Když žumpa tak pořádná :-)

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

lubos
Sponzor fora
Příspěvky: 5088
Registrován: 2. 5. 2007, 3:47
Bydliště: Praha

22. 10. 2013, 6:12

To není o tom, koho volit, ale jak ty zmrdy hlídat!



VYNECHTE NYNÍ VE VLASTNÍM ZÁJMU DĚLENÍ NA LEVICI ČI PRAVICI A ČTĚTE S ROZUMEM Z HLAVY !!!!!


Švýcarští vyšetřovatelé prokázali, že 350 milionů korun z rozkradených prostředků Mostecké uhelné společnosti bylo v roce 2002-2003 použito na koupi koncernu Škoda Holding. V té době byl Jiří Rusnok ministrem průmyslu a obchodu a Martin Pecina jeho náměstkem. Bez mrknutí oka schválili prodej státního podílu v plzeňské Škodovce společnosti Appian, o které po varování diplomatů i BIS nemohli nevědět, že jde pouze o podvodnou schránku.

Novináři Jana Klímová a Jan Kroupa z MFD později zveřejnili dokumenty, prokazující, že jedním z hlavních výherců této transakce byl tajný spoluvlastník Škody Martin Roman, ředitel ČEZ. Škodovka od ČEZ získala zakázky za desítky miliard, Martin Pecina pak lukrativní místo vdozorčí radě ČEZ. Ještě jako Rusnokův náměstek stačil ve funkci předsedy privatizační komise Vítkovice Steel poněkud podivně prodat tuto firmu ruské společnosti Evraz, která je momentálně před krachem, což odborníci předpovídali už od začátku. Po svém druhém odchodu z politiky v roce 2010 se Pecina stal, světe div se, jedním z nejvyšších činitelů koncernu Vítkovice Holding, kde dostal na starost nově založenou divizi (2008) Nuclear Power. A jestli si myslíte, že společně s Milošem Zemanem, Jiřím Rusnokem a vedením ČEZ neprosazuje ruskou variantu dostavby Temelína, jste vedle.

Mezitím – v roce 2004 - stačili noví vlastníci Škody Holding prodat dvě jejímenší součásti příbuzné ruské společnosti za něco kolem 1,2 miliardy – vstupní "investice" se tedy vrátila domů už po několika měsících více než trojnásobně. A v roce 2009 prodali jenom divizi turbín Škoda Power jihokorejské společnosti Doosan Group za 11,5 miliardy. No, nekupte to.

Dnes se celá ta legrace jmenuje Škoda Investment, patřila k největším investorům do fotovoltaiky, kterou i sám Miloš Zeman označil za největší tunelv dějinách, a mezi lety 2007-2012 vyplatila Appianu na dividendách (většinou do offshorových destinací) přes třicet dvě miliardy korun…

A to pominu další zajímavosti stejné party – jako že třeba mezi těmi, kdo používali účty společnosti Portoinvest, přes kterou šly úplatky z MUS zpátky do České republiky, byl i agent KGB a Stasi Zeno Meier, velký přítel ČSSD, který si v roce 1999 za šestnáct milionů koupil úplně, ale úplně bezcenné akcie zkrachovalého výrobce dětských kočárků Liberta…. Ale ani o tom, Miloš Zeman, samozřejmě, nic nevěděl...

Proč se nic z toho nikdy nevyšetřilo? Miloš Zeman, ovládaný organizovaným zločinem v podání Miroslava Šloufa a jeho loutkovodiče Františka Mrázka, během několika měsíců po svém nástupu do úřadu premiéra v roce 1998 osobně přikázal profesně zlikvidovat a odstranit z funkcí šéfy všech útvarů policie, zabývajících se korupcí nebo organizovaným zločinem. Policie i zpravodajské služby byly zcelaúmyslně paralyzovány. Ze zoufalství zveřejněné odposlechy telefonátů mezi Mrázkem a Šloufem to prokazují mimo jakoukoliv pochybnost.

V čele Služby pro odhalování korupce (SPOK) skončil plukovník Evžen Šírek,který na začátku roku 1999 začal vyšetřovat daňové úniky centrály ČSSD. Byl obviněn z vyzrazení přísně tajných dat. Teprve v lednu 2003 Vrchní soud konstatoval, že Šírek byl nevinen.

Během několika měsíců byli vedle Šírka odvoláni - ředitel BIS Karel Vulterin, ředitel NBÚ Pavel Kolář, ředitel útvaru proti praní špinavých peněz Stanislav Kosík. Uvězněn byl agent BIS Roman Hrubant, nasazený právě na odhalení vynášení informací z tajných služeb do vedení ČSSD – především o korupci při privatizacích ve prospěch některých lidi z ČSSD.

