kdo je ten druhej a třetí?

tohle se mi zdá bejt dobrý.chb píše: ↑21. 3. 2019, 5:04
inzertní sekce by mohla být přístupná až po časovém odstupu, nebo po nějaké aktivitě v počtu příspěvků či kombinace obojího ?
-> to odradí překupníky
-> o výjimku mohou požádat "obchodníci" - ale za procenta na provoz fora. (a na režii která tímto vznikne) - dostali by statut obchodníka
-> výjimku by bylo možné udělit třeba na doporučení "staršího" člena (klubový princip)
tohle uz jsem kdysi navrhoval, tenkrat ovsem bylo dulezitejsi ladit novy vzhled fora ana podstatneveci v jehofunkcnosti uz nezbyloDwPetr píše: ↑21. 3. 2019, 10:39tohle se mi zdá bejt dobrý.chb píše: ↑21. 3. 2019, 5:04
inzertní sekce by mohla být přístupná až po časovém odstupu, nebo po nějaké aktivitě v počtu příspěvků či kombinace obojího ?
-> to odradí překupníky
-> o výjimku mohou požádat "obchodníci" - ale za procenta na provoz fora. (a na režii která tímto vznikne) - dostali by statut obchodníka
-> výjimku by bylo možné udělit třeba na doporučení "staršího" člena (klubový princip)
Reaguju trochu pozdě, sorry.DwPetr píše: ↑20. 3. 2019, 8:44 A tom to pafiku je, že se hodnotí práce někoho jinýho ze svýho pohledu bez konkrétní zkušenosti.
Jestli máš nejakýho kamaráda u PČR, tak se ho zeptej jak ta celá procedura funguje, od zjištění přestupku a s jakým výsledkem to končí. Pak pochopíš proč se s tím nedá nic udělat a že na změnu chování lidí nestačí žádnej policajt.
A to stejný platí ve všech oblastech chováni, odpady, byznys, i virtuální spolky.
V tom máš recht, za to může íčko. Kdysi nechal přehodit řešení přestupků z policie na obecní úřady, aby mohl část policajtů vyházet, a od té doby je to takovýhle.DwPetr píše: ↑22. 3. 2019, 9:24 Já tady ale nemluvím o platech a chuti do práce, ale způsobu kterým tady probíhá přestupkový řízení a jeho následcích. Ta práce na silnici je jen dílčí, a týká se zjištění a předání dál. Samotný zjištění na nápravu nestačí.
Udělej si stejnej přestupek tady a v Rakousku nebo Německu, už si rozumíme?
sice plevelím vlastní vlákno ...