v LIDLu v Pardubicích jsem ji viděl tak měsíc zpátky normálně v regálu, dva kusy tu byly
hobby pásová pila
- ypres_bass
- Kontaktovat uživatele:
Až budete chtít pilový pás, tak napište... možná dám i slevu... 
pilove.eu

pilove.eu
StanozKe píše :
Tak já koupil v Lídlu malou pásovku na dřevo, nebylo možno vůbec seřídit vedení pásu, odnesl jsem nazpět a chtěl
vrátit peníze, řekli mi že vadu musí posoudit jejich reklamační středisko, za tři týdny SMS, že je opraveno,
pilu jsem vybalil a zjistil neuvěřitelně fušersky provedenou opravu pomocí pilky na železo a pilníku,
přičemž oba nástroje zřejmě servismen držel v ruce poprvé v životě. Znovu do Lídlu, toto nechci, vraťte mi peníze,
paní se tvářila nešťastně, někam volala, čekalo se na odpověď, pak mi konečně řekla, že tedy ano,
takže třikrát do Lídlu a zpět a žádnou pilu nemám, že to tak velké firmě za to stojí?
Kód: Vybrat vše
Ale za cenu 99Eur, s reklamačnou politikou Lídla - prinesiem vadný výrobok, bez zaváhania dostanem naspäť peniaze,
vrátit peníze, řekli mi že vadu musí posoudit jejich reklamační středisko, za tři týdny SMS, že je opraveno,
pilu jsem vybalil a zjistil neuvěřitelně fušersky provedenou opravu pomocí pilky na železo a pilníku,
přičemž oba nástroje zřejmě servismen držel v ruce poprvé v životě. Znovu do Lídlu, toto nechci, vraťte mi peníze,
paní se tvářila nešťastně, někam volala, čekalo se na odpověď, pak mi konečně řekla, že tedy ano,
takže třikrát do Lídlu a zpět a žádnou pilu nemám, že to tak velké firmě za to stojí?
To nesmíš chtít reklamovat, ale vrátit (že se ti třeba nelíbí). Tak to funguje bez problémů.
Jinak jsem u nich kdysi reklamoval indukční vařič (už si nepamatuju co s ním bylo), trvalo to skoro ten měsíc, nakonec mi dali vařič nový i s omluvným dopisem od německého výrobce.
Jinak jsem u nich kdysi reklamoval indukční vařič (už si nepamatuju co s ním bylo), trvalo to skoro ten měsíc, nakonec mi dali vařič nový i s omluvným dopisem od německého výrobce.
Sieg SX4, Interkrenn IKD-400, Vernier Minishape 28
Ja som tam na dvakrát vracal 230mm flexu. Prvá vydržala asi 5 minút, potom z nej vyšľahol plameň
a bolo po nej. Zaniesol som ju nazad a vymenili mi ju za druhú. Tá zasa vydržala nejakých 10 minúť, potom zadymila a koniec, tentokrát aspoň žiadne plamene. Tak som tam zaniesol aj tú, dali mi peniaze a hotovo, žiadne reklamácie ani nič podobné, podľa mňa to rovno vyhodili do smetiaka 

Tos C45-2000
- ypres_bass
- Kontaktovat uživatele:
Co já nikdy nepochopím je kupovat tyhle podezřele levný věci, asi máte Lídl za rohem nebo Vás tam baví chodit kecat s prodavačkama....
Většinu cajku používám navečer nebo o vejkendu a potřebuju, když to vytáhnu z regálu, aby to fungovalo a né že se z toho začudí a musím čekat do druhýho dne nebo do pondělí, abych si dojel věc vyměnit nebo čekat měsíc než mi ji vyreklamujou...
To ten čas a cesta do krámu mě v pohodě zaplatí rozdíl Lídl ceny a ceny třeba modrýho Bosche nebo Makity, nehledě na to že práce stojí.
No holt každej to máme jinak.
Většinu cajku používám navečer nebo o vejkendu a potřebuju, když to vytáhnu z regálu, aby to fungovalo a né že se z toho začudí a musím čekat do druhýho dne nebo do pondělí, abych si dojel věc vyměnit nebo čekat měsíc než mi ji vyreklamujou...
To ten čas a cesta do krámu mě v pohodě zaplatí rozdíl Lídl ceny a ceny třeba modrýho Bosche nebo Makity, nehledě na to že práce stojí.
No holt každej to máme jinak.

Neviem ako ty, ale ja nežijem zo vzduchu, takže občas musím ísť do obchodu po nejaké jedlo (a alkohol)
a keď už som tam a zbadám nejaké náradie, tak ho na skúšku kúpim. Pretože pri najhoršom ho pri ďalšom nákupe zanesiem rovno nazad.