Uvězněn byl i policejní velitel Zdeněk Macháček, který prokázal napojení ruského organizovaného zločinu na některé vedoucí policisty a dosáhl jejich vyhození od policie. Po příchodu týmu Zeman/Šlouf/Mrázek k moci se tito pánové vrátili na velitelské pozice – Macháček šel do basy. Trvalo několik let, než soudy Hrubanta i Macháčka zprostily všech obvinění. Za zničení jejich kariér aživotů nikdy nikdo obviněn nebyl.

U vědomí toho, že i další člověk ze Zemanova týmu, tehdejší ministr zemědělství Palas, se kolem privatizace Unipetrolu v roce 2001 dokonce osobně a opakovaně s gangsterem Mrázkem scházel, zní následující citát v současnosti designované ministryně spravedlnosti Marie Benešové jako výsměch:

"Já ani nevěděla, že je nějaká Krakatice (Policejní spis k vyšetřování Františka Mrázka – pozn. autor). To jsem se dozvěděla daleko později. Já neměla povědomí, že se tam dějí nějaké takové hrůzy. Kriminalita se tehdy šetřila, nikdo nestrašil, alespoň za Miloše Zemana tam vůle byla, on měneomezoval," trvá na svém Benešová, která tehdy fungovala jako nejvyššístátní zástupkyně….
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; policejni-lovci-mrazkovy-krakat ice-uz-odesli-do-civilu-pig-/ domaci.aspx?c=A080929_213503_do maci_pei

A kdyby Vám to všechno připadalo moc staré, připomenu, že ve čtvrtek, 27.června 2013, policie prohledala kanceláře velké advokátní firmy, známé drive jako Šachta and Partners. Pan doktor Šachta osobně zakládal společnosti, přes které probíhala „privatizace“ MUS. Jeho kancelář zakládala společnosti pro kmotra Ivo Rittiga - nebo si snad nepamatujete, že z každé jízdenky v pražské tramvaji, autobuse, či metru, jde sedmnáct haléřů společnosti Cokeville z Britských Panenských ostrovů, kterou zastupuje kancelář doktora Šachty? A že stejná společnost inkasovala od výše zmíněné Škody Power za poradenské služby při privatizaci jednorázový honorář 130 milionů korun?

Policie a státní zastupitelství proto musí pospíchat. Petr Nečas se pro svoji slabost změnil v „kmotra kmotrů“ uvnitř ODS, ale dokázal, možná nechtěně, alespoň otevřít prostor pro fungování zákona. To, že na to sám doplatil, a to, že jeho pohrobci policii a státní zastupitelství obviňují z „vraždy politiky“, je v řádu věcí. Přese všechno tu dnes ještě existuje šance na dotažení otevřeného střetu „politiky“ a zákona do konce.

Miloš Zeman udělá všechno, aby tomu zabránil. Rusnokova vláda má jediný smysl – znemožnit rozpletení chobotnice vztahů a penězovodů mezi proruským „byznysem“ a českou „politikou“. Co kdyby se ti nešťastní Švýcaři, nebo, nedej Bože, česká policie, začali znovu a pořádně vyptávat, co o tom všem doopravdy věděli pánové Zeman, Rusnok či Pecina? A co kdyby novináři a policie začali rozkrývat vztahy mezi desítkami miliard z privatizací, advokátní kanceláří Šachta and Partners (a dalšími), jistou česko-dánsko-švýcarskou paní Janou Lütken, jistým Peterem Kmeťem, Miroslavem Šloufem, panem Čmejlou – a penězi pro české politické strany, včetně Strany Přátel Organizovaného Zločinu (SPOZ)?

P.S. Prosím vážené diskutující, aby neuráželi vlastní inteligenci používáním termínů levice a pravice při vyjadřování názorů na výše popsaný český chlév.

Hnůj je hnůj – ne levicový – ne pravicový

POŠLI TO DÁL!
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
Uživatelský avatar
PAKO.ll
Příspěvky: 1448
Registrován: 10. 2. 2012, 3:24
Bydliště: ŠKVOREC
Kontaktovat uživatele:

22. 10. 2013, 6:59

Tady trochu o burešovi http://polanecky.blog.idnes.cz/c/370618 ... i-StB.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
Uživatelský avatar
Ferrit
Příspěvky: 432
Registrován: 6. 8. 2009, 10:08
Bydliště: Třebíč

23. 10. 2013, 9:46

Bravo Luboši.
Ale jak stohoven - to je to oč tu běží.
Augiáš to měl lehké, poslal tam řeku - ale co teď?
A půjde ještě někdy po dobrém? Vždyť to nikdy nešlo (už od Sarajeva).
MN-80A, BF-20 Vario, MAHOS 22, Beiping PP-U3, Prusa i3-MK2
I cesta je cíl. - "Finis coronat opus"
Engineer
Příspěvky: 2354
Registrován: 27. 12. 2006, 4:30
Kontaktovat uživatele:

