Zdravím.
Menili mi v aute rozvody a dostal som naspäť staré diely (remeň a kladky). Remeň je silný široky, tak som rozmýšlal, či by sa to mohlo hodiť na niečo okolo dielne, napr. pohon made in home brúsky, atď. Nejde mi o presné polohovanie.
Len tak letmo som pomeral rozteč zubov. Je to 9.7-9.8 mm. Dá sa kúpiť bežne na to nejaká remenica? Má význam sa s tým vôbec babrať?
Vďaka.
Remeň a kladky z rozvodovej sady
Moderátor: sysel
podívej se kolik stojej normální řemeny, kde si můžeš určit přesnou délku jako potřebuješ a ne řešit nějakej kompromis..pár korun..
podle mě je lepší to hodit do koše a když budeš chtít řemen na něco tak koupit přesně to co potřebuješ..
podle mě je lepší to hodit do koše a když budeš chtít řemen na něco tak koupit přesně to co potřebuješ..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU