Do matrosa vyvrtaz vystruzis dieru a za nu to upnes.Thomeeque píše:Paráda! Uka přípravek, plz
Co jste dneska bastlili?
OK, tak stačí video z obráběníMartinhora píše:Neuka - to je tajný

Tipuju něco trochu sofistikovanějšího, ty listy musí mít podporu, jsou hodně tenký.bronek999 píše:Do matrosa vyvrtaz vystruzis dieru a za nu to upnes.Thomeeque píše:Paráda! Uka přípravek, plz
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
-
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem naposledy pro letošek stříkal známému nějaké věci a zůstalo mi v pistoli zbytek barvy.Černá je štětkou
Celé to bude sloužit jako težítko na stůl.
Můžu poprosit o radu?
1. Nevím někdo jaký má kužel ten otočný hrot ?
2. Jde nějak vytáhnout to ložisko? Nechal jsem ho v ARVE par dnů a čistej je, točí se pěkně,ale zvuk je divnej
Děkuji za každou radu, hezký zbytek dne.

Celé to bude sloužit jako težítko na stůl.
Můžu poprosit o radu?
1. Nevím někdo jaký má kužel ten otočný hrot ?
2. Jde nějak vytáhnout to ložisko? Nechal jsem ho v ARVE par dnů a čistej je, točí se pěkně,ale zvuk je divnej

Děkuji za každou radu, hezký zbytek dne.
Výrobní ředitel, co nadělal poctivě hodně vagónů špon do hutí.
-
- Kontaktovat uživatele:
Modrá ani hrášková nikdy.. totálně hnus barvy na které musím čučet denně x hodin už 15 let a dalších 50 mě čeká,diky ale ne.Počkam si radeji na tvůj haškovej skvost,pokud se ho jednou dožiju.. 

Výrobní ředitel, co nadělal poctivě hodně vagónů špon do hutí.

no to si ještě musím rozmyslet jako barvu ....

souhlasím s modrou , ta mne opravdu také nebaví jak je dnes každá LEDka všude modrá

jediné pákové nůžky jsou schované pod ponkem protože jsou modré abych je neviděla ....
a DMG-Mori má tmavě šedou a bílou na to se také špatně kouká .../kontrast/
no a ta hrášková je podle psychologických zkoušek snad nejvhodnější ...mě osobně se líbí

kdysi jsem se jako malá právě táty vyptávala proč je celá fabrika zelená

Tak nevím bílá jako v ordinaci ? béžová ? ....no moc na výběr není ,černá tak na lokomotivu
žlutá na bagr a paleťák ...dnes se s barvičkami hýří jak v mateřské školce i na baráky až to otravuje ...
nebo ty odvážné zalomené pruhy

v sedmdesátých letech jsem měla mixpult černý s oranžovým pruhem a barevné knoflíky - všichni se mi posmívali
že je jak od komediantů a právem nedalo s na něj koukat ještě tak po tmě - k tomu byl určen ....
v Tatrovce to měli chlapi polepené výstřižky z časáků -no fuj ...
Naposledy upravil(a) pavlaxy dne 21. 11. 2016, 8:05, celkem upraveno 1 x.
No jo kluci něco je líbivé a jak říkáte denně to vidět je horor ...
Máme v domě nový výtah ,kabina je lesklá oranžová a osvětlená bodovými ultrabílými LEDkami a k tomu
modře podsvětlené velkoplošné knoflíky ,pro me nekoukatelné protože kontrastní jak prase -promiňte mi ten výraz...
Kabina ve dřevě se slabou žárovkou byla příjemná ...
Bydlím v prvním patře a chodím pěšky i před rekonstrukcí jsem chodila
Práce se světlem-osvětlovačka zanechala následky
Máme v domě nový výtah ,kabina je lesklá oranžová a osvětlená bodovými ultrabílými LEDkami a k tomu
modře podsvětlené velkoplošné knoflíky ,pro me nekoukatelné protože kontrastní jak prase -promiňte mi ten výraz...
Kabina ve dřevě se slabou žárovkou byla příjemná ...
Bydlím v prvním patře a chodím pěšky i před rekonstrukcí jsem chodila

Práce se světlem-osvětlovačka zanechala následky

brava je věc vkusu ale hráškově zelená byla používána z toho důvodu že je neutrální a nikoho nerozčiluje když valíš na soustruhu celou směnu a ještě prudí mistr tak barva měla uklidnit...no to je dávno...
v dílně by se člověk měl vyvarovat jedovatých barev žlutá červená a reflexní barvy
ale co se týká mne tak používám na stroje a dílenský nábytek i světlejší barvy a to zdůvodu lepšího odrazu světla i když to bude časem umatlané tak furt na to bude líp vidět...
jo jinak když jsme v bastlírně tak tácky jsem nalakoval jen to tam nasázet pár bedýnek s nástroji mám nachystaných a další přivezu

v dílně by se člověk měl vyvarovat jedovatých barev žlutá červená a reflexní barvy
ale co se týká mne tak používám na stroje a dílenský nábytek i světlejší barvy a to zdůvodu lepšího odrazu světla i když to bude časem umatlané tak furt na to bude líp vidět...
jo jinak když jsme v bastlírně tak tácky jsem nalakoval jen to tam nasázet pár bedýnek s nástroji mám nachystaných a další přivezu

Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
Nejprve jsem si myslela že jsi zabral celou kuchyňskou linku na dílnu
....
Pak jsem si prohlédla fotku důkladně a vidím jak šikovně to máš udělané
teprve klasické dílenské okno mne ujistilo o perfektní práci určené pro dílnu .
Měla jsem podobný kolotoč na hrnce a lovila je z kouta málem v leže

Pak jsem si prohlédla fotku důkladně a vidím jak šikovně to máš udělané

teprve klasické dílenské okno mne ujistilo o perfektní práci určené pro dílnu .
Měla jsem podobný kolotoč na hrnce a lovila je z kouta málem v leže

zatím každý řekl šak to je kuchyň no je taková dílenská ručky a plnovýsuvy jsou fakt nakoupené v prodejně pro truhláře neni to nějak drahé a vypadá to pořát lepší jak tam navařit kus ohléhé pásoviny a šuplíky nechat jezdit jen po L profilu časem udělám ještě jeden kolotoč ale s 5-ti tácky bo do těchto dvou vše jaksi nevleze tak ten kolotoč bude až po strop
ty 3 tácky vyšly na 1500 +dph oficiálně na laseru dxf soubor dám když tak k dispozici
spodní tácek má díry pro morse 3 a 4 horní tácek morse 1 a 2 spodní je podstavec celé to jezdí ze stolu ven po lineárním vedení
ty nástroje bych chtěl samozřejmě poskládat podle rozměrů a výstružníky podle "háček" na okraji tácku bude značení rozměrů prostě zatočíš najdeš číslo vybereš nástroj "když bude" a můžeš hned dělat a nemusíš se hrabat někde v bedně a otúkávat břity
ty 3 tácky vyšly na 1500 +dph oficiálně na laseru dxf soubor dám když tak k dispozici
spodní tácek má díry pro morse 3 a 4 horní tácek morse 1 a 2 spodní je podstavec celé to jezdí ze stolu ven po lineárním vedení
ty nástroje bych chtěl samozřejmě poskládat podle rozměrů a výstružníky podle "háček" na okraji tácku bude značení rozměrů prostě zatočíš najdeš číslo vybereš nástroj "když bude" a můžeš hned dělat a nemusíš se hrabat někde v bedně a otúkávat břity
Gdyž sa chce, tak ide fšecko...