23. 10. 2013, 12:19

Ferrit píše:................A půjde to ještě někdy po dobrém? Vždyť to nikdy nešlo (už od Sarajeva).
Správná otázka, včera jsem se díval na pár dílů Vzestup a pád Říma .... moc poučné a řekl bych i velmi blízké naší době. Pokud bychom připustili, že se historie opakuje tak to po dobrém nepůjde .... jenže to odserou zase především jen ti obyčejní co to tu ještě pořád dělí na "levo" a "pravo" a nedošlo jim, že jde o něco zcela jiného. :(
Uživatelský avatar
Hades
Příspěvky: 1206
Registrován: 11. 10. 2012, 10:59
Bydliště: Praha; Mimoň

23. 10. 2013, 12:42

Engineer píše: Správná otázka, včera jsem se díval na pár dílů Vzestup a pád Říma ....
já teda mám jasno...

"Nasráno mám v palici, proto volím #pravici" (levici, komunisty....) každý si dosadí toho svého favorita :lol:
lubos
Sponzor fora
Příspěvky: 5088
Registrován: 2. 5. 2007, 3:47
Bydliště: Praha

23. 10. 2013, 1:00

Mě to poslal kamarád a přišlo mi to docela výstižné. Jak z toho ven težko říci, ale asi to bude otázka toho jaký jsme národ, přišlo by mi divné pokud by jsme byli pracující národ plný slušných a poctivých lidí a měli jsme politiky zloděje. Možná by jen stačilo aby politici neměli imunitu a nesli důsledky svých činů a to včetně rodiny aby si prachy nikam nemohli ulít a pak si to odsedět.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
Uživatelský avatar
Hades
Příspěvky: 1206
Registrován: 11. 10. 2012, 10:59
Bydliště: Praha; Mimoň

23. 10. 2013, 1:12

pak je to pro tebe jasná volba, tohle prosazuje tomio :D
ale souhlas, politik je zaměstnanec, takže sebrat All, co si nakradl, jen ty "§" jsou tak nějak blbě nastavený
Uživatelský avatar
robokop
Site Admin
Příspěvky: 22371
Registrován: 10. 7. 2006, 12:12
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

23. 10. 2013, 1:50

no ono tech paragrafu ktery by se na to vztahovali par bude ale nejak neni vule ke spravnemu vykladu
porad se to vyklada nejak podivne

uz jen ta imunita ma jasny duvod v tom aby nebyli politici postizitelni za politicka rozhodnuti ktera ne vzdy musi byt koser ale v celkovem dusledku jsou ve prospech naroda
ale o tom ze si v ramci imunity muzou radit bez omezeni tam nic neni
to by snad mohli ve snemovne i vrazdit a nikdo by je nemohl potrestat?
kdy tyhle uchylne vyklady prava skonci

kazdy den se ve zpravach divim jak si nekdo neco vyklada tak aby to bylo ve prospech nekoho ale logika veci nejak zustava v pozadi
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Uživatelský avatar
Hades
Příspěvky: 1206
Registrován: 11. 10. 2012, 10:59
Bydliště: Praha; Mimoň

23. 10. 2013, 2:16

robokop píše: ...
to by snad mohli ve snemovne i vrazdit a nikdo by je nemohl potrestat?
...
vše, co je na půdě parlamentu...
no, ale ONI právě mohou, protože mají beztrestnost...

já nebudu rozvádět další teorie, zase by mi stoupnul tlak :) , ale tohle jsem už napadl při tom "plyšáku", akorát mne tam ti klauni na podiu prohlásily za provokátéra...
Už tenkrát jsem totiž prohlásil, že je potřeba všechny pověsit, jinak, že zalezou, a až to přejde, tak se znovu chopí moci

Moc let neuplynulo, a kdo se dostal k moci? :D

no nic, když Žumpa, tak žumpa, já si nehodlám zvyšovat tlak... :lol:
Engineer
Příspěvky: 2354
Registrován: 27. 12. 2006, 4:30
Kontaktovat uživatele:

23. 10. 2013, 3:26

Zajímavá glosa...
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo ... -to-290652" onclick="window.open(this.href);return false;

jinak můj názor obecně je takový, že dokud šmejdi z politiky nebudou za svoje chybné činy a rozhodnutí nést hmotnou a trestní zodpovědnost nic se nezmění. Kdokoliv z nás, když něco vyrobí blbě a posere se to tak je povinej za to ručit naplno a se vší parádou. A taky může naprosto hravě o vše přijít. A i přesto riziko se snažíme něco produkovat, tvořit, vymýšlet ..... nevidím důvod proč by to naši vyvolení měli mít jinak, obzvláště když jim to my všichni musíme platit. :twisted:
Uživatelský avatar
tumlik
Sponzor fora
Příspěvky: 3574
Registrován: 19. 12. 2007, 8:20
Bydliště: já su z Moravskej :-)
Kontaktovat uživatele:

