Abych se přiznal tak nevím co myslíte?Juro píše:Velmi pekna praca.
Ale neda mi vytknut tu velku paku toho vretena. Ak vies co myslim. Ja kvoli tomu idem prerabat cely sustruh. Mas to premyslene?
Co jste dneska bastlili?
Důvod předělávky?
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nespolehlivost predchoziho rizeni
Behem predelavky jsem nasel par dalsich zavad
Razova hridelova spojka v nastrojove hlave na kasi
Ruseni od relatek nastrojove hlavy do indukcnich spinacu na osach
Soustruh obcas hlasil prejezd mimo osu
Vyreseno vyrobou nove hr. spojky
A zablokovanim napetovych spicek na napajeni indukcnich snimacu pomoci kondiku
Pro jistotu pridan i filtr na tu nastrojovku
Behem predelavky jsem nasel par dalsich zavad
Razova hridelova spojka v nastrojove hlave na kasi
Ruseni od relatek nastrojove hlavy do indukcnich spinacu na osach
Soustruh obcas hlasil prejezd mimo osu
Vyreseno vyrobou nove hr. spojky
A zablokovanim napetovych spicek na napajeni indukcnich snimacu pomoci kondiku
Pro jistotu pridan i filtr na tu nastrojovku
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
No třeba u mě je samo sebou že nebudu podávat informace nebo ukazovat fotky ,jsem na začátku výroby a taky by se mohlo stát že než zákazník začne prodávat fotky by mohly inspirovat konkurenci ,a u veteránů nikdo nechce dobrovolně přiznávat repliky.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
no a to se dostáváme právě k té hranici kde by člověk ukázal i poradil a nemůže a asi to tak má být psal jsem to tu nazačátku mého kybicování ale nebyl jsem pochopen...když by člověk zveřejnil všechno může přijít o zakázku, nebo i o práci o takových projektech se dá debatovat snad jen v soukromí sám to respektuju a začínám si dělat obrázek o tom kdo tu opravdu umí
Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
Tak to ja som musel prerobit cele video, dokonca natocit odznova, pretoze zakaznik si nezelal ,aby konkretny vzor bol vyditelny, pretoze jeho konkurencia to ihned spozna a okopiruje jeho vylepsenia.fmodel píše:No třeba u mě je samo sebou že nebudu podávat informace nebo ukazovat fotky ,jsem na začátku výroby a taky by se mohlo stát že než zákazník začne prodávat fotky by mohly inspirovat konkurenci ,a u veteránů nikdo nechce dobrovolně přiznávat repliky.

(Najdes to na slovenskom google pod nazvom " ploter na textil ")

rocnik 1976 -stolár, trosicka uz aj strojar.
Proc?
Daj si Google.sk=>napis ploter na textil=>klik na kartu "videa" a myslim ze je to druhe video s takou cervenou hviezdou.
(Zamerne nedavam odkaz
Ale som vychcany, co?
)
Daj si Google.sk=>napis ploter na textil=>klik na kartu "videa" a myslim ze je to druhe video s takou cervenou hviezdou.
(Zamerne nedavam odkaz

rocnik 1976 -stolár, trosicka uz aj strojar.
To joJuro píše:Proc?
(Zamerne nedavam odkazAle som vychcany, co?
)

mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino