Co jste dneska bastlili?
píše náhrada plastového za mosazný... takže průměrně nadaný čtenář pozná mosaz od plastu a pokud je podprůměrný tak pozná poškozený za náhradní nový
a potom mu možná dojde, že je otázka černění asi zbytečná

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
IMHO by moh poznat i vtip, třeba podle toho zelenýho smajlíka když už ne jinak?RaS píše:píše náhrada plastového za mosazný... takže průměrně nadaný čtenář pozná mosaz od plastu a pokud je podprůměrný tak pozná poškozený za náhradní novýa potom mu možná dojde, že je otázka černění asi zbytečná

mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Ten černej je přece plastovej originál! 

To máš za ty vtípkyThomeeque píše:

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak stane se.... ztráta koncentrace,nic divného v tuto noční hodinu
Navíc na tom pěkně černěném chybí Romanovi nějaký zuby!!

Navíc na tom pěkně černěném chybí Romanovi nějaký zuby!!

Já myslím, že ne.milda87 píše:Navíc na tom pěkně černěném chybí Romanovi nějaký zuby!!![]()
Podle mě ten černý dostal jako mustr, jak to má vypadat.
Ale evidentně to neumí pořádně zkopírovat.
Nadělat ty zuby pravidelně mu ještě jde, ale udělat tam ty vzory je evidentně nad jeho síly.
To je tak, když moc spoléhá na stroje. Mašina mu to udělá jenom fádně všecko stejně, ale když by měl zapojit kreativitu tak je vedle.
- Pepa z depa
... jé zdar Maryss, už máš "zbastlenou" tu káru, když tak sem pak dej foto jak to vypadá složené ... pozvání na naši RC trať pořád platí, tak si pak dáme závod

mmj. Tumlík - moc krásná práce, hodinář hadra

mmj. Tumlík - moc krásná práce, hodinář hadra

Naposledy upravil(a) Pepa z depa dne 23. 3. 2016, 9:34, celkem upraveno 1 x.
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
- jova
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem bastlil mosazná pouzdra 60x80 otvor 50mm na lžíci u bagru.

A protože jsem na to nechtěl ničit mosaznou kulatinu 63mm a 90% vyhodit do špon, vzal jsem to z gruntu.
Roztavil jsem několik vodovodních baterií, stará vodovodní trubka 48mm posloužila jako jaderník a zbytek zajistila pec, formátovací písek a starý hrnec.

Pak už stačilo upnut trubku do soustruhu, stočit vnější průměr a po upnutí za mosaz, odstranit nožem do díry i její zbytek uvnitř.

Bastlení zdar

A protože jsem na to nechtěl ničit mosaznou kulatinu 63mm a 90% vyhodit do špon, vzal jsem to z gruntu.
Roztavil jsem několik vodovodních baterií, stará vodovodní trubka 48mm posloužila jako jaderník a zbytek zajistila pec, formátovací písek a starý hrnec.

Pak už stačilo upnut trubku do soustruhu, stočit vnější průměr a po upnutí za mosaz, odstranit nožem do díry i její zbytek uvnitř.

Bastlení zdar

Nekdy bych chtěl mít tolik času abych si moh takhle hrátjova píše:Já jsem bastlil mosazná pouzdra 60x80 otvor 50mm na lžíci u bagru.
Bastlení zdar

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;