Ale musíš se dobře rozjetRaS píše:Dá se 90kama protáhnout i 6ti tu nova potvora

Monteg píše:Polotovar vřetena soustruhu
Mat. 14220 průměr 130mm délky 430mm
Krátký kužel A5 12xM10
Ložiska 2x 7214 + 2x 7213
Těsnění labyrint + V kroužek
Snad příští týden cementovat a kalit - brousit
Tímto bych chtěl poděkovat Tumlikovy za cenné rady ohledně kalení a broušení
dakujem, nikedy je jednoducha vec pre nich krajsia.... hlavne ked tam je foto rodiny.Pepa z depa píše:.. tleskám, vynikající, takhle by měli řešit vánoce všichni, oni už ti dědečci a babičky ty kraviny elektronický nemají na skříních kam dávat, když je nepotřebují.. pecka
Viem co sa im paci takze neni dovod pytat sa. Stipce na oboch stranach by vyzerali jak vejar, na jednej strane to bude krajsie.Thomeeque píše:Měli šanci se vyjádřit, jestli něco takového chtějí? Proč nejsou kolíčky i vlevo?
Neni treba rozbit z komara somara, kazdemu sa nieco paci. Navrhy architektov, hlavne tych modernich tiez nie su bohvie co. Teda mne sa urcite nepacia, kopa rovnych dosiek ,skla a plastov...netreba ludi presviedcat co sa im ma pacit, treba im dat to co sa im paci... Ako som uz pisal, ich vkus poznam..t256 píše:Panove s tema fotkama decek opatrne. Nedavno jsem byl na navsteve u znameho. Je to architekt, bydleni ma svuj "styl" nebo jak to nazvat, proto me prekvapilo kdyz jsem u nej uvidel neco podobneho (hodiny s rodinnou fotkou). Kdyz jsem se ho ptal co to je za hruzu (nevedel jsem ze je to rodina) jen si povzdechl ze to dostal jako darek od mladejch a ma strach to vyhodit, aby si to nevzali osobne.
Nechci urazit neci esteticke citeni a je skutecne mozne ze se to nekomu libi. Ale pokud ne, asi tezko muzete od prarodice cekat ze rekne ze je to strasnej kyc, zvlast kdyz tam nalepite fotku svych decek. Tak kolem toho bude chodit a cekat az to prestane vnimat a doufat ze dva roky nedostane neco podobneho s aktualni fotkou (volne cituji obdarovaneho znameho).
Vidim ze se tady podobne veci vyrabi relativne casto, tak se prosim zamyslete jestli je to opravdu ten spravny darek ktery udela uprimnou radost a jestli by nebylo lepsi napriklad vyfrezovat z kovu nejake elegantni ramecky na fotky.
edit: Myslim ze Thomeeque ma z toho podobny pocit