dneska bastlili?
Tak robokopa jmenovitě a fórum obecně potrestej tím, že sem přestanes chodit...
A navíc nebudeš frustrovaný z brutality názorů zde prezentovanych

Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Obávám se že tam nás s tím nepustí

Ale s tim bych si rad vystrelil

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Charon> .450NE uz jsou bezdymny prach. Puvodni .450 (.400) byla cernoprachova, ale pak uz davali kordit. Ja tam sypu, kdyz je jednou za cas prebijim, jednoslozkovy Hodgdon- myslim H4350
TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
Ja vím, myslel jsem jen pro vzduchovky / větrovky ... tj bezčmoudovky

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
U dlouhých PCP je nekonečný výběr, ráží, energii, provedení. U pistoli je to naprostá bída. 5-10J a konec. Když si najdu model co má 30J tak stoji 45K a to za hračku opravdu dávat odmítám. Nechápu proč na prázdném trhu někdo s pitolemi nezareaguje ? Jinak sorry za OT.
V kratší hlavni bys potřeboval výrazně vyšší tlak, abys dokázal diabolku urychlit na srovnatelnou rychlost než stihne hlaveň opustit.
A čím vyšší rychlosti bys dosáhl, tím kratší by ten čas byl a o to větší bys potřeboval ten tlak...
Pak má výhodu střela s větším průměrem, protože na její vetší plochu působí při stejném tlaku větší síla.
Nemít tam žádný limit se mi zdá poněkud nešťastné.
Kdyby tam dali jakékoliv číslo, jakkoliv srovnatelné se zbraní palnou, byla by to hranice, od které by zájemce věděl, že si holt udělá zbroják.
A čím vyšší rychlosti bys dosáhl, tím kratší by ten čas byl a o to větší bys potřeboval ten tlak...
Pak má výhodu střela s větším průměrem, protože na její vetší plochu působí při stejném tlaku větší síla.
Já se spíš obávám, že jednou někomu rupne v kouli a začne je zabavovat.
Nemít tam žádný limit se mi zdá poněkud nešťastné.
Kdyby tam dali jakékoliv číslo, jakkoliv srovnatelné se zbraní palnou, byla by to hranice, od které by zájemce věděl, že si holt udělá zbroják.
Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.