Hřídel ISO 30
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Neprodá někdo hřídel s ISO 30, nebo celé vřeteno? Nebo nevíte o nějakém?
Ja mam nejaku samotnu hriedel, co som kedysi kupil a tu je odkaz na bazos http://stroje.bazos.sk/inzerat/31771389 ... iso-30.php" onclick="window.open(this.href);return false;
rocnik 1976 -stolár, trosicka uz aj strojar.
Není to rychloběžka z tuším MCFH... ?
Já to chtěl už kdysi koupit pán co to prodával říkal že se ten převod vyřadit nedá.
P.S. píše:Já to chtěl už kdysi koupit pán co to prodával říkal že se ten převod vyřadit nedá.
Díky za innformace, jeden řekne že to nejde a druhý to prostě udělá. Ještě jeden dotaz. Tady jeden člen fora psal, že tato vřetena nemají klasický ISO 30 a co já viděl nemají ani unášecí kameny jako ISO 30.
Logiku to dava, ze nemaju unasaci kamen. Ked je vreteno rychle tak sa nepredpoklada ze tam bude velky priemer ale tenke stopkove frezy a tie unasac nepotrebuju. Ja pouzivam max. priemer do kovu 25 mm , zaber 1.5mm a nezaznamenal som ziadne presmyknutie a to zatahujem lajdacky.
Díky za vysvětlení
Juro prostě nevěděl že to udělat nejde a proto to udělal. Pokud by mu někdo dřív řekl že to nejde ,taky by to určitě nedělal
nevíte nahodou někdo do kolik otaček jsou v těchhle vřetenách ložiska ? nebo jake tam jsou ložiska ?
nevíte nahodou někdo do kolik otaček jsou v těchhle vřetenách ložiska ? nebo jake tam jsou ložiska ?
já si myslím že jsem někde u těhle frézek četl 12000ot u těch zrychlovacích vřeten...
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU