Co jste dneska bastlili?
tak jí koukej opravit ! 

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Ahoj, tu mas foto. POuzil som olejovy vosk, odtien dub, nech to troska ladi s obkladom. Tie kvietky som troska viac natrel a potom miestami pozotieral nech to je troska vytienovane.Pepa z depa píše:.. pěkný, jsi si s tím pěně vyhrál .. hoď sem pak prosím foto s povrchovkou
Sorry za kvalitu fotiek, fotak ma sere volajako.
- Pepa z depa
.. díky, krásné to máš, to můžou jít všechny poličky ze Ikea, Skonta a pod. do kamen
s tímhle se dá bydlet a určitě máš i plusové body u tvojí do konce roku 

Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
no já bych radši desku z ikea než tohle
nic proti řemeslnému zpracování, ale designově to podle mě do moderního bytu nezapadá, dokážu si to představit k babičce do roubenky.. ale domů bych to já osobně nechtěl.. takže i IKEA může být v klidu 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Záleží co se komu líbí. Já mám doma všechno z dubu jak u babičky. Ale skříně na montérky vysavač atd mám IKEA holt za ty prachy to nejde vyrobit a to jsem drevokocůr. Docela ty skříně z IKEA i držej jen se musejí přivrtat ke zdi holt papundekl ? 

Zdravim, dakuje. Ako som pred tym pisal : http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=29& ... 70#p229741" onclick="window.open(this.href);return false;dedofido píše:Páči sa . vlastná tvorba? Od návrhu až po frezovanie?
zobral som projekt na aspire stranke, poupravoval som si to a predne priecky som vytvaral nove.
Dakujem, plusove body este nemam, lebo som bol v minuse, tak sa hadam dostanem na nulu do konca rokaPepa z depa píše:.. díky, krásné to máš, to můžou jít všechny poličky ze Ikea, Skonta a pod. do kamens tímhle se dá bydlet a určitě máš i plusové body u tvojí do konce roku

- Pepa z depa
.. jak říkáš, někdo rád moderní byt, samý chrom a sklo - jako ordinace, já mám raději dřevo a vůbec doma přírodní materiály, hodně rostlin a pod. .. záleží v čem kdo chce žít, mě se tohle (polička) fakt líbíRaS píše:no já bych radši desku z ikea než tohlenic proti řemeslnému zpracování, ale designově to podle mě do moderního bytu nezapadá, dokážu si to představit k babičce do roubenky.. ale domů bych to já osobně nechtěl.. takže i IKEA může být v klidu

Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
- Martinhora
- Martinhora
Neuka - to je tajný