Hlavně mám pocit, že jsi na té pile podcenil obvodovou rychlostThomeeque píše:Další drobné krůčky k dokončení Taper redukce...
Brou, T.

to bych je nakopa do zadele ,ještě že u nás máme inteligentnější kluky na plazmě.T.Andrlik píše: Plazmu bohužel zapalovali na obvodu, takže je tam grot a vzniká na části přerušovaný řez, a to je celkem problem na životnost nástroje a rychlost obrábění.
Na foto 80ks z celkem 220ks.
Ano, můj proxxon na to nemá už rozsahem otáček a stejně mi přijde, že by to pro něj bylo trápení, budu si ho šetřit na jemnější prácičky. Dojel jsem to růčo a zdá se, že to celý dobře dopadlo, tak aspoň že takjova píše:Hlavně mám pocit, že jsi na té pile podcenil obvodovou rychlost
protože to umí každejRaS píše:mimochodem proč, když jsi koupil řemenici s taper pouzdrem proč jsi nekoupil přímo taper pouzdro na tvůj průměr?
nejsmutnější je že to pouzdro stojí asi stovkufmodel píše:protože to umí každejRaS píše:mimochodem proč, když jsi koupil řemenici s taper pouzdrem proč jsi nekoupil přímo taper pouzdro na tvůj průměr?ale strávit půl dne socháním pouzdra po půl milimetru to je správnej zabiják času.
![]()
Jenže ho to baví ,a to je rozdíl mezi hobbíkem a profíkemRaS píše:nejsmutnější je že to pouzdro stojí asi stovkufmodel píše:protože to umí každejRaS píše:mimochodem proč, když jsi koupil řemenici s taper pouzdrem proč jsi nekoupil přímo taper pouzdro na tvůj průměr?ale strávit půl dne socháním pouzdra po půl milimetru to je správnej zabiják času.
![]()