Tos C45-2000
No ja koupil pokosku lidlu za dva tacy... Do ni sice novy kotouc taky za dva, ale na rezani plastovych podparapetaku to staci. Plan je, az skoncime, vyndam kotouc a pujde na miste do kontasu, nebot se zaplati. Je to neskutecny smejd, jen ji srovnat aby rezala kolmo a svisle byl porod, ale dany ucel mi splni. Mam profi metabo asi 15 let, tu jejich nejvetsi masinu, tak muzu srovnavat, jen se mi ji na akce nechce stehovat.
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Turnigy: Pokud to máš jen na zkoušku, tak OK. Takhle jsem udělal vejšku, zkouška je od slova zkusit
Charon: a ekologie ide do pi*i
Já vím, že jako vy to dělá spousta lidí, jinak by to neprodávali. Já to jen prostě nikdy asi nepochopim, stejně jako třeba část vysokoškolský matiky, prostě na to nemám v mozku ty správný propojky

Charon: a ekologie ide do pi*i

Já vím, že jako vy to dělá spousta lidí, jinak by to neprodávali. Já to jen prostě nikdy asi nepochopim, stejně jako třeba část vysokoškolský matiky, prostě na to nemám v mozku ty správný propojky

No to si nie som isty ci mozes porovnavat. Profi metabo s lidlovkou sa velmi tazko da porovnavat, musis lidlovku porovnat s inou v rovnakej kategorii a cene, potom je to porovnanie porovnatelneho. Lidl nikdy nebol na pracu. Vacsina ludi co poznam (vratane mna) si nejaky lidl sem tam kupi na chatu alebo chalupu, aby nemuseli, ked tam chcu reznut nejake dosticky alebo navrtat par dier aku vrtackou, prevazat znackove naradie hore dole z domacej dielne.Charon píše: ↑21. 10. 2020, 7:10 No ja koupil pokosku lidlu za dva tacy... Do ni sice novy kotouc taky za dva, ale na rezani plastovych podparapetaku to staci. Plan je, az skoncime, vyndam kotouc a pujde na miste do kontasu, nebot se zaplati. Je to neskutecny smejd, jen ji srovnat aby rezala kolmo a svisle byl porod, ale dany ucel mi splni. Mam profi metabo asi 15 let, tu jejich nejvetsi masinu, tak muzu srovnavat, jen se mi ji na akce nechce stehovat.
Kupovat shity v Lidli som sa už odnaučil, makita stojí raz tolko a je 10x lepšia. Čo som ale chcel povedať že som aj napriek presvedceniu kúpil v Lidli brúsku na pilové reťaze na stihlku... no a prekvapila ma v dobrom slova zmysle. Má dobrý brúsny kotúč čo pekne berie a nerobí otrepy. Presnosť konštrukcie je úmerná cene no dá sa doladiť.
No a k téme ... ozaj doporučujem toho Scheppacha (mám ju ja) radšej ako Lidlaka... aj keď niekedy lutujem že som nevzal toho Guďáka... myslel som že je fajn mať pilu aj na ručné rezanie, no ešte som ju zo stojana nevyberal...
No a k téme ... ozaj doporučujem toho Scheppacha (mám ju ja) radšej ako Lidlaka... aj keď niekedy lutujem že som nevzal toho Guďáka... myslel som že je fajn mať pilu aj na ručné rezanie, no ešte som ju zo stojana nevyberal...
To že niekto nerozumie tomu čo píšem, neznamená že som troll 

Pro spravedlnost musím dodat, že většina nářadí v Lídlu je značně lepší než stojí,
elektrické ruční strojky určitě, jdou použít i poloprofi,
ale stolní strojky a řezné nářadí nestojí za nic (sloupové vrtačky, vrtáky všeho druhu, sukovníky a tak)
elektrické ruční strojky určitě, jdou použít i poloprofi,
ale stolní strojky a řezné nářadí nestojí za nic (sloupové vrtačky, vrtáky všeho druhu, sukovníky a tak)
doncarlos> presne tak, zdaleka ne vsechno je shit. Mam z Lidlu dva akusroubovaky PABS 10.8, jedny z prvnich 10.8V LiIon Parkside/ Kompernass modelu a ty mi v dilne makaji priblizne uz 9 let. Maji uz druhe nebo treti akumulatory( normalne se daji koupit jako ND), jednomu jsem nadelil i kovove sklicidlo. Tyhle dva jsou fakt nezmari, samozrejme maji odrbanou tu gumu na rukojeti a podobne kosmeticke stopy uzivani, ale porad makaji jako novy. Pritom stal kus snad tisicovku
.

Naposledy upravil(a) Dawe dne 22. 10. 2020, 8:23, celkem upraveno 1 x.
TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
neda sa kvalita a vykon viazat na znacku, napriklad sused je hrdym majitelom Makita DHP453 , ja mam na chalupe lidlovku PABSP 20 V-Li B2 a mozem zodpovedne povedat, aj sused to pri testoch face to face uznal, ze lidlovka strcila do vrecka makitu aj v rychlosti skrutkovania, vykone (velkost srobovanej skrutky do dreva bez predvrtania) aj vydrzi baterie.
samozrejme oproti tym co mam doma, DHP481 a DDF 484 sa porovnavat lidlovka nemoze.
vsetko je to o type, pouzitej technologii a cene za nu.
samozrejme oproti tym co mam doma, DHP481 a DDF 484 sa porovnavat lidlovka nemoze.
vsetko je to o type, pouzitej technologii a cene za nu.