to tě bije žena obouruč nebo se přidá i tchýně?testone píše:heč, já jem dělal ty válečky dva![]()
Vyřiď paní manželce že to od ní není hezké tě tlouct válečkem až praskne hřídel ,jestli je to potřeba lepší službu udělá kus kabelupicom píše:vánoční zakázka
kdybych koupil nový tak by to bylo asi rychlejší a levnějšíUž jsem to jednou lepil po pádu ze stolu, teď je tam 10 nerez
Takže teď v budoucnu místo lepení budeš měnit rozbité dlaždičky nebo děravé lino (nebo co je v kuchyni na podlaze).picom píše:Už jsem to jednou lepil po pádu ze stolu, teď je tam 10 nerez
Tak to si kup gumové hrnce a pánvice. Zanechávají posdtatně menší šrámy...RaS píše:to tě bije žena obouruč nebo se přidá i tchýně?testone píše:heč, já jem dělal ty válečky dva![]()
Kde na to bereš čas ,já to radši koupím hotovépotraviny píše:Z jeklu 30 x 30 + pozink.plech 0,8mm, uzamykalná.
Dík za chválu taky jsem se musel pochválitfmodel píše:Kde na to bereš čas ,já to radši koupím hotovépotraviny píše:Z jeklu 30 x 30 + pozink.plech 0,8mm, uzamykalná.