23. 10. 2013, 3:45

Já mám tento rok jasno :D
http://www.youtube.com/watch?v=15nJxD9eeOE" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
rollfree
Příspěvky: 492
Registrován: 3. 12. 2008, 1:23
Bydliště: Brno

23. 10. 2013, 4:45

Chlapi, nenaskakujte mediim na to, ze je vsechno spatne, marnost a zmar. Pro media je jen spatna zprava zajimavou zpravou. A pokud mozno to jeste trochu pribarvit, podkreslit dojemnou hudbou (nejlepe housle, to pak jedno oko nezustane suche).

Korupce byla, je a bude. Podle historiku (ne podle politiku) byla korupce za opevovane Prvni republiky nejmene srovnatelna s dnesni. Jen tehdy o tom noviny nepsaly. Stejne tak je korupce a bordel vsude kolem.

Jenze my mame takovou tendenci k bolestinstvi, v mediich se skoro o nicem jinem nemluvi, navic je do toho podzim a krize - tak to svadi jen k cernym myslenkam. Ale porad jsme v nejbohatsi 1/5 lidstva, nemame zadne valky ani rozsahle prirodni katastrofy, zijeme v docela prijemnem podnebi, muzeme cestovat skoro do celeho rozvinuteho sveta bez zbytecnych formalit, clovek se nemusi bat vyjit na ulici ze ho nekdo za prvnim rohem sejme - zkuste se na to kouknout i trochu jinak nez cerne.

A nakonec kazde 4 roky mame moznost to zmenit nebo aspon ovlivnit, ale da se na tom pracovat i mezitim (jen to chce usili). Kolikrat jste mluvili za posledni roky se svym poslancem nebo senatorem?
Soustruh Noell E0177 (Sandra), jenom kličky
Frézka 3040z (Fiona), LinuxCNC
Uživatelský avatar
PAKO.ll
Příspěvky: 1448
Registrován: 10. 2. 2012, 3:24
Bydliště: ŠKVOREC
Kontaktovat uživatele:

23. 10. 2013, 5:15

korupce byla a bude...s levicí i s pravicí, známí také a provize taktéž .... jde o to jak nakládat se zbytkem peněz.

Jinak když se ptáš , tak se svým poslancem a senátorem za poslední roky nikdy s předchozím prezidentem za posledních pár let každou zimu , S Topolem taktéž ,ale ten už je nějakej pátek od válu . A s pár ksichtama jinejma.
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
rollfree
Příspěvky: 492
Registrován: 3. 12. 2008, 1:23
Bydliště: Brno

23. 10. 2013, 5:25

PAKO.ll píše:s předchozím prezidentem za posledních pár let každou zimu , S Topolem taktéž
Pekne. To musis byt zajimavy clovek, kdyz se s Tebou tihle lidi chteji opakovane setkat. Ne ze bych je povazoval za nejake nadlidi, ale snazi se k nim natlacit takova spousta lidi, ze to neni snadne.
Soustruh Noell E0177 (Sandra), jenom kličky
Frézka 3040z (Fiona), LinuxCNC
testone
Sponzor fora
Příspěvky: 7174
Registrován: 3. 12. 2010, 5:56
Bydliště: Slaný

23. 10. 2013, 5:50

rollfree píše: Chlapi, nenaskakujte mediim na to, ze je vsechno spatne, marnost a zmar. Pro media je jen spatna zprava zajimavou zpravou.
zlatá slova, tesat do hlav tupců :D
pro ty, kdo se taky nechali zmastit okolím že Kalousek (ne ministr nebo Miroslav nebo mistopředseda, ale "Kalousek", v tom je taky hezký kus podprahové demagogie) je ten uplně nejhorší vyvrhel ze všech
ihned: Česko snížilo zadlužení. V posledních měsících bylo nejlepší v celé EU
http://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi-ev ... -v-cele-eu" onclick="window.open(this.href);return false;
to ale Blesk ani Nova jako hedlajn nedají
nejhorší je, že ani ČT a ČRo
ne že bych ho nějak extra žral, ale tohle se mu upřít nedá
premiér Paroubek měl v době 7% růstu HDP schodek 250GKč
zas budou socani mít co rozhazovat a za co si kupovat hlasy
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpovědět

Zpět na „Prevazne nevazne“