Přesně tak. Včera jsem to téma hledal více jak hodinu.Věděl jsem , že to tu už někdo zmiňoval ale nevěděl jsem v které sekci. A dnes jsem měl v prodejně štěstí. Když jsem prodavačce řekl, že potřebuji jenom ten kartáč, přinesla ze skladu trochu zkrácený "zmetek" a dala mi ho za pajcku.testone píše:http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=49&t=6922
Miloš.

Taky zrovna něco takového vymýšlím... můžu se zeptat odkud je ta hadice a co stála? Vypadá jak tady tato...
 Taky zrovna něco takového vymýšlím... můžu se zeptat odkud je ta hadice a co stála? Vypadá jak tady tato...  já jsem to posunul asi ještě o chlup víc do extrému a kvůli hluku (obrábění už tak samo o sobě dělá dost kraválu) jsem umístil
 já jsem to posunul asi ještě o chlup víc do extrému a kvůli hluku (obrábění už tak samo o sobě dělá dost kraválu) jsem umístil  do vedlejší místnosti (která je malá a prakticky nepoužitelná na nic jiného) teď řeším jak udělat rozvod ke stroji... a zarazila mě právě cena těch hadic. V tom odkazu co jsem dával mají asi nejlevnější co jsem našel a dokonce dodají i s
 do vedlejší místnosti (která je malá a prakticky nepoužitelná na nic jiného) teď řeším jak udělat rozvod ke stroji... a zarazila mě právě cena těch hadic. V tom odkazu co jsem dával mají asi nejlevnější co jsem našel a dokonce dodají i s  .  Tak je to správně...
.  Tak je to správně... ale spravil som pokrok a depron uz mam kupeny
 ale spravil som pokrok a depron uz mam kupeny